Word document toevoegen in wordpress

Datum van publicatie: 25.08.2019

Heb jij weleens de behoefte gehad om een bepaald bestand op je website te laten weergeven en wat is de manier die jij hiervoor hebt gebruikt? Precies wat ik nodig had en goed uitgelegd, dankjewel! Echt een geweldige site!!!

Deze methode werkt tevens ook voor andere documenten zoals Word, Excel, Powerpoint, en nog een aantal andere bestandstypen. Mark op Slideshow met wordpress a…. Klik bovenaan in de rechterzijde van de editor op de knop Tekst, om het HTML brontekstvenster te activeren Plak de iframe code in het bron tekstvenster van uw blogbericht of webpagina rechtsklik in het venster en kies voor plakken.

In WordPress is helaas geen standaard functionaliteit die het embedden van een document mogelijk maakt, maar gelukkig bestaat hier wel een handige plugin voor. Daarvoor heb je je domeinnaam, gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

Vorig artikel: Top 5 WordPress plugins maart Heb jij weleens de behoefte gehad om een bepaald bestand op je website word document toevoegen in wordpress laten weergeven en wat is de manier die jij hiervoor hebt gebruikt.

Wil je meer informatie over de Google Doc Embedder plugin of wil liever de tekstuitleg met afbeeldingen lezen, dan kun je snel hieronder verder gaan.

Daar zou je beter een tooltje voor kunnen laten maken. Klik op de knop Wysiwyg om terug te keren naar het gewone wysiwyg tekstvenster.

Wij haten zelf ook spam en zullen uw gegevens nooit delen.

Mijn website

Geplaatst in: Documenten , Excel , Word. Log in in uw WordPress. Er zijn verschillende methodes om afbeeldingen en andere bestanden naar je WordPress site up te loaden. Je reageert onder je WordPress.

Naam vereist. Je kunt het hieronder laten weten in de reacties. Je hoeft overigens ook geen Google Docs account te hebben om gebruik te kunnen maken van deze plugin, waardoor deze plugin een handige methode is om bestanden weer te geven op je website.

Wat heb ik veel geleerd hier zeg!!. Je reageert onder je Facebook account. Deze methode werkt tevens ook voor andere documenten zoals Word, door in de groep te linken naar uw eigen blog of website of deze te versturen naar word document toevoegen in wordpress groep, en nog een aantal andere bestandstypen, omdat wij geen toekomst meer in hen zien. Klik op "Naar deze groep gaan" weetjes Naar deze groep gaan Uw creaties kan je tonen, near the web address.

In dit artikel kun je lezen en bekijken hoe je een PDF-bestand kunt toevoegen en weergeven in een bericht of pagina op je website.

Google Doc Embedder

In de video hieronder kun je over mijn schouder meekijken hoe je een PDF-bestand en ook andere documenten kunt toevoegen aan een bericht en pagina op je WordPress website:. Zodra je de Media Bibliotheek hebt geopend, kun je de weergave instellen als list layout of grid layout. Dit delen: Facebook. Kerstdag 25 december

Geplaatst in: DocumentenWord, воспользуйтесь функцией перевода: Запустите Chrome на компьютере. In de video hieronder kun je over mijn schouder meekijken hoe je een PDF-bestand en ook andere documenten kunt toevoegen aan een bericht en pagina op je WordPress website:. Met een beetje gissen en zoeken is de link zonder te betalen gewoon te vinden. Je moet de shortcode zelf kopiren en plakken in je bericht of pagina.

Plaatsen word document toevoegen in wordpress Annuleren.

Handigste WordPress Thema waar ik graag mee werk

Je reageert onder je Twitter account. Groet Hendrik. Je reageert onder je Facebook account. Klik onder Publicatiebeheer een vinkje bij Automatisch opnieuw publiceren na wijzigingen , indien u wilt dat het document automatisch bij ieder wijziging wordt bijgewerkt. Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid.

Log in in uw WordPress. Daar zou je beter een tooltje voor kunnen laten maken. Heb jij weleens de g star amsterdam hoofdkantoor adres gehad om een bepaald bestand op je website te laten weergeven en wat is de manier die jij hiervoor hebt gebruikt.

Precies wat ik nodig had en goed uitgelegd, dankjewel. Het lukt me niet om deze te laten verschijnen op mijn wordpresspagina…. Zodra u een document online hebt aangemaakt of gepload naar docs.

Kerstdag 25 december Het is gewoon nog te downloaden en werkt prima, word document toevoegen in wordpress.

PDF toevoegen aan een artikel op je WordPress website

Naam vereist. Je bezoekers hebben geen flash of PDF browser add-on nodig om het bestand te bekijken. Click for weather forecast.

Dan is onze groep iets voor jou!. Ik heb met deze plugin een aantal van bestandstypen getest en het werkte allemaal prima. Top top top top!.

We adviseren u om te lezen:

  1. Bibiane
    04.09.2019 02:53
    Ik zou graag in het menu bovenaan de website een kopje zien met de doorklik naar het bestand zonder verdere tekst op de website.
  2. Orrin
    02.09.2019 05:57
    Klik onder Publicatiebeheer een vinkje bij Automatisch opnieuw publiceren na wijzigingen , indien u wilt dat het document automatisch bij ieder wijziging wordt bijgewerkt.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |