Wachtwoord hotmail veranderen hoe

Datum van publicatie: 30.09.2019

Welke methode Microsoft kiest hangt af van de extra gegevens die over jou  bekend zijn. Guatemala - Español.

Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? Hallo, mijn hotmail is al enige tijd geblokkeerd. Kan iemand me AJB helpen want dit is te zot voor woorden, gewoon om mijn eigen paswoord te kunnen veranderen.

Cookies maken wikiHow beter. De procedure voor het wijzigen van je Hotmail wachtwoord is veranderd. Laatst bijgewerkt: 16 aug. Italia - Italiano.

Callebaut schreef:. Johan De Muylder schreef:. Bovendien brengt Microsoft de eigenaar van Hotmail en Outlook. Maroc - Franais? Hartelijk dank voor uw medewerking.

Meld je aan bij Outlook. Het account geeft u toegang tot de bijbehorende web mail en bijvoorbeeld de opslagdienst OneDrive. Klik op de knop Opslaan.

Hotmail wachtwoord wijzigen

Ik heb het artikel aangepast. Deze oplossing is voor als je je wachtwoord nog weet, maar je het wil veranderen. We adviseren u over te stappen op een andere browser. Maar ik krijg die tapjes van de bovenstaande niet. Klik op de knop Opslaan. Er opent een nieuw scherm met opties voor het beheren van je account.

  • Akkoord Niet akkoord Klik hier voor meer uitleg.
  • Wat betekenen deze knoppen? Volg de instructies op de website in het scherm om de code te verkrijgen.

Stuur een e-mail naar redactie seniorweb? Let op: deze code is maar korte tijd geldig. United States - English. Hrvatska - Hrvatski. Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet!

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Dat is ook niet erg veilig. Om veilig te computeren, is het belangrijk om geregeld wachtwoorden te vernieuwen. Hoe wil je deze code ontvangen? Philippines - English.

Hiermee krijg je een code opgestuurd die je in een volgende stap moet ingeven. Latvija - Latvieu, wachtwoord hotmail veranderen hoe. Learn how. Estados Unidos - Espaol! Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Muna schreef:. Ja, ik kan enkel jullie frustratie bevestigen! Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.

Venezuela - Espaol. Ik wil mijn wachtwoord van mijn hotmail wijzigen. We adviseren u over te stappen op een andere browser. Typ het nieuwe wachtwoord nog een keer om het te bevestigen.

Stap 1 - Inloggen Om het wachtwoord van je Hotmail e-mail adres te kunnen wijzigen moet je eerst inloggen.

Slovensko - Slovenina, wachtwoord hotmail veranderen hoe. Ontdek dan de voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap. Die instructies helpen je terug op weg naar toegang tot je woningen te koop oosterhout gelderland. Next wachtwoord hotmail veranderen hoe.

Hoe kies je een sterk wachtwoord?

Sharda schreef:. Ja Nee. IK wil mijn ww wijzigen, maar krijg niet de voorbeeldpagina, maar deze pagina, die ik nu op mijn profiel ook krijg….

Met behulp van een ezelsbruggetje kun je behoorlijk sterke wachtwoorden onthouden. Als je de reset-link krijgt voor je wachtwoord, dan kun je een nieuw wachtwoord intoetsten. Polska - Polski. De procedure voor het wijzigen van je Hotmail wachtwoord is veranderd.

We adviseren u om te lezen:

  1. Gallyon
    09.10.2019 06:53
    The following two tabs change content below. Dominican Republic - Español.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |