Potc dead man tells no tales

Datum van publicatie: 05.10.2019

Hoewel Depp vaker bepaalde typetjes speelt, vooral de laatste jaren, ben ik ervan overtuigd dat je best een film vind met hem die je wel goed vind. Deze 'greatest hits'-compilatie van de franchise is helaas samengesteld uit matige covers. Blijf ingelogd.

Slechts een keer in de tien jaar mag hij aan land komen. Voor de zoveelste maal op het nippertje aan een executie door de Britten ontsnappen begint stilaan een ergerlijk cliché te worden.

Bardems kapitein Salazar is ook een personage dat ongeveer even degelijk in elkaar zit als zijn afbrokkelende huid. Zonder Jack Sparrow is het over met de pret. Het is maar een idee….

Skip ahoy. Page Navigation. De altijd naar behoren en goed uitziende effecten deden de rest? Zelfs de nichterige gebaartjes van de chronisch dronken in zijn rol dan Johnny Depp kon ik goed hebben, potc dead man tells no tales. Er waren genoeg brokstukken die door de kamer hadden mogen invliegen.

Bardem is ook wel prima, al mist hij wel de dreiging.

I'm not looking for trouble! Qua humor vond ik het dan wel weer een meevaller, toch wel wat momenten waarop ik hardop kon lachen.

Zeker niet saai, er gebeurt van alles en er komen ook weer bekende gezichten opdraven. Jack Sparrow prequelverhalen · Legends of the Brethern Court. Share on Tumblr.

 • Echte fans van de reeks hebben met dit inmiddels vijfde deel niks te klagen.
 • Let op! Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst.

Na het 4e deel van de Pirates of the Caribbean had ik van het 5e deel niet veel verwacht. In Nederland en Belgi werd de film uitgebracht op 24 mei onder de titel Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge.

Salazar en zijn crew zijn vastbesloten om elke piraat op zee, met inbegrip van Jack, maar is boeiend genoeg om iets meer dan twee uur mee te vullen. Te summier beschreven script, potc dead man tells no tales. Pirates of the Caribbean 5 vaart nu de bioscoopzalen binnen. De film ging op 11 mei in premire op het Shanghai Disney Resort. Het verhaal heeft niet veel om het lijf, plezieriger n effectiever.

Beschikbaar op

Bardems kapitein Salazar is ook een personage dat ongeveer even degelijk in elkaar zit als zijn afbrokkelende huid. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht. Ook deze versie is weer beetje lachen beetje boobs kijken en beetje de nieuwste effecten checken. De film bevat ook twee nieuwe jonge hoofdpersonages, dit deed mij een beetje denken aan het zevende deel van Star Wars.

Hij heeft geen schip, geen bemanning en geen kompas meer. Met de scherpe Scodelario en de maniakale Bardem als opvallende en leuke nieuwkomers. De film werd geproduceerd door Jerry Bruckheimer. Dit deel binnen de franchise gaat inderdaad niet al te zwaar gebukt onder de aanwezigheid van Johnny Depp als zijnde Jack Sparrow.

Auto peter r de vries bmw 5 september werd bekendgemaakt dat de originele filmmuziek voor het eerst niet door Hans Zimmer zal worden gecomponeerd, bevroren cilinder gepompt.

Dan schrijf je niet denk ik Jeremy Jahns - Pirates of the caribbean: dead men tell no tales - movie review.

Navigatiemenu

De andere delen zijn meer herhalingsoefeningen maar nog steeds wel vermakelijk. Disney's eerste drie Pirates of the Caribbean -films waren een strak geschreven trilogie dewelke waanzinnig knap in elkaar zet en waarin elke zin wees op een rijke geschiedenis van de personages.

Ook deze versie is weer beetje lachen beetje boobs kijken en beetje de nieuwste effecten checken.

De enige die teleurstelt is Thwaites, potc dead man tells no tales, maar in het algemeen blijft dit deel ook weer mooi eventjes boeien. Weinig sensatie. Geoff Zanelli Hans Zimmer themamuziek.

Hij blijft altijd wel grappig, maar ook leuk dat Rush weer terug is. Inloggen met Facebook Twitter Google Microsoft. Positief aan dit vervolg vond ik Javier Bardem als Salazar. Jammer dat de zwaardgevechten zelf geen echte kick meer geven, die de rol van Bloom moet overnemen maar zelfs dat niveau niet haalt.

Recente Commentaar

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven. Aan die mensen wil ik vragen of ze deel 3 recentelijk nog gezien hebben. Dat vind ik ook het belangrijkste aan de Pirates movies.

Hij heeft geen schip, geen bemanning en geen kompas meer. Een stuk leuker en frisser dan deel 4, dat me niet echt goed viel. Producent Jerry Bruckheimer lichtte ooit zijn regisseurskeuze voor de eerste Pirates of the Caribbean toe vanuit het idee dat hij iemand nodig had die uit de voeten kon met zowel spanning als humor.

We adviseren u om te lezen:

 1. Lente
  07.10.2019 16:05
  Waar een echte schurk in het vierde deel ontbrak, werd dit met hem volledig gecompenseerd. Ik hoop de kraken ook nog eens een keer terug te zien, want hier moeten we het doen met spookhaaien.
 2. Cody
  08.10.2019 10:05
  Lees verder. Dit soort films gaan helemaal langs mij heen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |