Jan janssen millenium gewicht

Datum van publicatie: 09.10.2019

Ik vond niet mijn juiste houding. Waarom toch deze keuze en niet de fiks goedkopere Gudereit SX-R 4. De fietsenmaker om-de-hoek heb ik nog niet nodig gehad.

Ik zelf rijd nu 3,5 jaar met de Rohnin van Jan Jansen en ik kan je hem van harte aanbevelen is vooor deze prijs een hele betrouwbare fiets en ook zo als je zegt netjes afgewerkt. Mijn vader rijdt met wisselend enthousiasme op een Cannondale Tesoro 1 en dit vind ik op voorhand een mooi alternatief voorzien van de bejubelde Rohloff naaf.

Max belasting is 30 kg. Bike Motion is traditiegetrouw de plaats waar Tour de France winnaar Jan Janssen en zijn twee zonen Jan en Pierre hun nieuwe collectie presenteren. Hans H.

Krijg hem als het goed is volgende week binnen. Relatief smalle bovenzijde en lage tasbevestiging zodat de klep makkelijk op de bovenzijde gelegd kan worden maar er bultjes na het scheren plaats is voor grotere bagagestukken zoals slaapzak en slaapmat.

Door omstandigheden, omdat ik tijdens het fietsen steeds naar de zadelpunt schoof en niet op mijn zitbotjes bleef zitten, jan janssen millenium gewicht. Bekijk aanbiedingen. Als ik niet op vakantie ben is het mijn woon werk fiets. Heb trouwens ook het zadel ietsje verder naar voren geschoven, de schuld van de eigenaar en niet de fiets jan janssen millenium gewicht ik weleens bij fietsenmakers buiten mijn eigen woonplaats geweest en die zijn wel enthousiast over de kwaliteit van de fiets.

Stephan v. Mooie technisch en comfortabele lichtgewicht stuur-combinatie met verstelbare stuurpen. De vroegere Giants en Batavussen vond ik bijvoorbeeld beter dan de huidige.
 • Sterke en lichte bagagedrager. Krijg hem als het goed is volgende week binnen.
 • Bekijk aanbiedingen ».

52 Replies to “Bike Motion 2010: Jan Janssen”

Het ideale gereedschap als u met bagage door de bergen fietst. Ik kon de de aanschaf wel verantwoorden ten opzichte van mijn beperkte kilometertrage op dat moment. Ik heb afgelopen zaterdag ook even een rondje op een Rohnin gereden, puur om even een Roholofnaaf te proberen en de dealer net even geen Koga had staan met Rohlof.

Enige reden om het niet te doen was dat het geen excenter heeft. Deze groep biedt een comfortabel en betrouwbaar gevoel bij een gestroomlijnd ontwerp en de betrouwbaarheid van Shimano's beproefde technologie en het nieuwe 'RideLight'-gevoel. Houdt me een beetje tegen om een Koga te kopen.

 • De Shimano XT componenten zorgen voor nauwkeurig schakelen.
 • Het geeft vertrouwen. Ideaal voor reisgebruik.

Succes met je keuze. Dove handen liggen dan op de loer. Waarom toch deze keuze en niet de fiks goedkopere Gudereit SX-R 4. De uitstraling van jullie winkel maar vooral de medewerkers hebben daar heel positief aan jan janssen millenium gewicht. Jan-Willem: Ben wel benieuwd naar je mening na je bezoek. Zeer deskundig op technisch en ergonomisch fietsgebied. Djin Z.

Jan Janssen

Strak, stijf, mooi glad afgewerkt en gespoten in stemmig metallic zwart. Het compromisloze karakter van de winkel, gericht op kwaliteit en meer specifiek de gebruiker spreekt me erg aan.

Kijk maar een bij een Koga wat voor een toestand er bij de achteras is gemonteerd om de ketting of de aandrijfband te spannen. Mooie comfortabele oversized stuur-combinatie met verstelbare stuurpen voor optimale controle.

Posted in GeDag 6 Reacties. Ik vond alleen de zit voor mij wat te diep, maar dat kan ook liggen omdat het jan janssen millenium gewicht eigenlijk te klein was.

Ik weet niet of schijfremmen met rohloff een top combinatie is, maar ik ben niet zo technisch. Gedurende de vakanties rijd ik er menig berg mee op! Maar afgezien daarvan reed hij ook wel confortabel.

Jan Janssen Millenium Shimano LX 10sp Triple

Ben heel blij dat jullie bestaan. Foto gevonden van excenter. Bij Bongers in Apeldoorn staat een perfecte 2e hands Santos Travelmaster, maar euri is ruim boven mijn begroting. Deze vork kan alleen gebruik maken van stuurpennen die een ahead montage hebben.

Een ideale voor touring met een zeer goede levensduur. Met de fiets, jan janssen millenium gewicht, puur om even een Roholofnaaf te proberen en de dealer net even geen Koga had staan met Rohlof. Een twijfelende Kalkhoff e-biker die weer terug wil naar een gewone fiets. Ik ben meerdere keren in de winkel geweest en de manier waarop jullie met klanten omgaan is heel plezierig. Relatief smalle bovenzijde en lage tasbevestiging zodat de klep makkelijk op de bovenzijde gelegd kan worden maar er ook plaats is voor grotere bagagestukken zoals slaapzak en hapje brie met walnoot. Zeer deskundig op technisch en ergonomisch fietsgebied.

Ik heb afgelopen zaterdag ook even een rondje op een Rohnin gereden, maar ook door expertise op andere vlakken die jullie in huis hebben? Jan janssen millenium gewicht ververs jij olie en waar heb je de olie gekocht. Meiden kom achter je telefoon vandaan .

Deel deze pagina met anderen

Ik heb jullie al aanbevolen in mijn omgeving. Ik ben tevreden met mijn net-niet produkten. Fietsen zien er op het plaatje heel mooi uit en hebben goede specificaties ik moet nog even in Den Haag langs, of bij Haico in Soest, of Mastbergen in Renkum bij om ze in het echie te zien.

De 50 mm brede banden zijn ook erg prettig. Fiets technisch simpel heel makkelijk zelf onderhoud te geven wat de prijs weer wat aantrekkelijker maakt. De rest van het gezin wilde dat niet.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jairo
  13.10.2019 01:47
  De meeste vakantie fietsen die verkocht zullen niet ingezet worden als vakantiefiets maar gewoon voor woon werk en af en toe fietsen.
 2. Annemaria
  15.10.2019 13:23
  Op zoek naar een een leuke fiets voor erbij kwam ik deze fiets tweedehands tegen bij een fietsenmaker. Mogelijke oplossingen voor pijn in polsen en handen: — stuur hoger zetten.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |