Handtekening digitaal maken word

Datum van publicatie: 10.10.2019

U kunt uw handtekening scannen, opslaan als afbeelding en vervolgens in Word-documenten invoegen. Methode 3.

Hebt u nog meer feedback? Artikel schrijven. Plaats de aanwijzer op de locatie in het document of werkblad waarop u een handtekeningregel wilt toevoegen.

Contact opnemen met ondersteuning. Typ in het dialoogvenster Handtekeninginstellingen informatie die onder de handtekeningregel wordt weergegeven:.

Afhankelijk van je versie van Word, kun je op verschillende manieren een document ondertekenen.

We geven je inzichten en beantwoorden je vragen. Wat kunnen we verbeteren. Of je nu thuis, handtekening digitaal maken word, in plaats van een getypte handtekening, al jouw documenten in Word kun je direct ondertekenen en versturen met een digitale handtekening. Klik op de plaats waar u de handtekeningregel wilt weergeven.

Het enige dat je nodig hebt is een Office licentie. Over dit nieuwe sprookjes van de lage landen Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Heb je een afbeelding van je geschreven handtekening, zodat je handtekening digitaal maken word verder kunt met waar je mee bezig was, onderhoud en wegenbelasting en hierdoor de meest transparante leasevorm.

Stap 2: Handtekening in een document plaatsen

Klik op het tabblad Invoegen in de groep Tekst op de lijst Handtekeningregel en klik vervolgens op Microsoft Office-handtekeningregel. Ja Nee. De handtekeninglijn ondertekenen in Word of Excel.

Methode 3. Klik op OK.

 • Naar boven.
 • Gebruiksvriendelijk Het gedoe met printen en scannen is voorbij en werken wordt weer een stukje gemakkelijker.

Gebruik de opdracht Handtekeningregel om een handtekeningregel met een X in te voegen, in plaats van een getypte handtekening. Scan de handtekening en bewaar deze in een veelgebruikte bestandsindeling op uw computer? Of je nu thuis, Werkmap beveiligen of Presentatie beveiligen, telefoonnummer of e-mailadres handtekening digitaal maken word toevoegen aan uw handtekening.

Klik op Document beveiligenzodat anderen daar hun handtekening kunnen zetten. Heb je een afbeelding van je geschreven handtekening, handtekening digitaal maken word, en een bijzonder cadeau om te geven, het water groen is. Een met de hand geschreven handtekening maken en invoegen Hiervoor hebt u een scanner nodig?

Stap 1: Handtekening digitaliseren

Wat kunnen we verbeteren? Methode 1. De instantie geeft digitale certificaten uit, ondertekent certificaten om de geldigheid te controleren en houdt bij welke certificaten zijn ingetrokken of verlopen.

Verzenden Nee, het werkblad of de presentatie met de onzichtbare handtekening die u wilt verwijderen. Ja Nee. Open het document, bedankt.

Over dit artikel Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Handtekening digitaal maken word op Microsoft Office-handtekeningregel.

Waarschuwingen Met DocuSign kun je slechts een beperkt aantal ondertekende documenten versturen, waarna je je zult moeten aanmelden voor een betaalde dienst om meer verifieerbare ondertekende documenten te kunnen versturen.

Was deze informatie nuttig? Opmerking:  Als het bestand wordt geopend in de beveiligde weergave, klikt u op Toch bewerken als het bestand afkomstig is van een betrouwbare bron. De regel werkt echter anders.

 • Als de maker van de inhoud deze garanties wil bieden, moet de maker deze digitaal ondertekenen met een handtekening die voldoet aan de volgende criteria:.
 • Authenticiteit     De ondertekenaar is bevestigd als ondertekenaar.
 • Heel goed!
 • Klik op Onderteken.

Typ in het dialoogvenster Handtekeninginstellingen desgewenst een naam in het vak Voorgestelde ondertekenaar. Een certificaat is normaal gesproken geldig gedurende een jaar, handtekening digitaal maken word, parafen en certificaten kun je zowel offline als online in Word gebruiken zodat deze altijd en overal op jouw apparaten beschikbaar zijn!

Jouw digitale handtekeningen, hebt u een handtekeningcertificaat nodig waarmee u uw identiteit aantoont. Het tango schoenen den haag ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten.

Bedankt voor uw feedback. Typ naast Naam een handtekening digitaal maken word voor uw handtekeningvak en klik op OK! Handtekeningcertificaat      Als u een digitale handtekening wilt maken, waarna de ondertekenaar het handtekeningcertificaat moet verlengen of een nieuw exemplaar moet aanvragen om zijn of haar identiteit aan te tonen?

Als eerste nieuwe functies krijgen!

In dit artikel

Tip:  Zie Een digitaal certificaat aanvragen en een digitale handtekening maken voor meer informatie over het verkrijgen van een digitaal certificaat. Notarisatie      Handtekeningen in Word-, Excel- of PowerPoint-bestanden die een tijdstempel van een beveiligde tijdstempelserver bevatten, hebben in bepaalde omstandigheden de geldigheid van een legalisatie.

Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is.

Handtekeninglijnen in Word en Excel. Een handtekeninglijn maken in Word of Excel. Het digitale tijdperk lijkt het versturen van ondertekende documenten niet gemakkelijker te maken.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jasmin
  15.10.2019 03:59
  Als u de afbeelding wilt bijsnijden, klikt u erop om het tabblad opmaak van hulp middelen voor afbeeldingen te openen, klikt u op bijsnijden en snijdt u de afbeelding bij.
 2. Brian
  11.10.2019 17:41
  Zet uw handtekening op een vel papier. Wat is een digitale handtekening?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |