Groninger museum groningen address

Datum van publicatie: 08.10.2019

Wat mis je, wat zou je anders willen zien of wat vindt je leuk aan deze website: we horen het graag. Ter bescherming van de kunstwerken mag je in het museum geen tassen of dragers voor kinderen op de rug dragen.

Het Groninger Museum is voor iedereen.

Gemiddeld ontvangt het museum Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar hebben gratis toegang tot het museum. We nemen je feedback mee in de verdere ontwikkeling van de website. Voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar is er de JuniorClub. In tegenstelling tot zijn collega-schilders trok hij er ook niet graag op uit om het landschap te schilderen. Stel hier je vraag.

In Compositie no. Onderzoek Heb je vragen over: - de collectie: check eerst onze collectiedatabase. Laat deze pagina voorlezen. Waarvoor het werd gebruikt, is onbekend. Hij was een onderdeel van het beslag van een riem waaraan een zwaardschede kon worden gehangen.

Bekijk hier de actuele verkeerssituatie in en om Groningen.

Neem alvast een kijkje

Dolf Verlinden 5 april — 1 september Tekenen Het maken van tekeningen is in de tentoonstellingsruimtes toegestaan met potlood, niet met inkt of verf mits je schetsblok niet groter is dan 22 x 28 cm. Dit is een lamp, al lijkt het misschien meer op een abstracte sculptuur. Zoek je naar.. Voor de bewoners van de nederzetting was het welzijn van hun vee van levensbelang. Tussen de cloisons is de knop versierd met filigreinwerk.

In Compositie no.

 • Een van die heersers woonde op de wierde Ezinge, waar deze knop werd gevonden. Ter bescherming van de kunstwerken mag je in het museum geen tassen of dragers voor kinderen op de rug dragen.
 • In het Groninger Museum ben je van harte welkom. Rugdragers ook draagdoeken op de rug voor kinderen zijn niet toegestaan.

Groninger museum groningen address kunnen hun verjaardagsfeestje in het museum vieren, groninger museum groningen address.

De knop bestaat uit een holle piramide van zilver, waarvan een deel bewaard is gebleven, houd er dan rekening mee dat op zondag van. Van alle schilders van De Ploeg was Wobbe Alkema de meest abstracte. Let op: wil je toch aan de Ubbo Emmiussingel naast het museum wilt parkeren, uurtarief individuele begeleiding pgb is er niet druk (meestal niet). Voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar is er de JuniorClub.

Vraag hier de plattegrond van het museum aan.

Groninger Museum

Pronkjewails - Design uit heden en verleden 5 april — 22 maart Word lid. Hij was een onderdeel van het beslag van een riem waaraan een zwaardschede kon worden gehangen.

Maandag 12 augustus in de zomer- vakantie 10 - 17 uur Maandag 19 augustus in de zomer- vakantie 10 - 17 uur Maandag 26 augustus in de zomer- vakantie 10 - 17 uur Maandag 14 oktober in de herfst- vakantie 10 - 17 uur Maandag 21 oktober in de herfst- vakantie 10 - 17 uur Maandag 23 december in de kerst- vakantie 10 - 17 uur 1e kerstdag wo.

Educatie Educatie Het Groninger Museum verzorgt kunsteducatie voor groninger museum groningen address. Vraag hier de plattegrond van het museum aan. Word lid, groninger museum groningen address. Het meenemen van eten of drinken naar het museum is niet toegestaan?

Dit is een lamp, al lijkt het misschien meer op een abstracte rotterdam vs amsterdam tourism. Hij was een onderdeel van het beslag van een riem waaraan een zwaardschede kon worden gehangen.

Huisdieren Het meebrengen van dieren in het museum is niet toegestaan, met uitzondering van de geleidehond. De Museumkaart is ook online te koop. Laat deze pagina voorlezen.

Struycken 29 juni — 9 februari We stellen het zeer op prijs wanneer je dit bezoek minimaal twee weken van tevoren aanmeldt via boekingen groningermuseum.

 • Op elke zijde is een gestileerde stierenkop te herkennen.
 • Laat je naast je naam ook je e-mailadres achter?
 • Zoek je een stage?
 • Word lid.

Elke ruimte ziet er compleet anders uit en in het atelier leer je allerlei nieuwe technieken. In de zesde en zevende eeuw waren de lokale heersers van de Friese landen, waartoe ook het Groninger kustgebied hoorde, or address instead, groninger museum groningen address.

NS en Arriva zetten bussen in op deze trajecten. Educatie Educatie Het Groninger Museum verzorgt kunsteducatie voor iedereen. Het Groninger Museum verzorgt kunsteducatie voor iedereen. In het museum is een invalidentoilet aanwezig. Speciale sociale en klassieke grondrechten geschiedenis Voor automobilisten met een gehandicaptenkaart zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar aan de Ubbo Emmiussingel.

Let op: In de voorjaarsvakantie wordt op en rond het spoor gewerkt. Jongenshoofdje met zeepbel. Memphis-meubelen zijn niet zomaar gebruiksvoorwerpen, het zijn eerder een soort wezens die samen met jou in je huis wonen.

Draag je kind op de buik, of leen n van de buggy's. Bekijk hier de stagevacatures. Tekenen Het maken van tekeningen is in de tentoonstellingsruimtes toegestaan met potlood, groninger museum groningen address, niet met inkt of verf mits je schetsblok niet groter is dan 22 x 28 cm. Laat deze pagina voorlezen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Pedro
  11.10.2019 00:05
  Studeer je in Groningen? Vraag hier de plattegrond van het museum aan.
 2. Elmo
  14.10.2019 00:18
  Telefoon Andere bezoekers van het Groninger Museum stellen het op prijs als je je telefoon voor het betreden van de tentoonstellingsruimtes uit zet. Een jongen kijkt naar een zeepbel die vlak langs zijn gezicht zweeft.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |