Declareren zilveren kruis lukt niet

Datum van publicatie: 05.09.2019

Daarna betalen wij de nota niet meer. Waar kan ik de Vektisstandaard voor retourberichten raadplegen?

Raad en daad De zorg in Nederland Initiatieven in de zorg. Waarom stuurt u mijn retourinformatie niet op papier? Browsergegevens klant. Is uw nota afgewezen? U kunt dus een gewone, witte envelop gebruiken. De voorkeur gaat uit naar PDF.

Wat is er aan de hand?

Overige  verzekeringen Collectieve zorgverzekering Reisverzekering Autoverzekering Woonverzekering Declareren zilveren kruis lukt niet Studenten. Selecteer uw browser om te zien hoe u de opgeslagen inloggegevens definitief uit uw browser kunt verwijderen!

Wanneer u gaat inloggen mensen met overgewicht leven langer Mijn Zilveren Kruis, wordt er een beveiligde verbinding tot stand gebracht tussen DigiD en uw computer. Alle gegevens tussen uw computer en DigiD worden hierdoor versleuteld. Vul het declaratieformulier in en maak hier een scan van.

Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.
 • Staat er op de nota bijvoorbeeld dat u op 1 november een behandeling hebt gehad en was u toen verzekerd bij CZ?
 • Krijgt u dit scherm niet te zien, dan is het declareren via de app mislukt.

Het declaratieoverzicht bestaat uit: Een overzicht van uw ingediende zorgnota's. Het is mogelijk om uw rekeningnummer te wijzigen, maar dit kan alleen via Mijn Zilveren Kruis of via de afdeling Klantenservice. Bekijk een voorbeeld volgens de richtlijnen op de website van Vektis. Ligt de startdatum van de behandeling in het jaar dat u verzekerd was bij de andere verzekeraar, dan dient u de nota in bij de andere verzekeraar. In de opbrengstverrekening worden de opbrengsten ter dekking van het FB afgezet tegen het FB.

Farmaceutische hulp Geboortezorg Geestelijke gezondheidszorg Huisartsenzorg Hulpmiddelen Medisch-specialistische zorg. Problemen met Microsoft SharePoint Foundation oplossen. De app werkt niet voor declaratieformulieren. Consumenten Home Verzekeringen Zorgverzekering. Zwart beeld.

Bij Zilveren Kruis en ZieZo snel uw geld op uw rekening

Gebruikersnaam AA-nummer. U ziet 1 van de volgende meldingen: Het mobiel nummer veld is niet juist ingevuld Het door u ingevulde telefoonnummer bestaat niet uit 10 cijfers Dit kan 3 oorzaken hebben Het mobiele telefoonnummer is niet juist ingevuld.

De app werkt niet voor declaratieformulieren.

Is uw nota afgewezen. Zorgkosten buitenland Heeft u in het buitenland zorg gekregen. Going abroad Financial affairs Cancellation File a complaint, give us a compliment or ask a question.

Alle informatie treft u aan op de website van Vektis. Contact Maak een terugbelafspraak Meld een klacht Downloads.

Waarom ontvang ik een betalingsherinnering als Zilveren Kruis altijd verrekend? Nieuwe praktijk gestart? Bij overige kosten heeft u genoeg aan de nota.

 • Daarnaast ontvangt u direct na verwerking een declaratieoverzicht.
 • Dan kunt u uw contactgegevens niet wijzigen.
 • Door deze wijziging worden verouderde besturingssystemen en internetbrowsers niet langer ondersteund.
 • Technisch probleem?

U bent veranderd van zorgverzekeraar en u krijgt een nota binnen van een behandeling toen u nog bij een andere verzekeraar was verzekerd, declareren zilveren kruis lukt niet. Reiskosten Eigen Vervoer pdf. Voor een betere service maken we gebruik van cookies.

In de opbrengstverrekening worden de opbrengsten ter dekking van het FB afgezet tegen het FB. Het declaratieoverzicht bestaat uit: Een overzicht van uw ingediende zorgnota's. Collectief zorgcontract Medewerkers informeren Collectiviteit aanvragen. Nieuwe praktijk gestart.

Uw zorgnota wordt binnen 10 werkdagen behandeld

Het kan voorkomen dat er na afstemming van de eindafrekening toch nog een financiële afwikkeling moet plaatsvinden. Indien het maken van een foto niet lukt, dan is waarschijnlijk de app vastgelopen. U wilt weten of u bij ons moet declareren of bij uw vorige verzekeraar.

Lees ons privacybeleid.

Voor deze declaraties hebben wij soms wat meer tijd nodig. Wanneer de schuldeiser ook iets verschuldigd is aan de debiteur mag hij de vordering ondanks verjaring verrekenen. Help ons uw declaratie snel af te ronden Stuur ons uw nota na het afronden van uw behandeling of cursus, declareren zilveren kruis lukt niet.

Wanneer moet ik declareren bij mijn vorige zorgverzekeraar.

We adviseren u om te lezen:

 1. Levy
  06.09.2019 22:51
  Nationale zorgverzekering zonder eigen risico 1 oktober
 2. Rieke
  13.09.2019 18:49
  Zilveren Kruis heeft geen voorgedrukte declaratie-enveloppen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |