Bruto nationaal product per inwoner

Datum van publicatie: 11.09.2019

De jaren en , met de financieel-economische crisis, waren een uitzondering. Volgende update.

Heeft u geen account? Deel je video's met vrienden en collega's. Dit is de totale geldwaarde van alle in Duitsland geproduceerde goederen en diensten. Nederland, het kleine kikkerlandje links van Duitsland, soms ook wel een provincie van Duitsland genoemd, is de op vijf na grootste economie van de Eurozone, en neemt straks na het vertrek van Groot-Brittannië de vijfde plaats in op de ranglijst binnen de eurozone.

Contacteer ons. Meer cijfers.

Voeg toe aan. Het bbp per inwoner zonder rekening te houden met pendelbewegingen is in het Vlaamse Gewest in hoger dan gemiddeld in de Europese Unie Log in om je favorieten op te slaan. De toplanden zijn Luxemburg Bewaar je favoriete video's en kijk later. Het Bruto Binnenlands Product per hoofd.

Hoe herken je vals geld? Per persoon verdienen Nederlanders gemiddeld vijfendertigduizend Euro per jaar, bijna Euro per dag. Het BBP per hoofd is het gemiddelde inkomen per inwoner.

Log in om je favorieten op te slaan. Toevoegen Nieuwe Afspeellijst Kies Afspeellijst. Heeft u geen account? Dan volgt het Vlaamse Gewest In tegenstelling tot vele andere landen gebeurt de pendel in België veel vaker tussen de verschillende gewesten.

 • Wijzig titel.
 • Hoewel het bbp een veelgebruikte indicator mag zijn, maakt dit getal geen onderscheid tussen economische activiteiten die de levenstandaard van de burger verbeteren en economische activiteiten die dat niet doen.

Laat dit veld leeg. Ook op wereldwijde schaal doen de Europese deelnemers het niet slecht. Belgi als geheel heeft een bbp van. Contacteer ons. Video Player.

Een graadmeter voor ontwikkeling

De Luxemburgers hebben een bbp per inwoner dat maar liefst 2,5 keer hoger ligt dan het Europees gemiddelde. Een begrip, dat je zelfs niet dagelijks in de krant leest. Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Abonneer nu. Bulgarije is hekkensluiter met Favoriet Afspeellijst. Vorig jaar stond Belgi slechts 1 plaats onder Duitsland op de wereldranglijst. Meer informatie.

Vind ons ook op: Facebook Twitter. Slimme beleggers nemen nu actie, voor het te laat is. Maak je eigen afspeellijsten.

Wijzig omschrijving. Volgende update. Het BBP per hoofd is het gemiddelde inkomen per inwoner. Pendelbewegingen hebben sterke invloed op bbp van gewesten, bruto nationaal product per inwoner. Een groot deel van de mensen die in de ontwikkelingslanden wonen zijn arm en lijden honger.

Tevens zegt een hoog bbp niets over de welvaart van een land daar het ook afhangt van hoeveel inwoners een land heeft. Vorige versies - Kies een revisie - Aangepast op Aangepast op Aangepast op Aangepast op Laat dit veld leeg!

Aanbevolen

De Nederlandse Bank Wat doet de Nederlandse bank? Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. U ontvangt van ons een e-mail met instructies om uw wachtwoord te vernieuwen. Volgende update.

Profiel aanmaken. Inloggen Vul uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen. Chinezen hacken Model S van Tesla en nemen besturing over .

We adviseren u om te lezen:

 1. Thérèse
  18.09.2019 14:09
  Wat doet de Nederlandse bank? Maak je eigen afspeellijsten.
 2. Sanya
  12.09.2019 21:53
  De Nederlandse Bank Wat doet de Nederlandse bank? Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv.
  Kors
  12.09.2019 15:12
  De Spanjaarden hebben voor een bbp van euro maar liefst 46 miljoen inwoners nodig.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |