Witte sliertjes in mond

Datum van publicatie: 09.10.2019

Aan de andere kant zit dit ook. Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen. Ik ook een tijd last van met Oral b.

Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing. Reply to 4 Bedankt voor jullie reacties. Laatst gezien: 3 jaar 7 maanden geleden. Voelt het branderig aan en bloedt het makkelijk? Propylene glycol Is een vochtdrager, wordt ook gebruikt in bijvoorbeeld remvloeistof of verf.

De huid in je mond raakt daardoor beschadigd.

Je poetst even snel je tanden en na een paar minuten hangen er allemaal vellen in je mond. Laatst gezien: 3 jaar 3 maanden geleden. Losse vellen? Trek ze eruit als haren. Voelt het branderig aan en bloedt het makkelijk.

Christelijke jongerencommunity

Tot slot als je goed op mijn keelholte kijkt zie je een witte doorschijnende plaklaag waarin ik ook twee witte slierten zie niet zichtbaar.

Het is dan aan te raden op zoek te gaan naar een andere tandpasta. Wat je als huismiddeltje zou kunnen proberen: bosbessensap. Losse vellen? Het overstappen op een andere merk geeft meestal al binnen een week resultaat.

  • Uit onderzoek onder mensen met het syndroom van Sjgren blijkt dat stukjes komkommer zonder schil met een beetje olijfolie uit de koelkast ook goed helpen. Gaat er iets mis?
  • Gaat er iets mis? Wat te doen in dat geval?

Deze bevat geen chemicalin, witte sliertjes in mond, maakt je tanden zichtbaar witter en zorgt voor een schone mond en frisse adem. Nieuwste reactie. Laatst gezien: 3 jaar 7 maanden geleden. Je voorkomt dat de huid over gerriteerd raakt.

Zijn die plekken aan de zijkant achter m'n kiezen een schimmelinfectie of kan het wat anders zijn.

Meest gezocht:

Mijn tandarts raadde me Sensodyne aan, ook daarvan heb ik last. Zie ik ook wit beslag in de wangplooi en op de tong? De oplossing Dat merk je normaal gesproken niet.

Wat te doen in dat geval, witte sliertjes in mond. Je wangslijmvlies laat dus los door je chemische tandpasta. En heeft iemand een huis-tuin en keukenmiddeltje om ervan af te komen.

Anderen lazen ook. Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid. Maar ik heb het alleen maar bij de Whitening variant van Sensodyne, dus als die op is koop ik hem niet meer.

De oorzaak

Bijvoorbeeld een tandpasta zonder chemische ingredi├źnten. Ik heb het elke keer als ik oral-b gebruik. Aan de andere kant zit dit ook.

Maar jawel hoorhet is precies het zelfde. Gebruik je al jaren dezelfde tandpasta en je krijgt opeens klachten. De gele is een beetje droog. Zwanger en bevallen Iets in de whitening tandpasta dus. Huisarts om advies vragen gel spoelen met bosbessen of zwarte bessensap zuur soms helpt yoghurt of zwart thee looizuur.

Maar ander merk proberen. GezondheidsNet stelde vijf vragen over speeksel en een droge mond aan tandarts Casper Bots. In reguliere tandpasta kunnen witte sliertjes in mond chemicalin zitten die deze allergische reactie kunnen veroorzaken, zoals:, witte sliertjes in mond. Als je last hebt van loslatende sliertjes of velletjes in je mond ben je dus allergisch voor n of meerdere ingredinten van de tandpasta die je gebruikt.

Nadelen en voordelen van stoffen in tandpasta

Het kan voorkomen dat de huisarts een bloedonderzoek aanvraagt bij een laboratorium of zelf het bloed onderzoekt. Het komt dus ook bij andere witmakende tandpasta's voor. Check je tandpasta!

Daarnaast zijn er drie belangrijke oorzaken voor monddroogte:.

Nieuwe artikelen Moe en duizelig gevoel in hoofd en nek Wat is een borderliner? Je wangslijmvlies laat dus witte sliertjes in mond door je chemische tandpasta. Maar eerlijk gezegd verwacht ik niet dat dit een schimmeltje is.

We adviseren u om te lezen:

  1. Serpil
    18.10.2019 18:24
    En dat terwijl het speeksel een hele belangrijke functie vervult. De overgang is hier een van de veroorzakers van.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

┬ę 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |