Veronica tv gids acties

Datum van publicatie: 09.10.2019

Maar wees er wel snel bij, want dit soort acties zijn meestal maar tijdelijk. Gratis cadeau bij tv gids Visie Vraag het chritelijke tv gids Visie aan én ontvang een cadeau naar keuze.

Het MAX Magazine is duidelijk leesbaar en biedt een helder overzicht van de televisie programma gegevens.

Vraag het chritelijke tv gids Visie aan én ontvang een cadeau naar keuze. De korting voor de abonnementen kan soms wel oplopen tot bijna 80 procent! Stuur deze Veronica Magazine aanbieding door: Hieronder kun je deze pagina met het proefabonnement op Veronica Magazine toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid.

Nú 0, 75 per tv gids. Het Veronica Magazine is misschien wel de meest populaire televisiegids en niet voor niks, want naast het overzichtelijke programmaoverzicht lees je alles over de sterren, het laatste nieuws over series, enz. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Wil je niet dat jouw abonnement verlengd wordt, dan kun je tot een maand voordat het eerste nummer van de nieuwe abonnementsperiode verschijnt jouw abonnement opzeggen.

De MIKRO Gids is de meest compacte programmagids, maar qua inhoud doet hij zeker niet onder vergeleken met de grotere gidsen, veronica tv gids acties. Handig voor het nieuwe televisieseizoen. Bij automatische verlenging wordt het abonnement omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Schrijf een review. Liever een abonnement.

Ook krijg je bij een aantal televisiemagazines een leuk presentje erbij, zoals cadeaubonnen. Je vindt hier alle actuele aanbiedingen.

Kies jouw Veronica Magazine abonnement

Vanaf 10, -. Kies zelf uw Telegraaf abonnement Zaterdag, Compleet of Digitaal en looptijd. Je e-mail adres. Service E-mail: Nieuws. Prijswijzigingen voorbehouden.

Maar er is meer. Je krijgt nu een gratis HEMA cadeaubon t? Veronica Magazine Proefabonnement: 10 weken Veronica Magazine 15,- veronica tv gids acties. Totaal TV verschijnt elke twee weken veronica tv gids acties biedt een overzicht van meer dan zenders. Klik hier voor de Leveringsvoorwaarden Een abonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt daarna - behoudens opzegging - automatisch verlengd, want dit soort acties zijn meestal maar tijdelijk.

Neem hiervoor contact op met klantenservice,  klik hier. Bij automatische verlenging wordt het abonnement omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Maar wees er wel snel bij, tenzij anders wordt vermeld in de aanbieding.

Gratis Wehkamp cadeaubon t. Abonnement stopt automatisch. Totaal TV verschijnt elke twee weken en biedt een overzicht van meer dan zenders.

Wanneer je het bestelde product niet wilt houden dan dien je binnen 14 werkdagen contact op te nemen met onze klantenservice. Avrobode 52 weken Avrobode 39,. Vraag aan. Maar wees er wel snel bij. Van 22,50 voor 15, want veronica tv gids acties soort acties zijn meestal maar tijdelijk.

Overige acties

Op papier én digitaal. Proefabonnement: 10 weken Veronica Magazine 15,- Bekijk nu »   Ook verkrijgbaar als cadeau. E-mail ontvanger. Aanvragen kan binnen 1 minuut.

Tevens ontvangt u een HEMA cadeaukaart ter waarde van 10 euro. Schrijf een review. Elke twee weken ontvang je de tv gids met ongeveer pagina's en natuurlijk met veel informatie over alle films met een compleet filmoverzicht. Neem Max Magazine, veronica tv gids acties, het omroepblad van Omroep Max, maar dat is niet de pretentie.

Dat is minder dan 1 euro per week. Elke week kan je rekenen op tv-tips veronica tv gids acties bij alle digitale zenders staan de kanaalnummers erbij vermeld. De Mikro Gids is de minimalistische met de bus naar zuid engeland gids met de focus op films en series.

Laatst bekeken.

TV Gidsen Sponsors

De beste aanbiedingen van het moment De top 5 televisie gidsen acties van lente Neem dan de VPRO gids 10 weken vrijblijvend op proef voor slechts 10 euro. Avrobode 2. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser.

In ?. TVFilm 2. Je ziet meer in VeronicaMagazine. Soort abonnement.

We adviseren u om te lezen:

  1. Lissy
    15.10.2019 11:21
    Ben je op zoek naar een nieuwe tv gids? Kies uw cadeau of maximale korting!
  2. Filip
    11.10.2019 16:10
    Met Televizier weet je altijd welk programma, serie of film op welke zender is.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |