Kan map niet verwijderen van externe schijf

Datum van publicatie: 12.08.2019

Wat ik in jouw geval als eerste zou proberen als je schijfruimte genoeg hebt natuurlijk is: Alles van die schijf wat je nog nodig hebt naar een andere schijf, je laptop of je pc overbrengen en dan je externe schijf gewoon formateren, waarna jij alles terug kan overbrengen. Ra, ra!

Dit vind ik handiger dan een index service die continu staat mee te draaien. Dan nog wat tijdelijke bestanden verwijderen wat Schrijfopruiming achterwege laat.

Dat is helaas een flinke hoeveelheid! Andere gebruikers met dezelfde fout hebben dit gevonden tijdens het overbrengen van bestanden van een externe schijf of tijdens het maken van een back-up of zich voor te stellen. Forumsoftware: vBulletin, versie 4. Welkom op PC Helpforum!

Dit token is niet meer valide. Open uw Verkenner en ga naar het bestand of de map waartoe u toegang wilt. Ik laat mijn externe harde schijf aan terwijl ik de computer laat herstarten?

Het bestand is er zelf opgekomen toen ik die aansloot op een andere computer, maar pas zichtbaar werd toen ik de harde schijf terug aan mijn computer aansloot, kan map niet verwijderen van externe schijf. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn.

In het bestandssysteem wordt een "is verwijderd" vlag omgezet.
 • Berichtenregels U mag geen nieuwe vragen starten.
 • RE: die maakt er een 'echte' prullenbak van?

Probeer het met Lockhunter. Beste Kurtt Sorry voor de late reactie, maar je laatste methode in bericht 8 heeft helaas niet geholpen. Welkom op PC Helpforum! Als ik ze probeer te verdwijderen dan komt een foutmelding van; ''Fout bij verwijderen van map of bestaand'' ''Kan bestand niet verdwijderen. Zal dan weer vanaf het begin beginnen met de control?

Methode 1: eigendom veranderen via grafische gebruikersinterface Dit is de eenvoudigere methode en kan geschikt zijn voor de meeste mensen die eigenaar zijn van een bestand of map. Guus, Ik ga een schijfcontrole uitvoeren, kan map niet verwijderen van externe schijf. Dit vind ik handiger dan een index service die continu staat mee te draaien.

Oplossing: Windows updatefout '0xcx'. Probeer opnieuw te kopiren om te zien of het probleem is opgelost. Dit bij gebrek aan betere ideeen. Ik heb binnen de map antonio 7 ''centrale'' grote mappen.

Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?

Geavanceerd zoeken. Oplossing: Windows 7 Vastgelopen bij het controleren op updates. Ra, ra!

Oplossing: Windows Live Mail dubbele mappen en e-mails. Ja daar zat ik ook aan te denken. Over wat je zegt om de mapjes te verdwijderen en beginnen bij het einde lukt ook niet. Aantal leden. En omdat die bestande die ik wil vedwijderen in mijn externe harde schijf staan.

Aanbevolen berichten

Ga ik gelijk proberen! Wat ik in jouw geval als eerste zou proberen als je schijfruimte genoeg hebt natuurlijk is: Alles van die schijf wat je nog nodig hebt naar een andere schijf, je laptop of je pc overbrengen en dan je externe schijf gewoon formateren, waarna jij alles terug kan overbrengen. Zelfs betaalde software heeft vaak standaard een vinkje "verstuur anoniem informatie" aan staan.

Het terugzetten ging niet zo makkelijk. Dit vind ik handiger dan een index service die continu staat mee te draaien. Registreren en inloggen met je Facebook account. Ik ga de map antonio in de gb schijf. Ik ga het doen ik klein beetjes. Uh, maar dat helpt niet. Oplossing: Windows Live Mail dubbele mappen en e-mails. Ik heb het programma unlocker al geprobeerd, Copernic eraf.

Kan bestanden/mappen niet weggooien/verdwijderen

Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Nieuwste lid bamboebeertje Registratiedatum 21 uren geleden. Nu bevindt u zich op de geselecteerde gebruiker of groepspagina.

Je zegt dat er veel mappen IN de map zitten! Hardwareversnelling uitschakelen in Windows 7, 8, be FUZZY. Dag megamathi .

We adviseren u om te lezen:

 1. Mille
  20.08.2019 03:38
  Oplossing: Windows updatefout '0xcx'. Kan geen gegevens van het bronbestand of op de bronschijf lezen''.
 2. Rombout
  21.08.2019 20:15
  Lukt niet Thomas.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |