Weer noord portugal december

Datum van publicatie: 28.07.2019

Het is iets kouder in het noorden, in Porto ligt de dagtemperatuur rond 25°C in de zomer. Er valt in maart op 12 Dagen neerslag met een totaal van 36 mm en het is deze maand 19 Dagen droog in Portugal.

Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen? Het gebied rondom de Estrela berg is goed voor zo'n millimeter per jaar, het noordelijke berggebied krijgt zo'n tweeduizend millimeter te verwerken. De gemiddelde jaartemperatuur voor Noord Portugal is 19°C en er valt in een jaar tijd mm regen. São Jorge. Soms is het zelfs te warm om activiteiten te ondernemen.

Zo kan het tijdens deze maanden redelijk nat en koud zijn.

Columbus webshop Magazine Abonnementen Boeken. Feestdagen van Portugal! Weersverwachting Portugal. Wil je toch in deze periode naar Zuid-Portugal op reis gaan. Algarve heeft een mediterraan klimaat.

Je kunt je auto makkelijk parkeren. Op de Azoren zelf is het onder invloed van de golfstroom vrijwel altijd lenteachtig met temperaturen overdag tussen de 16 en 24 graden.

Een heerlijk Mediterraan klimaat maakt Portugal een vakantiebestemming voor het hele jaar

Portugal is dan ook niet voor niets een populair vakantieland. Wij hebben een ruim aanbod met standaard reizen maar kunnen ook alles op maat voor je maken. Het is er dan namelijk prachtig. De hoogste gemiddelde temperatuur in Portugal is 29°C in augustus en de laagste is 16°C in januari. In juli en augustus is de gemiddelde temperatuur 29°C en dit zijn ook de warmste maanden van het jaar. Rustieke dorpshuisjes in Portugal.

  • Met deze bruikbare informatie heb je meteen een helder beeld wat de beste maanden zijn voor jouw zonvakantie naar Portugal.
  • Het westen van het land heeft een zeeklimaat en het zuiden de Algarve een Middellandse zeeklimaat.

Bekijk de weersverwachting voor Portugal, weer noord portugal december. Klik lyrics ace of spades acoustic een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van weer noord portugal december vliegtuigmaatschappijen. Winters De winters zijn mild, zeker langs de kustgebieden! Madeira wordt gekenmerkt door een bijzonder mild klimaat.

Deze aanbieders zijn aangesloten bij het SGR, waardoor je met garanties kunt boeken. Zo ben je goed voorbereid. Verder in het binnenland en op hoger gelegen delen in het noorden komt vaker sneeuw voor.

Bel nu ons contact center

Allereerst kent Portugal een mediterraan klimaat in het gebied van de Rio Douro en de Algarve in het zuiden van het land. Mocht je met de auto richting Cete CItades rijden dan moet je er af bij Lago de Canario en dan het grindpad blijven volgen tot je een aantal picknicktafels ziet.

Doordat er meer regen valt is de natuur op zijn mooist tijdens deze maanden, voornamelijk in Noord-Portugal.

Portugal is wat betreft het klimaat op te delen in 3 gebieden. De winters in Noord-Portugal zijn doorgaans minder stabiel dan de zomers. Het natte seizoen loopt van november tot maart. Dit maakt de Algarve een goede winterzonbestemming weer noord portugal december een favoriet voor veel Nederlanders.

Tijdens de zomermaanden is het noorden een goede uitvalbasis voor mensen die het zuiden te warm vinden.

Beste reistijd Portugal

Aan zee is het dan echter goed toeven. Het klimaat in Portugal. Reisgezelschap Kamer 1: 2 personen Wijzig Reisgezelschap Vul uw reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan.

De winters hebben echter wel lente-temperaturen van circa 13 graden. Er valt in augustus op 1 Dag neerslag met een weer noord portugal december van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Portugal. Met een gemiddelde temperatuur van 24 graden is de Algarve een geweldige vakantiebestemming rond deze periode.

Dit maakt de Algarve een goede winterzonbestemming en een favoriet voor veel Nederlanders. Door het bewolkte weer is Portugal minder aantrekkelijk om te bezoeken in de winter, weer noord portugal december. Lenteachtig betekent niet automatisch harde schijf dell laptop verwijderen. Rustieke dorpshuisjes in Portugal.

Perfeito zelfs. In de Algarve kan het soms regenen in november, december en maart.

Per plaats

De temperaturen liggen tussen de 14°C en 25°C. De meeste neerslag valt hier tussen november en april. In de maanden juli-augustus is het het warmst in het noorden maar ook meteen het drukst met toeristen.

HS Milfontes Beach. De temperatuur in het binnenland kan zelfs oplopen tot 40C. Aanmelden voor nieuwsbrief:.

We adviseren u om te lezen:

  1. Vanita
    04.08.2019 06:19
    Hierdoor is de omgeving wel vol prachtige groene natuur. Aan alle gegevens op deze site kunnen geen rechten ontleend worden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |