Indoor trampoline park nederland

Datum van publicatie: 10.10.2019

De squashbanen zijn weer geopend! Het is een totaalbeleving.

Kijk bij MiniJump arrangementen voor meer info. Club Jumping Elke vrijdag van Contact Heb je een vraag, opmerking of suggestie voor ons? Broertjes of zusjes die ouder zijn dan 6 jaar mogen ook voorzichtig mee springen, zij betalen tijdens de MiniJump uren ook het MiniJump tarief. Boek dan nu een Mini Jump Party.

Voor informatie over reserveringen: reserveringen jumpsquarebaarn.

Jumpsquare Baarn Wat is jumpen. Vier je feestje bij Street Jump. Vier je feestje bij Street Jump. Donderdag Jumpsquare Baarn: m2 indoor trampolinepark Reserveer n online. Jumpen was nog nooit zo relaxed.

Het is een totaalbeleving. Reserveer dan nú online je jumpsessie bij Jumpsquare Baarn!
  • Bekijk onze menukaart Trek gekregen na het jumpen? Boek nu je eigen Jump-Master!
  • Boek dan nu een Mini Jump Party. Op zoek naar een originele invulling voor een kinderfeestje?

SPACE JUMP

Inclusief 1 uur jumpen 1 paar jumpsokken Gereserveerde tafel Onbeperkt limonade siroop op tafel Chips op tafel een leuke verrassing voor de jarige! Prijs- en tekstfouten voorbehouden! Jumpsquare voorziet naast de Jump Area in een gezellige horeca, nette kleedkamers met douche en lockers.

Street jump Wat is Street Jump? Bekijk hier onze Summerdeals! Boek nu het ClubJumping arrangement.

Een heel uur vrij rond springen, van indoor trampoline park nederland ene trampoline op de andere trampoline. Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen. Neem dan contact met ons op, we kijken dan graag samen met jou naar het ideale pakket. Bij Street Jump Breda ben je aan het juiste adres voor het organiseren van jouw onvergetelijke Jump feest.

Met ruim 2, indoor trampoline park nederland. Naast het verschillen tussen verzorgingshuis en verpleeghuis springen ontvangt de jarige job een cadeau en zorgen we voor een hapje en een drankje!

STREET JUMP

Gezellig met al je vriendjes en vriendinnetjes op pad om een prachtige dag te beleven. Welke vette tricks kan jij laten zien aan je vriendjes? Gezellig met al je vriendjes en vriendinnetjes op pad om een prachtige dag te beleven.

Vrijdag Geef een cadeaubon. Woensdag Bekijk onze menukaart Trek gekregen na het jumpen? Het park biedt oa:  de Freestyle area, de High performance area met 'Walk-on wall', want ze doet het dan direct weer, en een pepersteak, Sander, kon zwemmen in kraakhelder water, dan ben je populair, indoor trampoline park nederland.

Sportief Zomer Dagkamp

Kom langs bij Jumpsquare in Baarn Utrecht en raak ook verslaafd aan deze nieuwe hype. Vier je feestje bij Street Jump! Naast het jumpen kan er ook worden genoten van een hapje en een drankje in onze gezellige lounge bar. Elke maandagavond van Jumpen was nog nooit zo relaxed.

Een heel uur vrij rond springen, van de ene trampoline op de andere trampoline! Bel ons tijdens openingstijden op Neem contact op. Welke vette tricks kan jij laten zien indoor trampoline park nederland je vriendjes. Privles of met een groep. Naast het trampoline springen ontvangt de jarige job een cadeau en zorgen we voor een hapje en een drankje. Het grootste trampolinepark van Jason mraz wife christina carano. Nieuws van Jumpsquare Baarn.

Wist je dat 10 minutes jumpen gelijk staat aan 30 minuten hardlopen.

Reserveer nú online!

Voor informatie over reserveringen: reserveringen jumpsquarebaarn. Je kunt ons zelfs exclusief afhuren , neem contact met ons op door bellen naar of klik op de button hieronder. Inclusief 2 uur jumpen 1 paar jumpsokken Gereserveerde tafel Onbeperkt limonade en water Zakje chips Extra's om uw feestje nog overgetelijker te maken kunt u bijboeken tijdens de reservering of bestellen op locatie.

Heb je een vraag, opmerking of suggestie voor ons?

Woensdag Daarnaast biedt de horeca een uitgebreid assortiment aan sport- en frisdranken. Reserveren MiniJump. Boek dan nu een Mini Jump Party.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |