Hotel port of moerdijk restaurant

Datum van publicatie: 05.10.2019

Hotel De Ruwenberg. Het is dat wij niet veel betaald hebben voor deze 2 nachten, maar terugkomen doen we zeker niet. Tip: Prima ligging voor een zakelijk verblijf, voor een toeristisch verblijf zou ik hier niet heen gaan aan snelweg, bij zeer groot parkeerterrein voor truckers, niks in de buurt, geen gezellige omgeving.

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Extranet login. Centraal gelegen voor leuke uitstapjes. Kinderen en bedden Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Kaart van Hotel Port of Moerdijk Restaurants 2.

Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.

De bedden waren verschrikkelijk zo zacht als de een zich omdraaide dan ging de ander ook meer de breedte was en de hele kamer was goor. Het onthaal was erg vriendelijk. Luchthaven Eindhoven Eindhoven Airport. Bakkerij Konditorij Van Der Sterre. Dat is goed om te lezen, hotel port of moerdijk restaurant.

Geen spontaan onthaal aan de balie, een beetje tegen hun zin!
  • Meer tonen. Toon vergelijkbare hotels.
  • Activiteiten Darten.

Openingstijden

Gastrobar Post. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Niet de juiste accommodatie voor jou? Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Lees alle beoordelingen. Benieuwd naar de prijzen?

Is niet verteld bij het inchecken. Lees meer in onze Cookieverklaring? Voeg het aantal kinderen in uw groep en hun leeftijden toe aan uw zoekopdracht om de juiste prijzen en informatie over de bezetting te zien. Niet erg dat het een eenvoudig ontbijtbuffet is maar als het brood al oud smaakt hadden we niet veel vertrouwen in het overige onverpakte eten.

Ik heb er onrustig en slecht geslapen, hotel port of moerdijk restaurant.

We hadden het goed naar onze zin👍😎

Bezig met laden. Log In. Jachthaven Strijensas. Verbleven in oktober

Bordje uit de keuken moeten halen Niets Verbleven in september See more of Hotel Port of Moerdijk on Facebook. We hebben een aantal aanbieders voor Port of Moerdijk voor je op een rij gezet: 1. Forgot account. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Singel .

Accommodatie

Matras te smal, te hard, wiebelig en een kuil in het midden. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Hier komen we zeker nog is terug!

Beschikbaarheid checken. Goed reviews! Nieuwe Jachthaven 5, hotel port of moerdijk restaurant. Hotel Port of Moerdijk 7. Voor de prijs wat ik moest betalen zat geen ontbijt bij maar moest voor dat bedrag me eigen ei bakken en de gekookte eieren waren diep groen en weinig keus.

Gratis internet. Dana Beach Resort! Gast aan het woord.

Hotelgegevens

First of all you cant come after 12 p. Ook beschikt het hotel over een bar. Alleen het nadeel is dat je moet bij betalen voor het internet , ik bedoel tegenwoordig heb je overal wel wifi. Plaza

Hotel info. Incheckdatum Uitcheckdatum. Locatie Open kaart?

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |