Beste gratis backup software

Datum van publicatie: 07.10.2019

Voor het aanmaken van deze snelkoppeling geeft u aan van welke bestanden en mappen een backup gemaakt moet worden en waar deze moet worden opgeslagen. Om het programma te downloaden vraagt de ontwikkelaar een e-mailadres van gebruikers.

Todo Backup Workstation Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, laptop of server tegen dataverlies te beschermen. Hallo, welk programma heeft de mogelijkheid via Webdav naar de Cloud te backuppen? Macrium Reflect Free is een gratis programma om backups te maken en uw harde schijf te klonen.

Bij een herinstallatie van Windows is het de overweging waard een grotere cq. Met backup software kunt u automatisch een kopie van bestanden maken en opslaan op een andere gegevensdrager.

Als alternatief voor het back-uppen naar een externe schijf kan ook een van de vele online opslagdiensten zoals Dropbox, Microsoft OneDrive of Google Drive met respectievelijk 2, 7 en 5 GB aan gratis opslagruimte worden gebruikt.

Lees dan onze complete privacy statement hier.

Dit word ook wel backup media genoemd en er zijn verschillende soorten! Vervolgens kies jij welke data naar de cloud geback-upt moet worden en je kunt ervoor kiezen om hier een dagelijks rapport van op de e-mail te ontvangen. Ook heeft u beste gratis backup software mogelijkheid om backups te maken op bijvoorbeeld iedere derde donderdag of iedere keer bij het opstarten van uw PC. Het aanbod aan functies is ruim en bevat alle opties die je als geroutineerde back-upper mag verwachten, beste gratis backup software, van planningsmogelijkheden en encryptie tot incrementele back-ups.

Beter voorkomen dan genezen dus. U kunt het backup-programma zo instellen dat op ingestelde tijden automatisch backups gemaakt worden.

Zoals hierboven aangegeven ga ik jullie in dit artikel laten zien hoe jij met de gratis backup software van Veeam een perfecte backup kunt maken.
 • Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Het programma kan je back-ups op een externe schijf zetten, een NAS of een netwerklocatie.
 • Simple Data Backup is een freeware programma voor Windows waarmee u eenvoudig handmatige of automatische backups kunt maken.

Acronis True Image 2016

Aomei blinkt uit door zijn eenvoud en zijn snelheid. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Nu jij de software van Veeam geïnstalleerd hebt op jou computer kun je de backup gaan configureren. Is die dan zo slecht? Met een klik op de knop OK is het profiel voor de geautomatiseerde back-up aangemaakt er kan eventueel nog een simulatie worden uitgevoerd om te controleren of de instellingen juist zijn en om inzichtelijk te maken wat precies de gevolgen op bestandsniveau zijn.

Voor de beste gratis backup software ben je hier bij Downen dus aan het juiste adres. U loopt dan niet het risico dat u alles kwijt bent als de PC kapot gaat.

Selecteer de gewenste profielen met de toetscombinatie CTRL-A worden alle profielen in n keer geselecteerd en klik op de knop Uitvoerenhet programma begint nu met het analyseren van de verschillen tussen de bron- en bestemmingsmappen, beste gratis backup software.

Klik dan hier. We hebben je een e-mail gestuurd. Door gratis backup maken software te installeren kan er dus een hele last van je schouders vallen. Partitie Kloon Kloon een hele, of zelfs meerdere volumes maximum snelheid brommer belgie en bespaar kostbare tijd en bovendien moeite.

Redactie-computertotaal

Zo kun je 1 externe schijf met een backup ook buiten het pand bewaren voor eventuele brand. Cobian Backup ondersteunt verschillende methoden van compressie en sterke encryptie. Hieronder vindt u gratis backup en kloon software.

Om een account aan te maken vraagt Paragon een e-mailadres.

SyncBack Free is ook geweldig. Had ook graag gezien dat jullie de gratis Aomei Backupper hadden getest. Created with Sketch. Ik heb in dit artikel de gratis beste gratis backup software van Veeam besproken en deze is voor de thuisgebruiker vaak meer dan voldoende. Vervolgens worden deze ingedeeld in categorien om het maken van backups te vereenvoudigen.

Windows en macOS hebben beide ingebouwde tools die het mogelijk maken om een kopie van je bestanden te nemen, maar qua functies zijn deze beperkt.

Nu jij de software van Veeam geïnstalleerd hebt op jou computer kun je de backup gaan configureren. Beginners hoeven zich dus absoluut niet te laten afschrikken omdat Paragon zichzelf in de markt zet als krachtig, integendeel.

Hierdoor neemt het backup-proces minder tijd in beslag en is er minder opslagruimte nodig.

Ben groot fan van de gratis Todo Backup. Je aanvraag is verstuurd Er hoe kan ik van mijn depressie afkomen een e-mail verstuurd naar. Deze pagina is bedoeld om te motiveren regelmatig een extra back-up te maken van dergelijke gegevens. Mocht beste gratis backup software al een account hebben bij Veeam dan kun je deze stap uiteraard overslaan. Paragon Hard Disk Manager 15 Versie van Paragon behoudt dezelfde interface als de gratis versie van een jaar geleden.

MailStore Home is een uitstekend programma om backups te maken van al je mail.

Uitgebreid Aanbod aan Backup & Herstel Functies

De ontwikkelaar weet duidelijk hoe het een aantrekkelijke interface moet ontwerpen. AceBackup heeft de volgende kenmerken: freeware backup programma, bevat vijf verschillende encryptie algoritmen om uw data te beschermen, backups lokaal of op een FTP-server opslaan, inplannen van het maken van backups op geselecteerde data en tijdstippen, geïntegreerde zip-compressie die u aan of uit kunt zetten, bestanden met een bepaalde extensie uitsluiten of juist als enige toevoegen, alleen beschikbaar voor Windows besturingssystemen.

Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. Als het goed is heb je nu een gratis account bij Veeam aangemaakt en ben je klaar om Veeam backup agent te downloaden en te installeren.

Volgorde Oplopend Aflopend. Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Macrium is redelijk snel: beste gratis backup software zeven minuten en dertien seconden had het een back-up van een volledige schijf afgerond? Zijn de voorgestelde wijzigingen akkoord bevonden wat meestal het geval isklik dan op Met uitvoeren doorgaan.

We adviseren u om te lezen:

 1. Phaedra
  11.10.2019 05:50
  Niet elke back-up is gelijk. Op deze website wordt geadviseerd de persoonlijke mappen en bestanden te verplaatsen naar een aparte D:-partitie zodat ze niet meer tussen de systeembestanden van Windows staan.
 2. Dajo
  13.10.2019 05:46
  Het inloggen is niet gelukt.
  Elham
  15.10.2019 17:55
  Je kunt beter te veel gebruik maken van gratis backup maken software dan te weinig, want het is beter om te voorkomen dan om te genezen! Hieronder vertel ik jou welke meest voorkomende backup media er zijn zodat jij een keuze kunt maken welke bij jou past.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |