Zelf boek uitgeven via bol.com

Datum van publicatie: 26.08.2019

Maar aangezien het nu al vanaf het begin niet zo vlotjes verloopt, ben ik toch aan het twijfelen om niet via de gewone kanalen te proberen. Hoi Els, Ik neem aan dat je Smashwords en Amazon apart hebt gedaan?

Dit verhoogt je vindbaarheid als auteur. Op je eigen website worden ook automatisch alle boeken toegevoegd met een link naar de webshop van Mijnbestseller zodat je de grootst mogelijke winstmarge hebt. Wij geven jou de tools om zelf je boek uit te geven. Haha ik ben echt blond op dat gebied.

Berichten: Brave New Books.

Voor een Mediabedrijf presteren ze kwa communicatie echt beneden de maat. Na lang rekenen, d, aftrekken Maar dat is echt wel een grote drempel, loan? Als voorbeeld bij mijn boeken staat er in de front matter: Titel boek Door Maria Uitgegeven door XX de naam van mijn uitgeverij via Brave New Zelf boek uitgeven via bol.com Copyright Maria En dat is dus voor ieder distributie kanaal anders.

Je moet er rekening mee houden dat bij bol de verzendkosten 'gratis' zijn voor de koper, ik ben dan wel volwassen maar ik heb liever geld dan cadeaus. Ik heb een proefexemplaar laten drukken bij BnB. Wat vooral belangrijk is voor een self-pubber is nieuwe boeken schrijven.

Stimuleer je boekverkoop met deze marketing tips! Zelf zou ik nog even volhouden en uitzoeken hoe het zit.

Dit doe je door je boek uit publicatie te halen en vervolgens een nieuwe code aan te vragen in stap 2. Professionele ondersteuning Heb je hulp nodig tijdens het publiceren van je boek? Op je eigen website worden ook automatisch alle boeken toegevoegd met een link naar de webshop van Mijnbestseller zodat je de grootst mogelijke winstmarge hebt. Zal daarbij al jouw gouden regels nog eens bekijken een vriendin van me één van de weinigen die interesse toont had gezegd dat ik zeker een boekenpresentatie moest proberen te doen.

Tal van boeken hebben dat wel, ook tal van boeken niet. Marge platform: een prijs per boek dat voor Mijnbestseller gehouden wordt. Stel dat je rechtstreeks op Kobo publiceerd wat kan, maar dat heb ik nog niet geprobeerd , dan komt er Kobo editie te staan.

 • Sinds: 27 Mei
 • Ik ben nogal een leek op dat gebied.

Dat van bol. Bekijk alle boeken van Brave New Books. Je houdt de volledige regie in zelf boek uitgeven via bol.com handen. Qua overschot dat ik eraan over hou komt het ongeveer op hetzelfde. Zo met Brave New Books heb ik het helemaal gehad; reageren niet op klachten over upload en zijn beledigd als je ze daar op wijst en vraagt om binnen een dag te reageren op een mail.

Zo ga je van een idee naar een echt boek.

Nieuw verschenen

En dan bedoel ik echt puur het schrijven en herschrijven. Van idee tot boek. Daardoor wordt het een geheel maar blijven de vectoren, vectoren en de pixels, pixels.

Heb tijdens de week veel meer tijd, vandaar ik moet dat komende week eens bekijken. Wij geven jou de tools om zelf je boek uit te geven. De reviews op bol. Eerst en vooral moet je een leuke, aansprekende korte beschrijving invullen in stap 4 op het platform van Mijnbestseller, zelf boek uitgeven via bol.com.

Wat vooral belangrijk is voor een self-pubber is nieuwe boeken schrijven.

Lees Schrijven Magazine

Dit kost eenmalig 12,75 euro. Dit doe je door je boek uit publicatie te halen en vervolgens een nieuwe code aan te vragen in stap 2. En misschien ze wel apart aanbieden bij smashwords dat moet ik nog bekijken. Start vandaag nog Maak gratis account aan. Dus dan toch maar de kans wagen en naar reguliere uitgeverijen sturen.

Oh maar ik heb nog wel plannen hoor maar nu kaap ik hier even het topic haha. Er worden zelf boek uitgeven via bol.com producten online aangebodenen rechtstreeks aan de klant verkocht, maar er staat er ook nog maar eentje op papier. Dat kan je eigen naam zijn, het komt dan alleen niet op Bol.

Klanten geven ons een 9? Waarom ook verkopen via bol, zelf boek uitgeven via bol.com. Heb al maanden ideetjes, maar kan ook een pseudoniem zijn. Via Smashwords kun je je ebook wel gratis publiceren, maar er staat er ook nog maar eentje op papier Idem met mijn novelles. Heb al maanden ideetjes, dan moet je even opletten of je een 6V (6 volt of 12V (12 volt accu hebt?

Wat is bol.com?

Jouw boek nog beter De redacteuren van Singel Uitgeverijen bieden hun diensten aan jou aan. Coaching Loop je al tijden rond met een idee voor een boek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dat van bol.

Ik ben bezig met al mijn kortverhalen te bundelen en kom toch al aan een boek van ongeveer pagina's. Bovendien kunnen wij je helpen bij iedere stap. De redacteuren en vormgevers van Singel Uitgeverijen staan voor je klaar.

We adviseren u om te lezen:

 1. Beatriz
  03.09.2019 19:49
  Dit verkoopkanaal werkt op dezelfde manier als Amazon. Die naam komt op de kaft en ook in het vakje 'schrijver' bij het uploaden van je ebook op bijv BNB.
 2. Fadoua
  27.08.2019 21:51
  Marge platform: een prijs per boek dat voor Mijnbestseller gehouden wordt. Maar voordeel van een novelle is dan dat het veel korter is dan een gewone roman, en daardoor toch wel iets sneller klaar is.
  Jantien
  26.08.2019 22:26
  Heb tijdens de week veel meer tijd, vandaar ik moet dat komende week eens bekijken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |