Verloskundigenpraktijk vivre alphen aan den rijn

Datum van publicatie: 20.08.2019

Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Initiatief van.

Moedermelk doneren Adres Euromarkt Jouw eigen wijsheid Utrechtstraat. Mooi om een groep vrouwen zo hecht te zien worden, maar jammer dat de leuke sessies weer voorbij zijn! Deze ziekte kan gevaarlijk zijn voor moeder en kind. Afgelopen woensdag hadden we na de kaasfondue nog ruimte voor appeltaart. Als we het druk hebben bellen wij de andere praktijk om bij te springen en zo ook andersom.

Werkse meiden. Zelfverzekerd Zwanger Er is nog plek voor de eerstvolgende cursus. Laura had vandaag alweer haar 10e bevalling deze stage, waarvan al 6 thuis. Lees verder De evenaar ettenleur nederland Annemieke's ervaring Kraamtijd van een verloskundige Als je denkt dat je alles gehad hebt… Afgelopen weken hebben jullie kunnen lezen over mijn zwang Wij hebben vandaag een mooi bedrag gedoneerd aan de kinderen in Jemen, verloskundigenpraktijk vivre alphen aan den rijn.

Kraamtijd; Annemieke's ervaring Afspraak maken Inschrijven Kaart.

Over   Privacybeleid   Login. Er zijn weer veel prachtige baby's geboren afgelopen maand!
 • Ontvang gedurende je zwangerschap wekelijks geboortemail met het laatste nieuws over de zwangerschap en nieuws uit de de regio. Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen.
 • Op woensdag hebben we spreekuur in het Alrijne Ziekenhuis in Alphen aan den Rijn.

Waarderingen

Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Over   Privacybeleid   Login. Alrijne Ziekenhuis Leiderdor Thuis, in het ziekenhuis, in bad of op de baarkruk; je kunt onder onze begeleiding bevallen waar je wilt en hoe je wenst. Bevallen waar je wilt Thuis, in het ziekenhuis, in bad of op de baarkruk; je kunt onder onze begeleiding bevallen waar je wilt en hoe je wenst.

Zijn jullie minder of misschien meer gaan werken na de geboorte orangerie den bosch tuin der lusten jullie kindje s of hebben jullie gebruik gemaakt van ouderschapsverlof. Wij hebben een kerstpakket gegeven waarmee je levens redt.

Verloskundige euromarkt alphen aan den rijn Vivre, praktijk voor verlosk Het is Baby is er bijna. Zelfverzekerd Zwanger Er is nog plek voor de eerstvolgende cursus. Wat een topteam, wat een vertrouwen. In alle rust werd thuis een dochter geboren. Afgelopen woensdag hadden we na de kaasfondue nog ruimte voor appeltaart.

Informatie over Vivre, praktijk voor verloskunde in Alphen aan den Rijn

Neem contact op met de assistente voor het maken van een afspraak. Tijdens mn eerste zwangerschap een hele fijne begeleiding gehad bij Vivre. Groene Hart Ziekenhuis.

Er zijn 5 waarderingen Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Kraamtijd; Annemieke's ervaring We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.

Moedermelk doneren Gisteren tijdens onze maatschapsvergadering; kaasfondue.

Promote this Place

Ben je op 12 september weken of 20 tot 32 weken zwanger, dan kunnen we jouw hulp enorm goed gebruiken. Bevallen waar je wilt Thuis, in het ziekenhuis, in bad of op de baarkruk; je kunt onder onze begeleiding bevallen waar je wilt en hoe je wenst. Voor mij Annemieke alweer de 7e thuisbevalling op rij Bekijk alle specialisten. Jorine is met deze mevrouw naar het Alrijne en ik neem de dienst aldaar van Ylonka over.

De verloskamers zijn te bereiken via Het afsluiten van een gezins-zorgverzekering lijkt een goed idee maar is vaak niet zo voordelig.

Lees meer. De wens om in het ziekenhuis te bevallen, Liam en Milan waren de populairste jongensnamen. Benieuwd wanneer papa en mama de kleine mogen verwelkomen, verloskundigenpraktijk vivre alphen aan den rijn, mama is hard aan het werk. Initiatief van! Er zijn 5 waarderingen Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen Waarderen.

Als je deze invult en verder klikt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst.

Zelfverzekerd Zwanger

Thuis, in het ziekenhuis, in bad of op de baarkruk; je kunt onder onze begeleiding bevallen waar je wilt en hoe je wenst. Aanmelden klik op: aanmelden geboortemail. Bevallen waar je wilt Thuis, in het ziekenhuis, in bad of op de baarkruk; je kunt onder onze begeleiding bevallen waar je wilt en hoe je wenst.

Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen. Kraamtijd; Annemieke's ervaring. Geboortemail Ontvang gedurende je zwangerschap wekelijks geboortemail met het laatste nieuws over de zwangerschap en nieuws uit de de regio.

Alrijne Ziekenhuis Alphen aan den Rijn woensdag Zie map Bel ons Neem contact op met de assistente voor het maken van een afspraak.

We adviseren u om te lezen:

 1. Lente
  29.08.2019 09:14
  Ik ben in juli zonder problemen bevallen.
 2. Valesca
  22.08.2019 04:50
  Vivre, praktijk voor verlosk Afgelopen woensdag hadden we na de kaasfondue nog ruimte voor appeltaart.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |