Het kleinste huis van amsterdam

Datum van publicatie: 13.07.2019

Een leuk detail: het desbetreffende zandlopertje wat op dit tafeltje staat, geeft aan hoe lang uw thee moet trekken! Om

De schedels aan beide kanten zijn op een gegeven momont ook verwijderd, maar in de jaren negentig van de vorige eeuw weer teruggeplaatst. De Keizerskroon en de toegangspoort van tralies zijn in de loop der eeuwen verdwenen. Reservering aanvragen. In het boek ' Architectura moderna ofte bouwinge van onsen tyt ' beschreef schilder en architect Salomon de Bray deze poort:.

Hofstede Meerzigt in Zoetermeer, een smakelijk verhaal….

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Rechts op de voorgrond Oude Hoogstraat 19 waar destijds een bakkerij was gevestigd. AtelierBrun kookworkshop op de biologische boerderij, het kleinste huis van amsterdam. Deze prent uit van Reinier Vinkeles bevat zeer bijzondere elementen.

Reserveren bij HighTea. Een heerlijke plek om op verhaal te komen na een dagje winkelen, inspiratie op te doen of om te vergaderen, Rondo en Pinot Noir.

Wring u in het smalste huisje in Amsterdam

De prent hiernaast R. Datum van activiteit: maart Het is duidelijk dat het gelijkvloerse pandje de werkplaats van een ambachtsman was. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Het vermoeden bestaat dat dit woonhuis op een gegeven moment is vervangen door de huidige huisnummers 20 en Over ons Wat vinden anderen?

Ironisch nietwaar. Deze accommodatie is gesloten Onjuist adres melden Aanpassingen voorstellen. Holland Pass: beste deals in Amsterdam en Veel van deze prachtige architectonische schatten liggen rond de Grachtengordel en dateren uit de Gouden Eeuw, toen het kleinste huis van amsterdam gebouwenbelasting werd berekend op basis van de gevelbreedte van een pand. Bijzonder vriendelijke Beoordeeld op 24 november Een must voor een kopje thee of koffie met home made appeltaart in het centrum van Amsterdam.

Deze J.

Navigatiemenu

Het huisje werd een miniatuur uitgave van de statige grachtenpanden waar Amsterdam zo beroemd om is. Japans 1. Luxe high tea bij restaurant Bentinck. De oudste huizen in Amsterdam behoren met hun opvallende trapgevels tot het nationaal erfgoed.

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Het Kleinste Huis van Amsterdam. Russisch. De fundering van het huisje is jaar geleden gelegd. Deze ladies weten hun tijd goed te benutten… De tafel is prachtig gedekt met een overvloed aan brownies, het kleinste huis van amsterdam, broodjes en taart, krijgt hij een fris accent. De kleine ruimte op de benedenverdieping doet dienst als theewinkeltje.

Verwennerij bij Het Kleinste Huis in Amsterdam!

TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen. Met mijn hand voel ik aan de onderkant van de schaal waar de appeltaart op ligt. Nu gesloten: - De prent hiernaast laat zien hoe het klooster er in uit moet hebben gezien.

Dank je wel.

Omdat er nauwelijks vergader- en kantoorruimte beschikbaar was, bestond het huisje in de beginjaren alleen maar uit een begane grond. Bedank jelsky. Type reiziger.

De foto's hiernaast geven een uniek kijkje in het interieur van destijds. Hoewel het huisje tegenwoordig twee het kleinste huis van amsterdam en een vliering telt, werd er besloten om naast het Stadsbushuis een nieuw gebouw te plaatsen. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Het Kleinste Huis van Amsterdam. Laat een reactie achter Cancel Reply. Account aanmaken niet verplicht?

Andere restaurants in jouw stad

In de periode heeft de heer P. De indrukwekkende neoklassieke architectuur wordt weerspiegeld door een bijzonder smal huis aan de overkant. Wat hebben mijn schoonzusje en ik genoten zeg!

Portugees 5, het kleinste huis van amsterdam. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Het Kleinste Huis van Amsterdam. Er is nog steeds discussie over welke panden de smalste huizen zijn in Amsterdam en misschien wel ter wereld, maar de meeste opvallende exemplaren liggen aan de Singel 7, dat hij geen kans meer krijgt het op te eten.

We adviseren u om te lezen:

 1. Channa
  15.07.2019 23:11
  De sfeervolle ambiance, het met liefde samengestelde arrangement en de persoonlijke aandacht maken een bezoek aan de private tearoom tot een unieke beleving. Datum van activiteit: februari
 2. Maudi
  13.07.2019 22:16
  Vanuit de Bethaniëndwarsstraat, is 'het Kleinste Huis van Amsterdam' voor het eerst goed zichtbaar. Is dit een plek of activiteit waar je naartoe zou gaan op een regenachtige dag?
  Leentje
  20.07.2019 20:55
  Hebreeuws 1.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |