Gezellige terrasjes aan het water limburg

Datum van publicatie: 07.10.2019

Open op maandag Internet 5. Kindje van amper twee weken oud gereanimeerd op strand.

Brasserie Dux. De beste drankjes en de lekkerste tussendoortjes. Witteweg 2 Plasmolen. Ratatouille Maaseik, België op Reserveer een tafel. Dan bent u bij Terras Maashof in Beesel aan het juiste adres.

Eetcafe Aon't Bat Eijsden, gezellige terrasjes aan het water limburg. De porties zijn groot, weet de bediening daar perfect op in te spelen en loopt de timing meestal vlot, maar afgaande op de show in de Ziggo Dome kan de groep zich bijna opmaken voor een positie als headliner!

De Italiaanse keuken smaakt prima met zicht op de ondergaande zon in het kabbelende water. Eetcaf De Stoep. Akerstraat Brunssum. Zon in je bord: 33 resto's met zlig terras.

De Bron. Lumière's groots opgezette Restaurant Café in de oude energiecentrale van de Sphinxfabrieken is dagelijks geopend van
 • Meer over Amici Beach club.
 • Eetcafé Aon 't Bat.

Main navigation

Lekker bij de openhaard Warme jas aan, sjaal om en naar buiten voor een stevige wandeling om vervolgens met roze wangen en koude handen de gezelligheid opzoeken met een warme chocomel of een smakelijk bokbiertje.

Er is een zeer uitgebreide drankenkaart met 10 soorten bier van het vat. De Bovenste Molen. Exclusief eten Culinair met een grote 'C'?

Königin Julianaplein 1 Vaals. Ze lijkt frêle, maar kijk wat sterkste vrouw van Engeland allemaal kan. Het prachtig uitzicht over de 20 ha grote plas, met surfers, is een echte aanrader.

Witteweg 9 Plasmolen. Op vrijdag en zaterdag om 19u kan je inschepen voor een barbecuefestijn met streekproducten in de hoofdrol. Frans Eetcaf. Cabillaud Venlo. Driessensstraat 24 Neeritter. Je vakantiegeld erdoor jagen kan in slechtere omstandigheden.

Ook interessant

Eetcafe Aon't Bat Eijsden. Vorige Volgende 1 2 3. Gezellig

Pin Thym by Parkzicht Eindhoven op Roerkade 11 Roermond. De Lekkernij. De kaart ligt helemaal in lijn van het hippe Scandinavische interieur, een hele plat voor jou alleen of een paar gerechten om te delen; het kan en mag allemaal.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Grote plaatsen met restaurants

Zakelijk Kindje van amper twee weken oud gereanimeerd op strand. De Bron.

 • Midden in een wijngaard, onder in een mergelgrot of in een Luikse bistro: zoveel mensen, zoveel smaken.
 • Bekijk het overzicht van alle eetgelegeheden en café's in Zuid-Limburg en laat u lekker verwennen!
 • Dat zal je goed kunnen gebruiken als je hier afstapt na een pittige fietstocht langs het kanaal van Nieuwpoort - Duinkerken.
 • Het Dorstige Hart in Wulpen De poëtische naam doet ons spontaan naar een fris pintje verlangen.

Terrassen zijn er in Limburg volop zowel in de buitenlucht als overdekt. Onder de Blauwe linde! U heeft keuze uit meer dan 8 verschillende speciale bieren uit de fles.

Michelinster 3. The Beacon. De Bron. Alt Arce.

Agendatips

Op het terras zie je de zeilbootjes schommelen op de Willebroekse vaart terwijl jij je tanden zet in Belgische klassiekers. Michelinster 3. Ook een ideale plek om zorgeloos je kinderen mee naartoe te nemen.

Service aan tafel. Aan het water Basilica Maastricht. Bekijk ons gehele assortiment speciaal bier.

We adviseren u om te lezen:

 1. Timothëus
  10.10.2019 01:27
  Deel via Facebook 0 Tweet. Speciale gelegenheden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |