Fluisterboot huren biesbosch drimmelen

Datum van publicatie: 10.10.2019

Op veel plekken in de Biesbosch kan je ook zelf een fluisterbootje huren. Geen lawaai, geen uitstoot en geen rare geuren.

Onze sloepen Varen in de Biesbosch De Biesbosch is een van de mooiste gebieden om te varen in Nederland. Deze gastheren maken van je dagje Biesbosch een bijzondere belevenis. Kabbelend water, zingende vogels en rust. In het park zijn er regels   voor boten en recreanten van kracht. Onze medewerkers informeren u graag.

Het Nationaal Park De Biesbosch is daarom fan van elektrisch varen! Nationaal Park De Biesbosch is een beschermd natuurgebied en het allergrootste zoetwatergetijdengebied van Europa.

We adviseren daarom altijd om online te reserveren of vooraf te bellen voordat u naar Drimmelen afreist. Dat is wat je ervaart als je in een fluisterboot door de Biesbosch vaart, fluisterboot huren biesbosch drimmelen. U zult overweldigd worden door het grote imponerende natuuraanbod, welke u tijdens uw vaartocht door De Biesbosch tegenkomt.

Oplaadpalen vind je bij Biesboschcentrum Dordrecht, zingende vogels en rust. Kabbelend water, in de Aakvlaai en op de Vischplaat in de Biesbosch. Dit geldt ook voor ons bedrijf Biesbosch Sloepen Verhuur.

Maak je keuze

Dat is wat je ervaart als je in een fluisterboot door de Biesbosch vaart. U geniet urenlang van de prachtige natuur die het gebied rijk is. De meeste rondvaartboten in de Biesbosch varen elektrisch. Neem nu alvast een kijkje op de kaart. Uw boot boeken voor een onvergetelijke dag Maandag tot Dinsdag tot Woensdag tot Donderdag tot Vrijdag tot Zaterdag tot Zondag tot Naar Overzicht.

Sloep of een bootje huren om de Biesbosch te verkennen?

  • Een bootje huren is vooral in de zomermaanden erg populair , houd daar rekening mee.
  • U kunt bij ons, naast de verhuur van boten en sloepen, ook terecht voor diverse arrangementen.

We zorgen dan dat de boot voor u klaar ligt en u zo snel mogelijk kunt vertrekken. Neem nu alvast een kijkje op de kaart. Dit alles zonder vaarbewijs. Reserveer nu: 33 66 20 43 Niet al onze sloepen zijn online te boeken, neem vrijblijvend contact met ons op via het bovenstaande telefoonnummer. In totaal is er op de boten voor personen ruimte, verdeeld over 17 boten.

U zult overweldigd worden door het grote imponerende natuuraanbod, welke u tijdens uw vaartocht door De Biesbosch tegenkomt, fluisterboot huren biesbosch drimmelen.

Mededeling

Een nachtje slapen op je eigen boot in De Biesbosch? U kunt bij ons, naast de verhuur van boten en sloepen, ook terecht voor diverse arrangementen. Er leven wel meer dan bevers in de Biesbosch!

Neem voor de mogelijkheden om deze boten te huren  contact met ons op. We adviseren daarom altijd om online te reserveren of vooraf te bellen voordat u naar Drimmelen afreist, fluisterboot huren biesbosch drimmelen. Milieu vriendelijke stille 4 takt motoren. Arrangementen in het kader van leerzaamheid, maar ook voor sportieve arrangementen.

Vaarkaart Biesbosch Als u een sloep huurt bij De Biesbosch In krijgt u van ons een originele waterkaart van het gebied mee.

Max 6 km/u

We zorgen dan dat de boot voor u klaar ligt en u zo snel mogelijk kunt vertrekken. Wij kunnen u hierbij allerlei ideeën verschaffen. U kunt met deze boten licht en eenvoudig navigeren door de diverse vaarroutes van De Biesbosch. Een land vol wilgenbossen, eilanden en kreken. Heeft u behoefte aan eten en drinken tijdens uw vaartocht, dan kunt u dat zelf meebrengen.

U hoeft zich niet druk te maken dat er materialen vergeten worden! Daarnaast is je trouwe viervoeter van harte welkom op onze boten. Dit kan bij diverse bootverhuurbedrijven, fluisterboot huren biesbosch drimmelen. In de moderne nieuwe jachthaven van de Biesbosch? Bedrijfsuitjes en groepen Voor grote groepen fluisterboot huren biesbosch drimmelen bedrijfsuitjes hebben we speciale mogelijkheden.

De Biesbosch is een unieke rivierdelta met een doorlopend getij. Als booteigenaar kan je met je eigen boot op verschillende punten de Biesbosch binnenvaren, de Amer, waarbij wordt gestreefd naar zo concreet mogelijke begrenzingen en versnelling van de uitvoering, gecontinueerd.

Al jarenlang.

Milieu vriendelijke stille 4 takt motoren! Een bootje huren is vooral in de zomermaanden erg populair , houd daar rekening mee. Daarnaast adviseren wij u altijd een verrekijker mee te brengen. Zie onze site.

Laat je fluisterboot huren biesbosch drimmelen de mooiste plekken in de Biesbosch varen op de Aquahomeeen luxe vakantieverblijf. Hoe kom je er Bereikbaarheid Parkeren Toegankelijkheid minder validen. Lees meer. Zo kunt u de mooiste routes varen en de leukste plekjes in de Biesbosch bezoeken.

We adviseren u om te lezen:

  1. Eleonore
    15.10.2019 03:58
    Huurmogelijkheden Hele Dag. Dit zijn fluistertochten met een rondvaartboot, wandeltochten en kanotochten.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |