T olde posthuus ruinen

Datum van publicatie: 23.08.2019

Jammer, want de plek is prachtig en betekent voor ons een mooie herinnering. Prima locatie gezellige sfeer vriendelijke bediening.. Na het hoofdgerecht, voor het dessert krijg je een heerlijke mini sorbet om je smaakpappillen even te neutraliseren voor het heerlijke nagerecht.

Voor ons huwelijk zochten we een sfeervol intiem restaurant en dit is zeker gelukt! Goede bediening is de helft van een goed diner. Dan onze eerste indruk van het interieur, fantastisch!

Heb heden een reservering gedaan om dit nogmaals te beleven! Profiel Lid worden. Kies tekstkleur: Tekst kleur:. Schrijf een beoordeling.

Deze kunt u heel gemakkelijk op uw eigen website laten plaatsen. Goede service. De rode en witte wijn was erg lekker? Heerlijk gegeten en erg gezellig met elkaar. Er werd nog een sausje gemaakt welke niet op de kaart staat.

Foto's van 't Olde Posthuus

Onervaren personeel als de baas moet zeggen waarneer ze de borden weer uit moeten halen. Hierover gebeld met het restaurant met vermoedelijk de eigenaar,deze beloofde het direkt uit te zoeken. Er had nog wel iemand extra in de bediening gemogen. Banner: x60 meer: Restaurant beoordelingen meer: Restaurant beoordelingen. Wij geven een volledig overzicht van restaurants, maar er is meer. Tafelpresentatie: n.

 • Cafe Restaurant Susanne Imminga.
 • Bij binnenkomst een vriendelijk ontvangst door gastheer Berry.

Is dit restaurant een t olde posthuus ruinen juweeltje of een interessant alternatief. Ik weet dat er geen tap is, maar het staat gewoon erg raar in zo'n restaurant. Een tafel vol heerlijke gerechten op prachtige aardewerk schalen.

Al vaker hier geweest en wederom was het eten magnifiek. Ik geef dit restaurant en vooral de chefkok een dikke 10. In de zomer ook een terras!

Waarderingen en beoordelingen

En het minst leuke: het omroepen van de gerechten als ze geserveerd worden. Dit werd later nog eens bijgevuld. Olde Posthuus Niet-geclaimd.

Service is een vak wat hier goed begrepen wordt. Wij hadden een groepslunch, 4 gangen luxe, buiten de kaart om. Menukaart wordt regelmatig aangepast en meestal zijn er, Erasmus, beschermt de aansluiting en zorgt dat er geen t olde posthuus ruinen kan optreden wegens herhaaldelijk buigen, hetgeen ook voor ons prima te verteren is. De chef is een genie. Ongelofelijk dat de tijd zo snel was whatsapp via internet browser.

Hoe was jouw ervaring?

Land: Nederland België Nederland Servië. Geselecteerde filters. Alle tafels waren bezet. De menukaart geeft een prima keus aan gerechten, die voorzien zijn van een ruime garnituur. Heerlijk gegeten bij 't Olde Posthuus.

 • Ook hangen er leuke schilderijen van een lokale schilder.
 • Carel 11 punten.
 • Stijnie Hazeleger.
 • Wat vond u positief aan 't Olde Posthuus?

De Librije. Veel te duur. Bekijk 1 hotel in de buurt Bekijk alle 9 restaurants in de buurt Bekijk alle 5 attracties in de buurt. Copyright uitetenin, t olde posthuus ruinen. Bespaar geld. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze Diner Discounts of lees de beoordelingen van uw favoriete restaurant.

Er werd nog een sausje gemaakt welke niet op de kaart staat.

Openingstijden

Wij komen zeker weer. Betaal methoden Er zijn nog geen betaalmethoden bekend. Nederlands

We hadden beide het verrassingsmenu besteld, en er wordt rekening gehouden met gerechten die je niet lust. Wat een mooie plek. Binnen is het een sfeervol authentiek restaurant.

We adviseren u om te lezen:

 1. Wilhelmina
  30.08.2019 00:51
  Wij komen zeker weer. Bij een gelegenheid als deze hoort geen 'van-der-Valk-bediening' maar hoort het personeel goed te weten wat de gasten bestellen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |