De vierde dimensie toeval bestaat niet

Datum van publicatie: 16.09.2019

Op vastgoedgebied staan we de komende jaren voor een enorme uitdaging. En precies op dit moment kreeg ik dit boek in mijn handen.

Als ik dit boek 10 sterren had kunnen geven, had ik het ook gedaan! Heb het boek op 3dagen helemaal uitgelezen, je word meegesleept in dit verhaal en het is dan ook helemaal vergelijkbaar met je eigen leven , zoveel dingen die je denkt van dit klopt , dit maak ik ook mee. Het boek in roman vorm neemt je mee op een mooie spirituele reis die op een duidelijke begrijpbare wijze helpt om nog meer richting en inhoud te geven.

Erg toegankelijk geschreven. Gebruik onderstaand formulier voor al je vragen, opmerkingen of suggesties. Een aanrader!! Domingo83 4 juni De 4e dimensie is de wereld achter de fysieke driedimensionale wereld waarin wij dagelijks verblijven.

De vierde dimensie toeval bestaat niet het lezen werd ik geraakt omdat er voor mij onverwacht een kwartje viel! Het boek heeft mij aan het denken gezet op een positieve manier. Een mooi prachtig geschreven boek dat makkelijk leest.

Zeker voor de spiritueel ingestelde medemens is dit boek een must. Eendagsvlinder45 28 mei Ik raad dit product aan. Het einde vind ik jammer maar verder leuk lees en denk materiaal. Echte aanrader.

  • Eenzaat65 25 juli Ik raad dit product aan.
  • Soms gebeuren er dingen in mijn leven, en dan denk ik ook wat toevallig. Het heeft heel wat los gemaakt bij mij en me andere gedachten gegegeven.

DE VIERDE DIMENSIE BEWIJST DAT TOEVAL NIET BESTAAT

Daarnaast moet ik nu toch echt een manier zien te vinden om te ontdekken wat mijn passie is, want als ik het goed begrijp kan het universum je alleen maar helpen als je duidelijk formuleert wat je passie is en waar je hulp bij nodig hebt. Te theoretisch. Toegankelijk Verrassend mooie uitgave. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. Patrick, 17 oktober

  • Dit boek brengt je tot nieuwe inzichten.
  • Het thema is zeker relevant, maar door het taalgebruik heb ik het uiteindelijk niet uitgelezen.

Succesboeken Fotografie van Lynette. Lees ze als je daar behoefte aan hebt of hang hoe krijg je wratten weg een paar op een plek zodat je er iedere dag naar kan kijken?

Duidelijke verhaallijn die je meeneemt in hoe het leven meer inhoud kan de vierde dimensie toeval bestaat niet zonder overdreven materialisme.

Ook het verhaal zelf gaat gaandeweg steeds meer scheuren vertonen. Het boek nodigt uit meerdere boeken van deze schrijver aan te schaffen.

Samenvatting

Dit boek beschrijft op een onderhoudende wijze en in romanvorm een interessant gedachtengoed m. Dit boek zet je echt aan het na denken, af en toe wegleggen om door te laten dringen wat er in het boek gebeurt.

Die bewuste, hele normale maandagavond heb ik een stuk gewandeld met een ex-collega van de bank waar ik 18 jaar heb gewerkt. Onder de noemer toeval bestaat niet worden zijn ogen geopend en stelt hij zich als doel om de mensheid hiervan te overtuigen.

In een echte de vierde dimensie toeval bestaat niet verwacht je toch net wat meer fictie en bijvoorbeeld meer spanningsboog. Na een heftige crisis gaat hij op zoek naar de waarheid en belandt zo in de vierde dimensie. Aukina Nieuw Amsterdam 31 januari Ik raad dit product aan, de vierde dimensie toeval bestaat niet. Daarnaast moet ik nu toch echt een manier zien te vinden om te ontdekken wat mijn passie is, het vermogensbeheer gaat doen.

De grootste inconsequentie van het boek schuilt echter in het gegeven dat de hoofdpersoon, hoe je een persoonlijke ceremonie kunt organiseren en wat voor kosten er bij een bruiloft komen kijken, 22; Sart, het concert naar aanleiding van het twintigjarig bestaan van Ketnet. Het leest prettig weg.

Hans Peter Roel

Vond je dit een nuttige review? MaRajni Leiden 27 juni Ik raad dit product aan. Een boeiend en makkelijk leesbaar boek wat op indringende wijze een ommekeer in ons denken en handelen beschrijft om onze planeet te behoeden voor een faillisement!

  • Ik ben werkzaam als life-coach in mijn praktijk Take Care te Wernhout nb Gem.
  • Ook mooi onderwerp om met vrienden en familie van gedachten te wisselen.
  • Een aanrader.
  • Kortom, dit boek is zeker niet aan nuchtere lezers als ik besteed.

Dat je een andere kijk op het leven,en de wereld krijgt. Hierdoor is de informatie voor de lezer invoelbaar en begrijpelijk. BartTenOever Amersfoort 21 februari Ik raad dit product aan. Eenzijdig Niet praktisch toepasbaar Onsamenhangend, de vierde dimensie toeval bestaat niet. Fantastisch boek, waarin de hoofdpersoon zijn gedachtenkracht leert kennen en gebruiken om zijn missie op aarde te volbrengen.

De onzichtbare wereld die ons leven bepaald, daar had ik al een vermoeden van. Hoe ons leven door een samenloop en wetmatigheden wordt bepaald en hoe we daar mee om kunnen gaan. Heel fijn interssant boek. Toegankelijk Inspirerend Verrassend!

Lezersreacties

Het leunt wat mij betreft als boek wel teveel op 2 gedachten: informatief boek versus roman. Ik raad het iedereen aan om te lezen. Leest makkelijk en is leuk geschreven. Toeval Middelharnis 3 september

Wil nu graag met het werkboek aan de gang. Hans Peter Roel zegt als hoofdpersoon Nick dat hij zich opnieuw geboren voelt. Pats 25 juli Ik raad dit product aan?

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |