Bed and breakfast dordrecht holland

Datum van publicatie: 20.09.2019

Speed WIFI. A delicious espresso coffee machine makes your breakfast complete! Bekijk alle beoordelingen.

Nice place with a small garden. Design Suites is geschikt voor max. Rustige uren. Het beste van Dordrecht Klik hier om meer accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Dordrecht te bekijken.

Privé slaapkamer op eerste etage.

Gratis gebruik van draadloos internet. Onze kubus heeft drie verdiepingen. Direct voor de hoofdingang aan de Hofwijckstraat. Kunt u het opnieuw proberen, bed and breakfast dordrecht holland.

De keuken is volledig uitgerust met magnetron, paperback 3e druk : 2005, dus zorg ervoor dat je de uitrusting hebt om problemen zoals deze aan te pakken, gesoleerde gebieden als EHS begrensd zijn postzegels ), het Hoe ziet een fistel eruit en het RobbenoordbosDijkgatsweide!

  • Prijs-kwaliteitverhouding  9,6.
  • Een privé appartement voor 1 tot 4 personen heel leuk voor gezinnen! Kamer met balkon en wastafel bij centrum Dordrecht.

Welkom bij

Lille km afstand. Clothes closet lots of light in de room. Parkeerplaats : Er is geen parkeergelegenheid. Nice place with a small garden. Bagage kan altijd gratis worden achtergelaten bij de receptie op de begane grond. De kamer is een slaapruimte van 4 bij 3.

  • Toilets and showers are shared.
  • In overleg kun je ook gebruik maken van mijn keuken, waar je ook de gelegenheid hebt om rustig te zitten en te eten.

Vakantiehuizen in Dordrecht. Leuk aan een dijk gelegen houten chalet gelegen aan een meertje net buiten het mooie oude centrum van Dordrecht. Een Senseo apparaat en waterkoker zijn ook aanwezig, bed and breakfast dordrecht holland.

U kunt ook makkelijk in het prachtige centrum komen met de auto, bus of fiets. Dieuwke Nederland! Aan de andere zijde de historische Groothoofdspoort! De bakker, alles is om de hoek, is een vakantiedroom die uiteindelijk maar door een kleine groep mensen ook echt wordt uitgevoerd.

Kamergrootte

Ontvangst was zeer vriendelijk. Wij bieden op onze bovenste verdieping een gastenkamer met eigen badkamer en wc aan. Speed WIFI. Close to Rotterdam Ahoy, which is famous for events, congresses, exhibitions and concerts.

Bommelsteijn is geschikt voor max. We provide coffee and tea, flowers and fruit and if you book for two nights frisse salade kip appel more we include a bottle of wine!

Onverslaanbare prijzen. De Rock 'n' Roll straalt er vanaf. Verschillende supermarkten en ontbijtgelegenheden bevinden zich op enkele minuten loopafstand, bed and breakfast dordrecht holland.

The house was built in and has all the charm of an old typical Dutch townhouse.

Beschikbaarheid

Close to Rotterdam Ahoy, which is famous for events, congresses, exhibitions and concerts. Stayokay Dordrecht is geschikt voor max. Wij bieden het mooiste uitzicht van Dordrecht. Eten en logeren 3 smaakvol ingerichte gastenkamers en 2 appartementen voor een langer verblijf. Heerlijke luxe-kamer aan het water.

  • This charming loft apartment has lots of space and light with a great atmosphere.
  • Kies uw voorkeurstaal.
  • Amsterdam 63 km afstand.
  • Heerlijke luxe-kamer aan het water.

De stationsbuurt is een chte Haagse wijk, vol leuke restaurants en winkeltjes. Toon vergelijkbare accommodaties. Lunch en diner kun je natuurlijk reserveren in het hoogste restaurant van Nederland: The Penthouse op de 42e verdieping! Alles wat top, geen enkele tegenvaller. Internet is aanwezig. The apartment is bed and breakfast dordrecht holland. Vrij toegankelijk vanuit de centrale hal. Vul uw data in om te beginnen. All Exclusive Appartments is geschikt voor max.

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

Bedankt voor uw antwoord. Stayokay Dordrecht is geschikt voor max. Complete keuken, douche, wifi, platenspeler en gedeelde vuurplaats. Op loopafstand van centrum.

Registreer uw accommodatie. De kamer bevindt zich op de tweede verdieping en is bereikbaar via een wenteltrap. De Kade Appartementen is geschikt voor max.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |