Humberto tan moet weg bij rtl late night

Datum van publicatie: 07.10.2019

Frits Spits, die woensdagavond te gast was, noemde het aan tafel een opportunistische beslissing van het zendermanagement. De jarige Tan presenteerde sinds

Kijkers zouden de presentator hier op afrekenen. Was het allemaal goed en fantastisch? Meest gelezen. Blijf ingelogd. Navigeer Columnisten Recensies Archief. Radio-icoon Frits Spits, een van de gasten in die uitzending, nam het spontaan voor hem op en sprak van een 'onterechte media-hetze' tegen Tan waardoor nu de zenderleiding nu deze beslissing zou hebben genomen.

Of log in met je e-mailadres.

Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief? Meest gelezen. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Trouwredactie.

Dat het Twan Huys zou worden, is onduidelijk. Maar was het met liefde en passie gemaakt door medewerkers die er alles voor hebben gegeven.

Wat is het geheim van de klim- en klauterparadijzen, waarvan vestigingen als paddenstoelen uit de grond schieten? Verrassender is de keuze voor zijn opvolger Twan Huys.
 • Upgrade je browser via Instellingen.
 • Stuur mij een kopie. Woensdag 21 augustus

De logica van de boekhouder

De presentator is bekend van de programma's Nieuwsuur en College Tour. Niet alleen het opschuiven van de concurrenten lag daaraan ten grondslag. Pauw en Witteman was een sterk programma, maar ook een talkshow waarin het maar zelden echt gezellig was. Het mocht niet meer baten. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Kinderen van Madonna zingen Elton John-nummer voor jarige moeder.

Huys werkte zeven jaar als correspondent in de Verenigde Staten.

 • Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Log hier in.
 • Maak een profiel aan!

Wilt u iets delen met Trouw. Vanaf noteerde RTL teruglopende kijkcijfers. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. En ik vind dat er de laatste tijd tegenover jou in de kranten een soort hetze is gevoerd waar ik de rationaliteit geen moment van heb begrepen. Tip hier onze journalisten?

'Met pijn in het hart'

Voor de opvolger van Tan is het een sprong in het diepe. Huys werkte zeven jaar als correspondent in de Verenigde Staten. E-mail ontvanger. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten.

Volg het nieuws van NU. En precies daarin had hij vijf jaar geleden weinig concurrentie! Maar daarmee is nog niet de vraag beantwoord waarom de kijkers Tan en RTL Late Night zo snel in de steek hebben gelaten. Ze staan op de zevende plek in de lijst met populairste binnenlandse attracties voor kinderen tussen de vier en achttien jaar - hoger dan bijvoorbeeld Diergaarde Blijdorp of Slagharen.

Lees ook deze artikelen. Het was Galjaards kindje.

Net binnen

Uit diverse hoeken kwam kritiek, onder meer van  AD-columniste Angela de Jong. Zijn zomervervanger Beau van Erven Dorens viel verrassend in de smaak en verhalen over een buitenechtelijke affaire met nieuwslezeres Dionne Stax schaadden zijn tot dan toe kreukvrije imago. Hij deed verslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, de aanslagen in Washington en New York, de oorlogen in Irak en Afghanistan en de verwoestingen in New Orleans door orkaan Katrina.

VS dreigt met consequenties als Griekenland Iraanse tanker hulp biedt.

 • Maar dat hij na zo'n lange periode een nieuwe stap wil maken, begrijp ik ook.
 • Tan 52 wordt na de zomer vervangen door Twan Huys
 • Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen.
 • Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice.

Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete hoe lang moet een hond wandelen. Makers onthullen titel 25e James Bond-film via video op YouTube.

De afgelopen vijf jaar heb ik met ontzettend veel plezier dit programma gemaakt, moedig en werd hard afgestraft. Was het allemaal goed en fantastisch. Wilt u iets delen met Trouw. Die was mooi, met de medewerkers die hier allemaal aanwezig zijn. Ik ben er trots op wat we hebben laten zien.

Summer Night

Ze staan op de zevende plek in de lijst met populairste binnenlandse attracties voor kinderen tussen de vier en achttien jaar - hoger dan bijvoorbeeld Diergaarde Blijdorp of Slagharen. Twan Huys. Het vertrek van sidekick Luuk Ikink, met wie Tan een soepel duo vormde, was anderhalf jaar geleden een aderlating. Of Tans vertrek een direct of versneld gevolg is van Galjaards aanstaande aftreden, is onduidelijk.

Woensdag 21 augustus. Blijf ingelogd! Radio-icoon Frits Spits, een van de gasten in die uitzending, the first thing to do is fall in love with your work!

We adviseren u om te lezen:

 1. Walterus
  14.10.2019 03:07
  Vertrekkend RTL-programmadirecteur Erland Galjaard zegt dat het tijd is om de late avond "opnieuw uit te vinden".
 2. Penelope
  12.10.2019 21:15
  Het was Galjaards kindje. Of log in met je e-mailadres.
  Allard
  10.10.2019 01:51
  Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |