Airfryer schoonmaken met citroensap

Datum van publicatie: 08.10.2019

Ik ben zelf wat huiverig om er zoveel water in te doen vanwege de stoomontwikkeling. Alexandra Gast. Dom genoeg geweekt in de soda, mandje is niet meer schoon te krijgen terwijl na ierder gebruik word afgewassen, nu wit uitgeslagen.

Veel bakplezier! Hiervoor vulde ik de wasbak met heet water tot het mandje helemaal onder water stond. De Philips Airfryer is niet alleen bijzonder makkelijk in gebruik, hij is ook na ieder gebruik eenvoudig schoon te maken. Snijd een citroen doormidden, smeer de pan en het mandje in met de citroen, plaats de pan en het mandje terug in de Airfryer en laat dit zo een half uur staan. Ik ben heel benieuwd hoe jij de airfryer schoonmaakt! De onderdelen en accessoires van de Airfryer zijn vaatwasserbestendig dus dat scheelt al een hoop.

Het valt wel mee gelukkig. Hoi Aniek, airfryer schoonmaken met citroensap, een grote schoonmaakbeurt te geven met citroensap! Wij doen ons best om onze klantenservice zo goed mogelijk te maken. Nadat de airfryer voldoende is afgekoeld, heb je wel genoeg citroensap gebruikt. Spoel daarna het mandje en de pan goed af.

Je kan hierbij een zachte borstel of spons gebruiken om het vuil dat losgekomen is te verwijderen. Is jouw Airfryer wel aan een schoonmaakbeurt toe?
 • Etensresten koeken aan in de mand en de opvangbak, bovendien maakt opspattend vet het verwarmingselement vies waardoor nare luchtjes ontstaan bij het gebruik. Schroom dan ook niet om  contact  met ons te zoeken.
 • Dit drupt op de bodem van je opvangbak en inderdaad lijkt het erop dat het verbrand.

Posts navigation

In de folder van Blokker viel mijn oog op de HG airfryer reiniger en ik besloot deze in huis te halen. Spencer Gast. Onderdelen die in de vaatwasser schoongemaakt kunnen worden De pan en mand van de Philips Airfryer kunnen in de vaatwasser schoongemaakt worden.

Nadat de airfryer voldoende is afgekoeld, heb ik de ovenschaal en het aluminiumfolie verwijderd en de bak afgewassen. Het apparaat wordt echter ook van binnen wel vettig. Klik hier om je aan te melden. Jenny 20 oktober at Beantwoorden.

 • Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
 • Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts. Vastzittend vuil verwijderen Smeer het mandje en de opvangbak in met driehoek groene zeep.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Glutenvrije Sweet Table Regenboog verjaardagsfeestje. Dank voor je inschrijving.

Vorige Volgende. Niet goed.

Laat dit een minuut inwerken. Zo krijg je ze weer schoon! Niet voor het verwarmingselement, wat ik wel jammer vind.

Will Gast. Het element is lastiger schoonmaken omdat je deze niet los mag maken. Plaats de Airfryer ondersteboven. Het mandje van je Philips Airfryer is gemakkelijk airfryer schoonmaken met citroensap te maken. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen zoals Dasty of ovenreinigers.

Daarna kun je met een afwasborstel het aangekoekte vet e!

Tijdrovend klusje

Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts. De verzamelde gegevens kunnen wij en derde partijen gebruiken om advertenties aan te passen aan jouw voorkeuren.

Meest recente berichten. Indien nodig kun je het insprayen enkele malen herhalen.

Dus ook van mijn kant, is deze tip ook geschikt voor de kleine Airfryer. Door het opspatten van vet tijdens het airfryer schoonmaken met citroensap dit verwarmingselement vies worden. Gebruik daarvoor warm water en afwasmiddel! Plaats de Airfryer ondersteboven. M Gast. Heb je een goede tip voor me. Je hebt vast wel een citroen of een flesje citroensap in huis liggen.

Recente zoekopdrachten

Ik vind dat je een leuke blog hebt trouwens! Oké, het is niet het meest charmante om te delen, maar onze airfryer gebruiken we dan ook al bijna drie jaar. Heb je een extra citroen liggen of een flesje citroensap?

Heb jij na deze stappen nog steeds last van nare luchtjes. Geroosterde kikkererwten. Dit gezonde alternatief voor de frituurpan n de oven n het gasfornuis.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jenita
  09.10.2019 04:10
  De formule van deze reiniger is uniek en super krachtig maar zeer geschikt om te gebruiken in je Airfryer.
 2. Yosef
  13.10.2019 01:20
  Zak dichtmaken, 24 uur wachten en dan haal je er een doek over en de Bbq is weer als nieuw.
  Marli
  17.10.2019 21:47
  Airfryer schoonmaken met citroensap Als eerst ging ik aan de slag met citroensap. Naam De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |