Aantal inwoners oosterwolde friesland

Datum van publicatie: 21.09.2019

Download alle kenmerken met een vergelijking van alle regio's : uitgebreide informatie Ooststellingwerf. Inwoners 1 januari Zie deze uitleg over het gewogen gemiddelde, mediaan, modus en percentieel.

Zie deze bronbeschrijving, je vindt daar ook de definities van alle onderwerpen. Het sociaal minimum is het wettelijk bestaansminimum zoals dat in de politieke besluitvorming is vastgesteld. De burgemeester ziet een verband met de relatief lage inkomens. Burgerlijke staat - buurt Oosterwolde Heel even geduld alsjeblieft Huurwoningen worden niet bewoond door de eigenaar van de woning. Top 5 buurt Oosterwolde: kenmerken met het grootste verschil met Nederland Top 5 kenmerken Regio's Toelichting.

Studentenhuishoudens en huishoudens met een onvolledig jaarinkomen zijn hierin niet meegenomen.

Met veel extra informatie in 87 kaarten en grafieken. Bekijk informatie over meer dan onderwerpen voor de buurt Oosterwolde in de gemeente Ooststellingwerf. Naamruimten Artikel Overleg. Het dorp ligt op aantal inwoners oosterwolde friesland kilometer afstand van Appelscha!

Het relatieve verschil is berekend als "verschil score".

  • Hierbij zijn alle waarden van laag naar hoog gesorteerd.
  • Ook heeft Oosterwolde sinds een bijzondere brug, de Hoofdbrug genaamd, over de Opsterlandse Compagnonsvaart.

Informatie over deze wijk in de gemeente Ooststellingwerf

Gemiddeld inkomen per jaar voor elke regio in Ooststellingwerf: Oosterwolde is rood, andere buurten zijn blauw, wijken zijn geel en de gemeente is grijs. Sinds is het de naam van de Nbrug over de Tjonger. Armoe troef, van oudsher. Buurt Oosterwolde telt 7. Gemiddeld energieverbruik per woning per jaar in buurt Oosterwolde.

  • Eerst had je die drugstoestanden in Amsterdam, maar nu staat Friesland bovenaan.
  • Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Definities en bronnen. De kolom "Verschil" toont het verschil tussen de waarde voor Oosterwolde en het Nederlands gemiddelde. Gebruikte open data aantal inwoners oosterwolde friesland Veel van de gegevens komen uit de cijfers voor wijken en buurten van het centraal bureau voor de statistiek.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Met verschillende handige overzichten voor alle 34 wijken en buurten en alle jaren sinds. Adressen in buurt Oosterwolde Onderstaande tabel toont alle unieke combinaties van straten en huisnummers voor buurt Oosterwolde, aantal inwoners oosterwolde friesland.

In werd het dorp vermeld als tot Oesterwoldein als Oostwoldt en in als Oostwolt.

Navigatiemenu

Alle overige woningen hebben het type eengezins. Meest gelezen. Gemiddelde WOZ woningwaarde voor de periode tot en met

Deze informatie komt uit het bevolkingsregister van de gemeenten. De kolommen van de tabel tonen de reken-stappen om tot de top 5 te komen: De kolom "Waarde" toont de waarde per onderwerp voor Oosterwolde.

Twee rechercheteams zijn druk bezig met een onderzoek. Voor de moord op Heijltjes zit een jarige man uit Appelscha vast; voor die op Eker een man van 29 jaar uit Smilde. Aantal inwoners oosterwolde friesland Buurt-rapportage Oosterwolde.

Algemene informatie Oosterwolde

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Vier maanden voor Ekers gewelddadige dood werd Oosterwolde Politie zette de straat af. De plaatsnaam zou verwijzen net het feit dat het oostelijk is gelegen van een moerasbos wold. Geraadpleegd op 17 augustus

Verweduwd: De burgerlijke staat verweduwd ontstaat na ontbinding van een huwelijk of geregistreerd partnerschap door overlijden van de partner. Daarvan is de Oostenbrink het best bewaard gebleven! Oosterwolde is van de Duitse bezetting bevrijd in de Tweede Wereldoorlog op kamer te huur per uur hasselt april Alle overige woningen worden beschouwd als onbewoond.

Blijf op de hoogte. De kolommen van de tabel tonen de reken-stappen om tot de top 5 te komen: De kolom "Waarde" aantal inwoners oosterwolde friesland de waarde per onderwerp voor Oosterwolde. Op deze onderwerpen verschilt de buurt Oosterwolde relatief het meest met de rest van Nederland. De straatnaam Trambaan herinnert nog aan deze verbinding, evenals een monument, ook t, aantal inwoners oosterwolde friesland, zomer 2002.

Er zijn nog veel meer inkomensgegevens beschikbaar. Adressen in buurt Oosterwolde Onderstaande tabel toont alle unieke combinaties van straten en huisnummers voor buurt Oosterwolde.

Het overzicht van alle postcodes en straten in Oosterwolde

Brongegevens laatst gewijzigd © AlleCijfers Het tracé in de richting van Makkinga dat tot hoofdplaats van de gemeente was, is nog ten dele terug te vinden. Politie zette de straat af. Vrouwen en mannen - buurt Oosterwolde Heel even geduld alsjeblieft

Voor de moord op Heijltjes zit een jarige man uit Appelscha vast; voor die op Eker een man van 29 jaar uit Smilde. De grafiek toont het aantal inwoners- adressen- en personenauto's per vierkante kilometer land.

Twee rechercheteams zijn druk bezig met een onderzoek.

We adviseren u om te lezen:

  1. Gabriël
    25.09.2019 03:06
    Gebruik het filter om het jaar van de cijfers te selecteren en het verloop over de jaren te onderzoeken:. Van diverse officiële dataleveranciers.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |