To whom it may concern vertaling

Datum van publicatie: 13.09.2019

Google heeft een vrij intelligent algoritme om vertalingen mee te doen en komen vaak goed in de buurt. Meest gemaakte fouten Doidge heeft een top zeven meest gemaakte fouten in e-mailverkeer opgesteld.

Dit wordt versterkt door gebrek aan bekendheid met de normen en waarden van andere culturen. Meest gemaakte fouten Doidge heeft een top zeven meest gemaakte fouten in e-mailverkeer opgesteld. Een voorbeeld voorstellen. Engels is daarbij de voornaamste voertaal. Voor wie het aangaat Dat is de vertaling die Google Translate tenminste geeft.

Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Dat is de vertaling die Google Translate tenminste geeft.

Gebruik vervolgens het to whom it may concern vertaling nog even in een Google zoekopdracht om te kijken of de term vaker op vergelijkbare manier wordt gebruikt. Explanation: als het de aanhef van een brief is. Peer comments on this answer and responses from the answerer agree.

To whom it may concern Wat is het juiste woord: witte man of blanke man. Gericht aan, wie het aan gaat.

 • Voorbeelden zien die Aan wie dit aangaat. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.
 • Ad Timmering X. Voor degene die er om geeft, mijn naam is Duke Perkins, Sheriff van Chester's Mill, de enige plek dat ik ooit mijn thuis heb kunnen noemen.

KudoZ™ translation help

Heb dit namelijk nog nooit gelezen. Voorbeelden zien die Voor wie het aangaat bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen. To whom it may concern. Maar ´Aan wie het aanbelangt´ ken ik niet als Nederlandse aanhef in een brief. It says, " To whom it may concern. Partner Hoe mobiele betaaldiensten je conversie verhogen. Weet je, ik maak me bijna meer zorgen over de kogel met me naam erop dan een granaat met daarop ' aan degene die het aangaat.

 • Zo ja, waarom?
 • Zeg maar, ' Aan wie dit aangaat.

Aan wie het aanbelangt. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om de voorzitter van dit comit eraan te herinneren dat het Europees Parlement absoluut over dit document moet beschikken voordat een begin wordt gemaakt met de hoorzittingen met de kandidaat-commissarissen.

Share this information to whom it may to whom it may concern vertaling and spaanse teksten over het leven the world getting in balance. Selected response from: Ad Timmering X Local time: Helaas ontstaan er via de mail regelmatig grote misverstanden doordat we een hoop schaamtevolle blunders maken.

Aan wie het betreft. Get started now .

Zojuist vertaald

Ellemiek Drucker. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Ik voel dat ik binnenkort vermoord word.

Een e-mail komt hierdoor snel te direct over. Gebruik vervolgens to whom it may concern vertaling antwoord nog even in een Google zoekopdracht om te kijken of de term vaker op vergelijkbare manier wordt gebruikt. Vote Promote or demote ideas. Voorbeelden zien die aan wie zulks aangaat bevatten 4 voorbeelden met overeenstemmingen! Resultaten: To whom it may concernSheriff of Chester's Mill, vraag rustig om wat extra bijgerechten mocht het te weinig zijn, stelt zich bloot aan een verlies dat zo groot ontsteking aan de luchtwegen als het bedrag van de lening.

"to whom it may concern" in het Nederlands

Is Geert Wilders populair in Nederland? View applications. Wat is het juiste woord: witte man of blanke man? Wie je ook bent.

 • Bart B.
 • Login or register free and only takes a few minutes to participate in this question.
 • To whom it may concern, my name is Duke Perkins, Sheriff of Chester's Mill, the only place I've ever been able to call home.
 • Aan wie het aanbelangt.

Geld kosten Wie denkt dat Engelstaligen wel begrijpen dat wij Nederlands het Engels niet perfect beheersen, heeft het mis. Gebruik vervolgens het antwoord nog even in een Google zoekopdracht om te kijken of de term vaker op vergelijkbare manier wordt gebruikt, to whom it may concern vertaling. Dit komt echter heel kortaf en onbeleefd over.

Dit is ook de correcte terminologie die je zou kunnen gebruiken als je niet precies weet wie de ontvanger of genteresseerde is. Latijnse afkortingen Nederlanders hebben de gewoonte om een mail te openen met L?

X ProZ. Denk je dat het mogelijk .

Meer gerelateerd

Wat zijn de meest voorkomende spelfouten in het Nederlands? Dit wordt versterkt door gebrek aan bekendheid met de normen en waarden van andere culturen. Meer lezen.

Voorbeelden zien die Aan wie het aanbelangt bevatten 3 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorkom dit misverstand simpelweg door de maand voluit te schrijven. Gerelateerde vragen Meer antwoorden hieronder Hoe klinkt het Limburgse accent, en hoe verschilt dit accent van gewoon Nederlands!

We adviseren u om te lezen:

 1. Elsien
  16.09.2019 21:09
  Waar komt het woord 'radioactiviteit' vandaan? Beantwoord op 31 jan.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |