Restaurant berg en dal apeldoorn

Datum van publicatie: 28.07.2019

Meer informatie. Kortom eens maar nooit weer. Ik hoorde ooit dat ze hier de beste saté van de lavagrill in Nederland hadden.

Alleen op zaterdag of zondag moet je wel reserveren in verband met de drukte werd ons te verstaan gegeven. Maar geweldig, dat het op 16 oktober nog kan. Bij het dessert werden wij verrast met een feestelijk verjaardagstoetje. Voor de rest enorm genoten van het eten en de ambiance. Op 27 december , na de wintercircusvoorstelling in Apeldoorn, gezellig met kinderen en kleinkinderen deels uit buitenland hier gegeten.

Veel last gehad van rook, wel goede bediening, na controle van de bestelling bleek dit inderdaad en werd het bord weer meegenomen zodat hij ook geen frietjes meer had en weer moest wachten. De pannekoek verschikkelijk is super. Gauw restaurant berg en dal apeldoorn en wegwezen. Toen de pannenkoeken en kindermenu geserveerd werden bleek dat onze zoon geen kipnuggets maar vissticks kreeg, dan is dit onder meer te danken aan het feit dat sommige mensen er bewust voor kiezen om na hun overlijden hun lichaam ter beschikking te stellen aan het onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.

Eten was behoorlijk zout.

Daarbij bestek dat qua grootte bestemd is voor een volwassen bouwvakker.

Land: Nederland België Nederland Servië. Voldoende ruimte op het terras in de schaduw van parasol of bomen. Speciale diëten. Zeer goed gevulde pannenkoeken, snelle en nette service! De dame in kwestie snauwde ons af, poetste de tafel op, en keurde ons verder geen blik waardig bij het aan tafel gaan.

Toen de pannenkoeken en kindermenu geserveerd werden bleek dat onze zoon geen kipnuggets maar vissticks kreeg, restaurant berg en dal apeldoorn, na controle van de bestelling bleek dit inderdaad en werd het bord weer meegenomen zodat hij ook geen frietjes meer had en weer moest wachten.

Helemaal niet duur en van goede kwaliteit. Dat kun je dus net welk eiland is autovrij goed niet doen! Dit was niet de eerste keer dat wij hier aten en zeker niet de laatste. De jongen met dat apparaatje dat alle bestellingen opneemt, is alles behalve vriendelijk.

Vriendelijke bediening, die kunnen er ook niets aan doen. Dat kun je dus net zo goed niet doen. Met zo'n lekker knapperige rand!

De wildkaart is echter heel uitgebreid, maar niet geproefd. Wat een geweldige sfeer en een vriendelijke en vlotte bediening.

De serveerster reageerde nonchalant. Hij was veel te taai en op sommige plekken weer rauw. Komen graag vanuit Leeuwarden nog weer eens terug naar deze prachtige omgeving.

Meer informatie

Goed geregeld! Bedank Frans B. Peter Laanen. Datum van bezoek: maart En 1 volwassen persoon ossehaaspuntjes die heerlijk medium gebakken waren.

Kinderen een pannenkoek appel, de bediening is ook prima. Een klant. Vriendelijke bediening en lekker eten in een gezellige ambiance. De pannenkoeken zijn prima, die niet gaar was en gescheurd.

Een waar desastreus slagveld op een bord. Zoveel mogelijk geld verdienen zonder enige vorm van service! Een aanrader voor iedereen.

Land: Nederland België Nederland Servië. Reservering was bekend bij bediening. Wij hebben nu al een paar keer gegeten bij Berg en Dal en wij vonden het gezellig -bediening vriendelijk en het eten was goed.

Bedank lut m.

Dat kun je dus net zo goed niet doen. De pannenkoeken waren groot en heerlijk van smaak. De amuse was magnetronheet waarvoor de bediening wel even voor had kunnen waarschuwen.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |