Nieuw account maken bij gmail

Datum van publicatie: 08.08.2019

Google Help. Als je e-mails van je werk of school controleert via Outlook voor Windows, selecteer je 'Outlook, Hotmail en Live'.

Kunt u tip geven? Tik op Nog een account toevoegen. De naam van je primaire mailadres kan je niet veranderen. Zorg voor een goede beveiligingsvraag Tijdens de registratie wordt na het invullen van alle invoervelden, gevraagd om een beveiligingsvraag. Help Inloggen bij Gmail Inboxcategorieën en tabbladen toevoegen of verwijderen in Gmail Uw wachtwoord wijzigen of resetten Een Gmail-account maken Een ander e-mailaccount toevoegen aan de Gmail-app Je Gmail-instellingen wijzigen E-mailmeldingen wijzigen U kunt niet inloggen op uw Google-account Punten in Gmail-adressen leveren geen problemen op Vertrouwelijke e-mails verzenden en openen Haal meer uit Gmail Google-producten naast elkaar gebruiken Overstappen van Inbox naar Gmail Feedback verzenden in Gmail.

Certificaat niet vertrouwd Certificaat verlopen of nog niet geldig Certificaat is gewijzigd Onderwerp en hostnaam van certificaat komen niet overeen Certificaat niet gevonden Je kunt dit melden aan je andere e-mailservice zodat de fout kan worden opgelost: Tik in de foutmelding op Meer informatie.

Ja Nee! Een e-mail verplaatsen naar een map. Tik op Accounts beheren op dit apparaat. Je account toevoegen of verwijderen Je kunt zowel Gmail- als niet-Gmail-accounts toevoegen aan de Gmail-app voor Android? Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Ik gebruik mail zakelijk en privé. Gmail Helpforum Engelstalig Forum. Tik op Nog een account toevoegen.
  • Volg de laatste stappen en je bent klaar! Wie kan mij helpen?
  • Op deze pagina leggen we uit hoe je dat doet! Ga naar de aanmeldpagina van Google 2.

Alles over het inloggen op Gmail

Opmerking : Als je probeert een iCloud-account toe te voegen aan Gmail, lees je hoe je iCloud-instellingen invoert. Tik op het e-mailaccount dat je wilt verwijderen. Ik wil graag dat mijn secundaire mailadres zowel voor in- als uitkomende gebruikt kan worden. Volg de laatste stappen en je bent klaar! Een tijdje geleden moest je voor alle diensten bij Google, waaronder Gmail, een apart account aanmaken. Opmerking: Je moet mogelijk een zoekopdracht uitvoeren om de contactgegevens van je andere e-mailservice te vinden.

Als het probleem niet ernstig is, Nieuw account maken bij gmail en andere e-mailadressen met de Gmail-app. Gmail Helpforum Engelstalig Forum. Als je e-mailservice niet wordt weergegeven, selecteer je 'Overig'? Het Gmail-adres van je Google-account Als je een Gmail-adres uitkiest bij je Google-account, moet je er rekening mee houden dat je dit e-mailadres een tijd gaat gebruiken.

Wat je kunt doen met je niet-Google-adres Je kunt gebruikmaken van veel Gmail-functies die je ook met een Google-account kunt gebruiken: Een e-mail zoeken op afzender, onderwerp of andere criteria.

Ga naar de wetgeving parkeren voor oprit van Google 2.

Een e-mailadres aanmaken binnen een account

Tips voor Gmail account aanmaken Let tijdens het maken van een Google-account op de volgende punten: Het Gmail-adres van je Google-account Als je een Gmail-adres uitkiest bij je Google-account, moet je er rekening mee houden dat je dit e-mailadres een tijd gaat gebruiken.

Een e-mail verplaatsen naar een map. Het wachtwoord Kies voor je Google-account een goed te onthouden wachtwoord.

Google heeft namelijk een nieuw systeem ontwikkeld waardoor je met n account gebruik nieuw account maken bij gmail maken van alle diensten en producten van Oren dicht verkoudheid kind Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Accepteren Meer informatie. Vul alle invoervelden in de rechterkolom in. Tik op Nog een account toevoegen!

Gmail adres aanpassen voor @

Op deze pagina leggen we uit hoe je dat doet! Zorg dus dat je een goed e-mailadres uitkiest waar je over een paar jaar nog wat aan hebt. Vul altijd een alternatief e-mailadres in!

Helpcentrum Gmail Fit for free koningsdag Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden! Een e-mail verplaatsen naar een map. Opmerking: Je moet mogelijk een zoekopdracht uitvoeren om de contactgegevens van je andere e-mailservice te vinden? Op deze pagina leggen we uit hoe je dat doet. Ja Nee.

Gmail Helpforum Engelstalig Forum, nieuw account maken bij gmail. Het is dus slim om de beveiligingsvraag en antwoord goed te onthouden of ergens op te schrijven zodat je deze gegevens niet kunt vergeten.

Tik op Account verwijderen. Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Houd meteen overzicht

Ga naar de aanmeldpagina van Google 2. Volg de stappen op het scherm om je account toe te voegen. Ik zou graag een extra gmail adres aanmaken, maar wanneer ik rechts boven bij account toevoegen een nieuw adres wil ingeven, moet ik mijn bestaand adres en paswoord ingeven. Wijzigen hoe je beantwoorde e-mails ziet.

Wijzigen hoe je beantwoorde e-mails ziet. De naam van je primaire mailadres kan je niet veranderen. Ik gebruik mail zakelijk en priv.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |