Niet gebeld kunnen worden simpel

Datum van publicatie: 24.09.2019

Daarnaast verwacht ik een compensatie van mijn abonnementsgeld omdat ik mijn telefoon al twee maanden niet naar behoren kan gebruiken. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Grrrrr Maar ze vergeten er bij te vertellen als je binnen europa ben binnen je bundel, heb je geen bereik zowel telefoon als internet.

Wij hebben onze mobieltjes eigenlijk alleen voor noodgevallen. Het kan zijn dat zijn maximale verbruik voor de maand er doorheen is. Vandaag ook een plafond ingesteld om eventuele hoge rekeningen te voorkomen. Ze erkende dat het inderdaad verder nergens staat.

Euvel blijft. Ga niet bij simpel. Media toevoegen.

Gebeld gemaild en ge whatts app. Werkt dit wel zoals het hoort. Meld je aan Heb je al een account. Dit kan te maken hebben met het doorschakelen. Inloggen Inloggen met sociaal netwerk Inloggen met Facebook of.

Want dat staat nergens beschreven. Nu mijn abonnement verlengd met een mooie aanbieding. Alsjeblieft alleen privéberichten sturen als een moderator er om vraagt.

Mogelijkheid tot afkopen van het abonnement is er niet. Vast niet bewust geweest inderdaad om zijn nummer te blokkeren. Als dit niet werkt, raad ik je aan kruistest aan. Hoi Bernadettesch, Welkom op 't Simyo Forum!

Na de maand gaat de teller weer op 0 en zou ie iedereen weer moeten kunnen bellen. Met ook een goedkoop abonnement.

Maximale bestandsgrootte: 2MB. Zodra je perongeluk over je bundel gaat, raad ik je aan kruistest aan. Als dit niet werkt, betaal je per MB ineens 0,15 cent. Rechtsboven jouw vraag zie je als je er naar toe beweegt een potloodje verschijnen.

Het betreft de telefoon van mijn moeder?

Simpel is een mobiele provider

In het begin een keer een hoge rekening gehad, dit is prima opgelost! Als je buiten je bundel gaat wat niet wordt aangegeven, als je procent in werkelijkheid hebt bereikt sturen ze pas een sms waar in staat dat je 80 procent hebt bereikt en dat als je procent hebt bereikt je niet meer kan internetten dus kreeg geen bericht met procent behaald dus ik ging over mijn bundel heen wat dan weer 0,15 per mb kost dus dat loopt dan lekker op want je betaalt euro per gb.

Afbeelding uploaden. Van harte welkom op onze Community, wat gezellig dat je er bent.

Wij zullen ervoor zorgen dat het verzoek wordt goedgekeurd. Hoi ed? Powered by inSided. Zojuist gaven ze aan dat er een dekkings onderzoek is gedaan door t-mobile zelf en dat daarin staat niet gebeld kunnen worden simpel de dekking goed is. Dat was niet het geval, dus nog vele telefoontjes volgden?

Klacht: Kan niet gebeld worden

Verstuur Terug naar overzicht. Verstuur Terug naar overzicht. Zojuist gaven ze aan dat er een dekkings onderzoek is gedaan door t-mobile zelf en dat daarin staat dat de dekking goed is. Nooit storingen gehad.

 • Op 6 oktober jl is de klacht dan eindelijk doorgezet naar de technische dienst en ik zou afgelopen maandag bericht ontvangen.
 • Gebeld gemaild en ge whatts app.
 • Eerste 7 maanden geen problemen.
 • Want dat staat nergens beschreven.

Wanneer ik haar bel krijg ik de volgende melding: "De mailbox die u probeert te bereiken, is bij ons niet bekend. Ga niet bij simpel. Groetjes, maar kies voor een andere provider. Kun je alleen niet gebeld worden. Rekening van euro af mogen tikken. Dit is een bekent probleem bij simpel en als je er dus over belt bij de klantenservice wat ook verschrikkelijk lang duurt zodat je extra betaalt word er gewoon opgehangen.

Met ook een goedkoop abonnement, niet gebeld kunnen worden simpel. Op 6 oktober jl is de klacht dan eindelijk doorgezet naar de technische dienst en ik zou afgelopen maandag bericht ontvangen. Combi koelkast vriezer ontdooien bosch niet bij Simpel, of wil hij een hap nemen. Simpel Medewerker.

Hoofdnavigatie

De andere functies werken wel naar behoren. Met hartelijke groet,  Cindy. Grrrrr Maar ze vergeten er bij te vertellen als je binnen europa ben binnen je bundel, heb je geen bereik zowel telefoon als internet.

Tenslotte zou ik gelukkig worden van een persoonlijk excuus van simpel voor het beroerde traject waarbij medewerkers elkaar tegenspreken en beloften niet worden nagekomen. Ze erkende dat het inderdaad verder nergens staat. Hiermee schakel je namelijk alle doorschakelingen uit.

We adviseren u om te lezen:

 1. Zübeyde
  26.09.2019 11:34
  Powered by inSided. Het was goed.
 2. Divera
  01.10.2019 19:33
  Rechtsboven jouw vraag zie je als je er naar toe beweegt een potloodje verschijnen. Beste antwoord door Esthervanrems74 4 juni ,
  Tinke
  30.09.2019 03:51
  Ik accepteer de Forumvoorwaarden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |