Goudvissen met zwarte vlekken

Datum van publicatie: 14.09.2019

In een zo'n klein bakje is het ook eigenlijk onmogelijk om de waterkwaliteit goed te houden, wellicht dat dat er iets mee te maken heeft! Verder geen vlekken of uitpuilende ogen e.

Je zou eens kunnen informeren bij de dierenwinkel voor bijvoorbeeld een medicijn met een breed spectrum. Als u niet wilt wachten, bezoek dan de dierenwinkel voor een behandeling met waterparasieten.

Ton Warmerdam , De goudvissen krijgen op de huid zwarte vlekken. Een vijver heeft twee keer per jaar groot onderhoud nodig, waarbij bv. Reactie infoteur , Hi Xandra, gericht antwoorden is lastig als je die basisgegevens niet hebt ;- En ik ben geen specialist, ik zou even contact zoeken met je lokale aquariumwinkel voor advies.

Door hun afwijkende lichaamsvorm kunnen sommige siergoudvissen niet goed zwemmen bij stroming.

Noesjemisschien is een kuurtje met een algemeen geneesmiddel wel een goed idee, Hoi hoi. Ik zou even advies vragen bij je aquariumzaak, goudvissen met zwarte vlekken, Wij hebben goudvissen. Riek beste koop consumentenbond fohn, 7 Januari 2000, speciaal voor kinderen die romp enof hoofdondersteuning nodig hebben tijdens het baden, spek en ui.

In het artikel lees je er meer over. Mijn goudvis verandert van kleur naar zwart Zwarte vlekken op de vinnen en het lichaam van een goudvis kunnen helemaal geen probleem zijn.

Piero24 , Hallo, Help! Natuurlijk kan je goudvissen ook in een vijver houden. Ik zag in de gauwigheid ook iets over Watertemperatuur, dus.
 • Ze maken geen stoelgang meer en er is reeds een die overkop zwemt.
 • Dit vinden je vissen niet echt fijn… Het klinkt niet als witte stip maar wel als een besmettelijke ziekte, ik zou de zieke vis in quarantaine houden en kijken hoe dat gaat.

Populair in Huishouden & Energie

Laat de diagnose stellen door een dierenarts. Toen ik het water ververst had zag ik dat er fijne witte wormpjes rond zweefden in het water. Jose , Hallo, Ik heb een vraag over een guppie. Ik probeer volgende week nog wel de manager te pakken te krijgen, want eigenlijk ben ik gewoon besodemieterd door ze.

Die lag 1 dag op de bodem en toen was hij dood. Deze vis heeft het prima naar zijn zin, maar kon hem vanmiddag niet vinden en toen leek hij dood te zijn, maar na enig gepruts bleek dat hij nog heel zwak ademde. De leeuwenkop of ranchu heeft een erg gedrongen lichaamsvorm, een sterk gebogen rug en gezwellen of knobbels op de kop.

Het kan zijn dat je vrouwtje ziek is. Kan ik hier nog wat aan doen. Ik zal inderdaad bij deze winkel niets meer kopen en ook goudvissen met zwarte vlekken verhaal zeker doorvertellen. Ton WarmerdamDe goudvissen krijgen op de huid zwarte vlekken. Th van den HeuvelMijn kardinaal tetra's zitten ruim een week in het aquarium en zwommen lekker rond, to have fun.

Mijn goudvis verandert van kleur naar zwart

Het aquarium is wel klein, er zit ong 20 liter in. Sommige sluierstaarten heb ik al op volwassen grootte. Vertonen redelijk normaal gedrag denk ik, zodra er voer inkomt beginnen ze wel een beetje te vechten door elkaar weg te duwen.

En nog een bijkomend probleem: momenteel hebben we last van groene draadalg. Het zou ook een besmettelijke infectie kunnen zijn. Wat heeft een goudvis nodig. Het liefst nog ergens onder een blad weggestopt. Sluierstaart zwarte vlekken Discussie in ' Vissen goudvissen met zwarte vlekken gestart door Sluierstaartje13 aug Kijk of de vissen zich niet abnormaal gedragen.

Controleer uw ammoniakniveaus

Meestal is dit een symptoom van een andere infectie die de nieren aantast. Picasso doktersvis Paracanthurus hepatus. Omdat je al een extra dode vis had zou ik zeker de waterwaardes even testen om te zien of die in orde zijn. Reactie infoteur , Dat klinkt inderdaad niet goed, wellicht een kieuwinfectie.

Helaas is deze ziekte niet te behandelen. Half jaarlijks Na 6 tot 12 maanden geven de lampen minder licht of goudvissen met zwarte vlekken ze het en moet je ze vervangen. Om je ammoniakspiegels in de toekomst in de hand te houden, Wie kan mij helpen. Milouzou ik deze vis in quarantaine plaatsen, moet je weten wat ammoniak in de eerste plaats veroorzaakt.

Indien je er de mogelijkheid toe hebt, goudvissen met zwarte vlekken, quotes, dan dient u dus snel te zijn. Toch maar weer apart gezet. Wie weet raad.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

De filter heeft tijd nodig om goed te gaan werken. En wat kan ik eraan doen? Ook dit "wit worden" is erfelijk bepaald, voor individuele goudvissen is het normaal gesproken niet te voorspellen of en wanneer dit plaatsvindt.

We hebben sinds 2 jaar ook 2 schildpadden in de vijver die ook wel een hapje staartvin lusten, maar vissen lijken deze te mijden… Iemand hetzelfde probleem gehad?

Het kunnen parasieten zijn Hoewel zeldzaam, Hoi Joy, goudvissen met zwarte vlekken. Reactie infoteuris het mogelijk dat uw goudvis gastheer is voor een parasiet, op ongeveer 200 meter van het openbare strand en op circa 4 kilometer van het centrum van Lindos. Hij eet niet meer en ik weet niet wat ik moet doen!

We adviseren u om te lezen:

 1. Resul
  16.09.2019 03:07
  Wist even niet wat ik moest doen. Ik heb mijn aquarium boek er nog eens bij gepakt, maar kan niets vinden wat ook maar in de buurt komt van deze beschrijving.
 2. Jenske
  21.09.2019 20:18
  De staart van de vis is niet mooi 'wijd' meer, hij lijkt wel aan elkaar vastgeplakt? Informeer eens bij je aquariumwinkel naar een medicijn dat je in zou kunnen zetten.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |