Deutzia hybrida strawberry fields snoeien

Datum van publicatie: 26.09.2019

Snoei na de bloei is altijd goed. E-mail ons. Eerder gestelde vragen over Deutzia hybrida 'Strawberry Fields' Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Het is een struik die het liefst op een zonnige of half schaduwrijke plek staat. Kamerplanten tot 15 euro Makkelijke kamerplanten Grote kamerplanten Schaduw kamerplanten Bloeiende kamerplanten Woonplant van de maand Alle kamerplanten Kamerplanten top 3: - Areca - Sanseveria - Gatenplant Goedkoopste kamerplant: Aloe vera 20 cm - 6.

Beoordelingen door klanten: 9. Bekijk onze speciale website! Bekijk alle struiken. Op de afgesproken dag en op het bevestigde tijdstip geleverd.

Klik op de foto voor een grote versie. Availability: In voorraad, deutzia hybrida strawberry fields snoeien. Op zon- en feestdagen gesloten. Het enige jammere was dat we ze zelf moesten gaan halen. Medio September begint het seizoen weer en zijn wij weer dagelijks geopend. Deze cookies gebruikt Bakker.

 • Er is een fout opgetreden.
 • Eigenschappen Opgaande groeiwijze Opvallende bloei. De zakken zand 2,5 kuub werden keurig in de tuin neergelegd.

Prima kwaliteit! De 'Strawberry Fields' is goed winterhard en kan temperaturen tot graden Celsius verdragen.

Er is een fout opgetreden. Het lichtgroene blad staat prachtig in combinatie met de opvallende bloemen. Bel: - 40 16

 • Uw persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen.
 • Dit product ergens anders goedkoper gezien? Jouw winkelwagen:.

Verzendwijzen: Bezorging op route. Offerteaanvragen worden ook dagelijks verwerkt. Leilinde 3. Zonlicht bevordert de hoeveelheid bloemen. Social media. De hoogte is na verloop van tijd ongeveer een meter.

Bezorgkosten

Als u niet snoeit wordt hij 1,5 tot 2,5 meter hoog. Makkelijk betalen! Ten Hoven Boomkwekers wwww.

Waar goedkoper gezien en wat kost het daar. Dit maakt de struik geschikt voor zowel een grote als kleinere tuin! Makkelijk betalen. Geef na het planten direct water. Schakel JavaScript in en laadt deze pagina opnieuw. Let op.

Omschrijving

Familie Wulffraat, Rotterdam. Dit was de eerste keer dat ik bij Tuincentrum. Schrijf de eerste review van dit product. Op zon- en feestdagen gesloten.

 • Op een leem- of kleigrond groeit de Deutzia gracilis het beste.
 • Snoei de bruidsbloem na de bloei licht terug zodat de struik compact blijft.
 • Arco de Loos.
 • Geef de heester in droge perioden wat extra water, vooral het eerste jaar na aanplant.

Snel geleverd, nu nog kijken of alles goed aanslaat, die mit Mickey Bolitar. Vragen of hulp nodig bij je bestelling Neem contact op met onze klantenservice. Bekijk onze speciale website, deutzia hybrida strawberry fields snoeien.

Op de afgesproken dag en op het bevestigde tijdstip geleverd. Schakel JavaScript in en laadt deze pagina opnieuw. Beukenhaag besteld!

De chauffeur had een foto gemaakt van waar hij ze had neergezet.

Het verschil is duidelijk te zien in de stengels. Eenvoudig online planten bestellen. Verzendwijzen: Bezorging op route! De zakken zand 2,5 kuub werden keurig in de tuin neergelegd.

Lees Meer? De hoogte is na verloop van tijd ongeveer een meter. De medewerker Wijnand nam om nog uitgebreid de tijd om me te woord te staan en de nodige uitleg te verschaffen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Tomer
  06.10.2019 04:48
  Als u niet snoeit wordt hij 1,5 tot 2,5 meter hoog. Maandag gelijk gebeld, bleek dat ze wel waren geleverd maar niet bij ons.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |