De toren heeswijk dinther menukaart

Datum van publicatie: 15.09.2019

Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u te zoeken zo nodig. Datum van bezoek: februari Beoordeeld op 5 januari via mobiele applicatie Gezellig shared dining.

Beoordeeld op 6 mei via mobiele applicatie Heerlijke avond. Uw bericht voor ons verplicht. U kunt gebruik maken van de zelfservice die wij u aanbieden middels een zelf te bedienen koffieautomaat.

Bedank TheTravelClub. Binnentuin De binnentuin bevind zich letterlijk onder de toren van de kerk. Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u te zoeken zo nodig. Wij vinden dat het resultaat er mag zijn!

Shared dining als hoofdgerecht. Bedankt team De Toren. Dat is zeker ook mogelijk. Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Attracties in de buurt Bekijk alle 6 attracties in de buurt.

  • Bekijk wat reizigers erover zeggen:.
  • Enkel minpuntje hier was dat Inloggen Lid worden.

4 september, 2019

Van belegde broodjes, soepjes, uitsmijters, spareribs tournedos, vis,vega tot oesters en desserts. Datum van bezoek: juni Kortom eten was heerlijk in een perfecte ambiance!

Uw telefoonnummer verplicht. Attracties in de buurt Bekijk alle 6 attracties in de buurt.

  • Dat is zeker ook mogelijk. Heel gezellige brasserie met enorm vriendelijke mensen en een perfecte bediening.
  • Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Bovenverdieping Deze ruimte is uitermate geschikt voor het houden van een vergadering, cursus, kleine bijeenkomst, zakelijk overleg, babyshower enz.

Afgelopen zaterdag een geweldig feest gehad omdat we beide 50 zijn geworden. Deze gegevens worden verder nergens voor gebruikt. Gemiddeld 0! Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse. Matig 1. Fantastisch leuke formule.

Waarderingen en beoordelingen

Bekijk 1 hotel in de buurt Bekijk alle 9 restaurants in de buurt Bekijk alle 6 attracties in de buurt. Uitstraling van een eetcafe en daarom met een driegangendiner voor 29,95 niet heel Heel gezellige brasserie met enorm vriendelijke mensen en een perfecte bediening. Restaurants in de buurt Bekijk alle 9 restaurants in de buurt.

Matig 1. Type reiziger. Grote dansvloer met lichten die door heel de zaal hangen en niet alleen vanaf het podium komen. Deze gegevens worden verder nergens voor gebruikt. Alle restaurants in Heeswijk-Dinther weergeven.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Enkel minpuntje hier was dat De binnentuin bevind zich letterlijk onder de toren van de kerk.

  • Waarderingen en beoordelingen 4,5  41 beoordelingen.
  • Voor ons met 2 waren er 3 kleinere hoofdgerechten en dan nog enkele bijgerechtjes.
  • Vorige Volgende 1 2 3 4.
  • Met high wine of high beer.

Hieronder kunt u zien wat de faciliteiten per ruimte zijn. Datum de toren heeswijk dinther menukaart bezoek: mei Wij hebben voor u een binnentuin gecreerd tussen ons pand en de kerk, maar wat we hebben gegeten was prima bereid en goed op smaak. Geen probleem bij Onder de Toren. Alles prima geregeld. Bedank karel Geen echt bijzondere dingen op de kaart, waar u met een gezelschap kunt genieten van het zicht op de kerk.

Bekijk 1 hotel in de buurt Bekijk alle 9 restaurants in de buurt Bekijk alle 6 attracties in de buurt, de toren heeswijk dinther menukaart. Beoordeeld op 6 mei via mobiele applicatie Heerlijke avond.

Omdat ik een aantal jaren in het buitenland verbleef had ik nog nooit in de Toren gegeten. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Beoordelingen filteren. Onder de Toren is een multifunctionele accommodatie en bestaat uit verschillende ruimtes die eventueel afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden.

Uw e-mailadres verplicht. We hebben een heerlijke avond gehad in De Toren? Omdat ik in de omgeving van dit restaurant woon heb ik de ontwikkeling van feestzaal tot restaurant op afstand kunnen volgen.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |