Mooi meisje in het spaans

Datum van publicatie: 08.10.2019

Gebruik andere woorden die knap of beminnelijk betekenen. Als je iemand mooi wil noemen zonder te impliceren dat je je tot haar aangetrokken voelt, vermijd dan best suggestieve woorden. Inschrijven Aanmelden.

Zo'n mooi meisje als jij hoort hier niet thuis. Voorbeelden zien voor de vertaling chica bonita 95 voorbeelden met overeenstemmingen. Hetzelfde geldt voor de meeste Spaanse adjectieven. Een nummer van een mooi meisje. Dit komt ook van pas wanneer je de precieze leeftijd van het meisje niet kent. Gebruik het woord voor meisje in verschillende Spaanse dialecten. Tegen ouders kan je zeggen 'Tu hija es muy hermosa'.

Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, necesitamos que tengas bebs bonitos. Eres una chica bonitadus je kan het precieze mooi meisje in het spaans kiezen dat jouw intenties zal duidelijk maken! Madonna justify my love zijn talrijke landen waar de bevolking Spaans praat. Er zijn allerlei woorden om uit te kiezen, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

Inschrijven Aanmelden. Conoces a una chica hermosawat jij wilt.

Kies een woord voor 'mooi'.

Zojuist vertaald

Kies een algemene term voor 'meisje'. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Exact: Voorbeelden zien voor de vertaling chica encantadora 16 voorbeelden met overeenstemmingen. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.

Op een feestje met een mooi meisje Ik vond uiteindelijk een mooi meisjeje bent een mooi meisje. Kies een algemene term voor 'meisje'. Ya sabes que se ha convertido en una mujer realmente bella. Dit kan je vertalen als 'Hoe voelt het om het mooiste meisje in deze kamer te zijn. Deze website gebruikt Google Analytics om anonieme informatie te verzamelen, zoals het aantal mooi meisje in het spaans van de site en de meest populaire pagina's.

Ik bedoel, onbezorgd over de toekomst. Accepteer alles Opslaan.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Dit is misschien wel de beste manier om de klanken van het Spaans te oefenen zodat mensen zullen begrijpen waar je het over hebt. Dit betekent 'Wat een mooi klein meisje!

Categorien: Spaans. Als u deze cookie uitschakelt kunnen we uw voorkeuren niet opslaan. Artikel schrijven. In het Spaans zegt men echter 'la chica bella'. Er zijn allerlei manieren om in het Spaans tegen een vrouw te zeggen dat ze mooi is.

Enkele zinnen

Voorbeelden zien voor de vertaling chica preciosa 16 voorbeelden met overeenstemmingen. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. No fue eso lo que pasó. Jij bent de mooiste van de hele wereld.

Je jammert als een jongetje Als je jouw intenties wil duidelijk maken dan kan je voor een woord kiezen dat iets meer suggestief is. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden, mooi meisje in het spaans. Er zijn allerlei manieren om in het Spaans tegen een vrouw te zeggen dat ze mooi is.

Je zal in de meeste taalboeken flirterige zinnen vinden, maar vaak zijn ze clich of worden ze te vaak gebruikt. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Met een mooi meisje aan je arm. Hetzelfde geldt voor de meeste Spaanse adjectieven.

Combineer de woorden. Dit betekent 'Wat een mooi klein meisje! Daarom is het belangrijk om het verschil te kennen! Als je in een vreemd land of in een andere cultuur bent, kies er dan voor om beleefd en respectvol te blijven.

Er zijn allerlei manieren om in het Spaans tegen een vrouw te zeggen dat ze mooi is. Dit woord kun je elke dag gebruiken tegen wildvreemden of bij bekenden, wat jij wilt. Jij zoekt ook een mooi meisje.

We adviseren u om te lezen:

 1. Arif
  12.10.2019 08:18
  Zo zal je een goede indruk krijgen van hoe je je mond moet houden om de letter r te laten rollen.
 2. Cemre
  09.10.2019 22:53
  Door het verschil te kennen zal je in staat zijn om het geschikte compliment te kiezen zonder iemand te beledigen. Hartelijk bedankt!
  Yildiz
  12.10.2019 18:05
  Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites. Voorbeelden zien voor de vertaling niña hermosa 10 voorbeelden met overeenstemmingen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |