Hoe zet je een filmpje in powerpoint

Datum van publicatie: 13.08.2019

Klik op de knop Starten. Lees de volgende stappen om hiermee aan de slag te kunnen gaan.

Als je niet zeker bent over de huidige weergave, kijk dan hoe het scherm er uitziet. Ga op het lint naar het tabblad Beeld en selecteer in de groep Diavoorstelling starten de optie Vanaf huidige dia. Maak een koppeling naar de QuickTime-film. Op tabblad Afspelen vind je meer opties voor video bij Video-opties.

Klik op een sectiekop hieronder om de sectie te openen voor meer informatie. Methode 2. Afhankelijk van de breedte van het navigatievenster worden de tabbladen en met namen of de tabbladen Dia's   en Overzicht   met pictogrammen weergegeven.

Kopieer de URL van de pagina vanuit de adresbalk van uw browser. Een onlinevideo invoegen in PowerPoint  Voer een van de volgende handelingen uit: Bewerking Werkwijze Een film invoegen vanuit een bestand Klik op het tabblad Start onder Invoegen op Media en vervolgens op Film uit bestand. Geef een reactie Reactie annuleren. Dit element wordt trigger genoemd omdat u in de dia ergens op moet klikken om de film af te spelen?

Als je van plan bent om content te gebruiken waar copyright op rust, hoe zet je een filmpje in powerpoint, dan zal je de uitdrukkelijke toestemming moeten hebben van de eigenaar voor je de video in je eigen presentatie gaat gebruiken.

 • Een video insluiten die is opgeslagen op de pc Klik in de normale weergave op de dia waarin u de video wilt insluiten.
 • Converteer het bestand naar een Microsoft Windows-videobestand.

Opties voor video

Methode 4. Standaard zie je het eerste frame van je video, een stilstaande beeld dus. Klik op het tabblad Start onder Invoegen op Media en vervolgens op Film uit bestand. Bij een presentatie klikt u op het frame van de film als u de film wilt onderbreken en klikt u er opnieuw op als u de film wilt hervatten. Klik bovenin het navigatievenster op het tabblad Dia's   en klik vervolgens op een dia.

In dit artikel: Het invoegen van een videobestand Het invoegen van een animated GIF vanuit de Clip Art Library Een koppeling naar een videobestand Een koppeling maken naar een video op internet Bronnen.

Klik bovenin het navigatievenster op het tabblad Dia's   hoe zet je een filmpje in powerpoint klik op een dia. U kunt een upgrade uitvoeren van Office naar een nieuwere versie.

Ook het Volume bepaal je hier laag, en de huidige, er zijn voldoende mogelijkheden om je eigen draai te geven aan de video. Je ziet wel, hoog of dempen.

In deze weergave zie je kleine versies van de dia's aan de linkerkant van het scherm, wat mij betreft was het al dat wachten waard, Oh. Can you please put wikiHow on the whitelist for david baldacci de voltooiing ad blocker.

Weet jij het antwoord?

Wilt u in plaats daarvan een video invoegen vanaf uw computer? Wanneer je op de pijl naast de optie Video klikt, zul je een paar verschillende mogelijkheden krijgen. Deze start -optie wordt In klikvolgorde genoemd.

Audio en video. Klik op de Invoegen -knop. Klik op het tabblad Invoegen op de pijl onder Video en klik vervolgens op Video op mijn pc, hoe zet je een filmpje in powerpoint. Hier volgen twee manieren om dit van milliseconde naar seconde te omzeilen? Als u een QuickTime-film tijdens uw presentatie wilt afspelen, wordt u aangeraden dit te doen om dit probleem dat niet kan worden opgelost te omzeilen: U kunt een upgrade uitvoeren van Office naar een nieuwere versie.

Contact opnemen met ondersteuning. Als u een upgrade kunt uitvoeren, voert u een van de volgende handelingen uit: Maak een koppeling naar de QuickTime-film.

Video toevoegen

Als u een Office abonnement voor bedrijven of onderwijsinstellingen hebt, kunt u ook een onlinevideo in invoegen via Microsoft Stream. Als u een QuickTime-film tijdens uw presentatie wilt afspelen, voert u een van de volgende handelingen uit:. Niet alle video's van deze websites kunnen worden ingesloten. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten.

Selecteer aan de linkerkant van het tabblad Afspelen de knop Voorbeeld. Selecteer Video uit bestand. Overschakelen van Wanneer erop wordt geklikt naar Automatisch? Klik er nogmaals op als u verder wilt gaan met het afspelen van de film. Wil je de video langzaam laten starten en stoppen.

Als u een video hebt die u wilt inkorten, moet u deze opslaan op uw computer en vervolgens invoegen op uw dia in een bureaubladversie van PowerPoint! Wanneer u een film invoegt, hoe zet je een filmpje in powerpoint, ziet het taakvenster Aangepaste animatie er ongeveer zo uit. Heb je de code eenmaal gevonden, dan kun je deze kopiren naar het hoe zet je een filmpje in powerpoint van je computer.

Een onlinevideo invoegen Ga naar de gewenste video in uw webbrowser. Je ziet wel, er zijn voldoende mogelijkheden om je eigen draai te geven aan de video.

Was deze informatie nuttig?

Opmerking:  Als u deze functie wilt gebruiken, moet u de bureaubladversie hebben van PowerPoint , moeten de Office-updates van april zijn geïnstalleerd en moet u Internet Explorer 9 MS of Internet Explorer 10 of hoger aanbevolen gebruiken.

Een alternatief om ervoor te zorgen dat uw gekoppelde bestanden in dezelfde map blijven als uw presentatie is de functie Inpakken voor cd. Tip:  Als u een film laat doorlopen, blijft deze zich herhalen tot u erop klikt. Als u op de dia een koppeling naar de video wilt plaatsen, klikt u in de linkerbenedenhoek van het dialoogvenster op Opties , selecteert u het vak Koppeling naar bestand en klikt u vervolgens op Invoegen.

Scroll door de resultaten tot je iets hebt gevonden wat je wilt gebruiken. Was deze informatie nuttig! Klik op the Invoegen -knop.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sandor
  18.08.2019 11:56
  Als u de film wilt afspelen zonder dat u er op de computer naar wilt zoeken, plaatst u het gekoppelde filmbestand in dezelfde map als de presentatie. Ook het Volume bepaal je hier laag, gemiddeld, hoog of dempen.
 2. Margaret
  19.08.2019 04:49
  Ga naar het tabblad Invoegen en klik op de pijl naast de optie Video. Methode 4.
  Pepita
  20.08.2019 20:41
  Als je niet zeker weet waar je de video terug kunt vinden, begin dan in die map. Klik onder Hulpmiddelen voor films op het tabblad Opties.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |