Hoe kan ik zien wie mijn fb pagina bezoekt

Datum van publicatie: 08.10.2019

Waarschuwingen Installeer nooit Facebook apps waarvan beweerd wordt dat ze kunnen nagaan wie jouw facebookprofiel allemaal bezoeken. Kan je dan ook precies zijn wanneer en hoe vaak iemand op je profiel is geweest, of alleen dat iemand er een keer is geweest?

Tips Als je binnen Facebook iemand aan je lijst met 'Beste Vrienden' hebt toegevoegd dan zal die persoon automatisch meer bovenaan op de lijst komen te staan dan personen die je niet op je lijst met 'Beste Vrienden' hebt gezet. Je kan dus niet zien wie je profiel bezoekt. Als er achter het cijfer een streepje en nog een cijfer staat, moet je dat er af halen. Gerelateerde artikelen. Ik heb het gehad met FB. Youssef   6 jr geleden x Jullie zijn echt dom, natuurlijk kun je dit zien!

Achter deze term staan allemaal losse getallenreeksen tussen aanhalingstekens. Daar typ je in: orderedfriends. Waarschijnlijk worden het aantal momenten van interactie, dus het liken van en reageren op post ook meegewogen. Ben er van overtuigd dat de volgorde te maken heeft met mijn bezoekgedrag bij vrienden. Stap 4: KLIK. Dit kan je natuurlijk nooit uit de broncode opmaken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Over dit artikel Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid.
 • Krisje zegt:.
 • Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

Youssef   6 jr geleden x Jullie zijn echt dom, natuurlijk kun je dit zien! Het is belangrijk om elke verandering opmerkzaam te blijven. De gebruikte url is dubbel. Het bekijken van het aantal profiel views kan echter veel makkelijker zo bleek nadat ik afgelopen week een artikeltje tegenkwam op Spunk. Er is geen tussenweg mogelijk, dus graag een definitief antwoord, kun je het nu zien of niet?

Krisje zegt:. Bij mij waren de bovenste nummers allemaal goede vrienden.

Populaire vragen in deze categorie! Kan je dan ook precies zijn wanneer en hoe vaak iemand op je profiel is geweest, of alleen dat iemand er een keer is geweest. Henk   7 jr geleden x Kunnen jullie geen vragen beantwoorden! Je beste facebookvrienden zijn zowel de mensen met wie happy birthday for mentor het vaakst contact hebt als personen waar je vaak naar zoekt.

Daar typ je in: orderedfriends.

POPULAIRE VIDEO'S

Daarvoor hebben nu het antwoord! Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Als je al ingelogd bent zal nu vanzelf je nieuwsstroom worden opgeladen. Is dit echt de lijst van personen die jou het meest bekijkt?

Elk nummer dat tussen de aanhalingstekens staat, staat voor een vriend. Swekk   6 jr geleden x Je kan het wel bekijken wie je stalkt ; heb ik zelf ook gedaan kan je doen via FB apps x. Bij mij precies hetzelfde ,wat ze je niet laten doen om weer op fb te komen wil je niet weten?

Als je al ingelogd bent zal nu vanzelf je nieuwsstroom worden geladen. Plaats antwoord. Anne-Marie zegt:.

Weet jij het antwoord?

Er bestaat een manier waarop je via de broncode van je browser kunt zien langs welke weg Facebook bepaald wie je beste vrienden zijn. Stap 4: KLIK! Artikel schrijven.

 • Artikel schrijven.
 • Manja   7 jr geleden x Ok, nog ff een vraag voor degene die dit hierboven heeft getypt: als je het eerste getal kopieerd krijg je degene die het meest je fb bezoekt in mijn geval was de uitkomst ook totaal niet een verrassing; maar de getallen die daarop volgen, zijn dat de personen die daarna het vaakst op je profiel kijken, of is het verder willekeurig?
 • Je moet er wel ervaring mee hebben..
 • Of toch niet?

Alle personen die bovenaan de pagina verschijnen zijn mensen waarvan Facebook heeft bepaald dat ze jouw beste vrienden zijn. Een malafide app belooft Facebook-gebruikers dat ze de bezoekers op hun profielpagina kunnen zien als ze de app toevoegen aan hun account.

Als ie nou maar niet op GV gaat kijken. Dit waren slimme bedrijven die jouw persoonlijke gegevens wilde misbruiken, typisch gevalletje   Facebook hoax. Populaire vragen in deze categorie. Plaats reactie.

Stap 4: KLIK!

Meest Gelezen

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Bovenaan de Facebook pagina, rechts van het midden, vind je een tab met je voornaam erop. Twitter Doev. Stap 4: KLIK!

Tot die tijd gluren wij nog zorgeloos rond. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. De gebruikte url is ongeldig? Website, LinkedIn of Facebook pagina.

We adviseren u om te lezen:

 1. Mexx
  11.10.2019 05:02
  Verras me!
 2. Bethany
  10.10.2019 00:31
  Gerelateerde artikelen.
  Mirsad
  12.10.2019 09:03
  Sign me up for the newsletter.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |