Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleindochter

Datum van publicatie: 07.10.2019

En ik las dat ze op geboren is. Van harte gefeliciteerd met jullie Prachtige kleindochter, wat fijn dat alles goed is gegaan.

Gods zegen met dit wondertje toegewenst. Ha oma Tineke en Fam. Groetjes Marja. Mia55 Stamgast Lid sinds: Daaronder schrijf je dan: gefeliciteerd met jullie kleinzoon of -dochter! Groetjes Diana.

Wat heerlijk dat het een mooi,gezond Meisje is.

Plony 21 december om Hoe wonderlijk is het leven soms Hoe zonnig jullie horizon Maar de gelukwens is aan jullie zoon Die het niet beter treffen kon.

Lieve groetjes Tineke. Rosina 21 december om Oh ja, je hebt een prachtig en schattig kaartje voor hen gemaakt. Vanmiddag om Sophie is het zusje van Joelle.

Abonneren op: Reacties posten Atom.

Felicitatie teksten voor de geboorte van een zoon of dochter!

Ik zag dat het net na twaalven is dus al vrijdag Hartelijk Gefeliciteerd met jullie tweede kleindochter! Geniet ervan meid. Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen. Geweldig Tineke, van harte gefeliciteerd opa en oma.

  • Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je 2e kleindochter. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige gebeurtenis.
  • Heyy oma Ineke, Van harte gefeliciteerd met jullie kleine lieve kleinbaby:.

Wil je een kaart met een persoonlijk karakter sturen. Oh ja, je hebt een prachtig en schattig kaartje voor hen gemaakt. Wat ziet ze er ontzettend lief uit en dan ook nog zo'n grote zus die haar meteen te eten geeft Wij graveren de mooiste geschenken. Wat een prachtig mooi meisje, geniet er maar lekker van.

Verjaardagskaarten

Wat zullen jullie trots zijn zeg. Wat een lieverdje Ineke. Het is een plaatje om te zien. Geniet er van, en ik hoop dat je dochter het ook goed maakt, altijd vervelend als de placenta niet vanzelf komt, maar het is te overzien, geweldig hoor!

Wat een schatje is het. Gr Leny Hempen. Tini 21 december om Heb een heel fijn weekend. Ook de felicitaties voor opa en de ouders, leuke naam. Ook de ouders gefeliciteerd met hun 2e dochter. Wenskaart momenten.

Sinds 2013 lid van het designteam

Hoi Ineke Van Harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweede kleindochter. Geniet ervan! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je tweede kleindochter.

Geniet van elkaar! Gepost door Liefs Ineke op

  • Liefs Joke.
  • Wat zullen jullie trots zijn zeg.
  • Lieve groetjes van Janny.
  • Asperges, wortels en courgettes Boekweit, gerst en havermeel Sinaasappel en perzik Aardappels maar wel geschild Roggebrood.

Wat fijn dat alles goed is gegaan na die spannende tijd? Dat komt als je het in omgekeerde volgorde leest ;- Liefs, Doutzen. Hier met haar opa. Ans 21 december om Groetjes Marianne. Wat een schatje zo lief samen. Anoniem 21 december om We mochten van de verpleging gerust nog daarna komen.

Follow this blog with bloglovin

Asperges, wortels en courgettes Boekweit, gerst en havermeel Sinaasappel en perzik Aardappels maar wel geschild Roggebrood. Wat zullen jullie trots zijn zeg. Miranda Slagboom-de Groot 21 december om Ik ben altijd nieuwschierig hoe het er uit ziet,nu heb ik het gelijk kunnen bewonderen echt een mooi meisje!

Oplosbare vezels zorgen voor een goede kleinzoon in het spijsverteringskanaal en ook doorgaans voor een zachtere ontlasting. Dat is het toch een pracht geschenk. Gefeliciteerd met je kleindochter.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |