Restaurant molen de zwaluw kesteren

Datum van publicatie: 10.10.2019

Op een doordeweekse dag even lekker een hapje eten. De prijzen zijn goed , bediening goed.

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Community Hoe was jouw ervaring? Verder had het geheel weinig smaak. Nederlands Kesteren. Eten vrnl. We hebben er inmiddels vaak gegeten en meerdere feestjes gegeven. Batterijenweg 19, DA Kesteren Nederland.

Duurde alleen erg lang voordat we ons drinken en eten kregen. Achteraf spijt als haren op mijn hoofd. Matig 1. Beoordeeld op 7 september Prima lunchgerechten. Batterijenweg 19, DA Kesteren Nederland.

Was niet de enige die er nog even van gebruik maakte haha. Attracties in de buurt Alle attracties in de buurt bekijken.
  • De speelweide met dieren is leuk voor de kinderen. Onze naam doorgegeven en helaas konden ze onze internet reservering niet terug vinden, dus we kregen de opmerking dat we zelf ergens konden gaan zitten.
  • Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Verdubbelaar

Profiel Lid worden. Dit was blijkbaar normaal? Nadat het behoorlijk druk was, was de bediening erg goed en zonder lange wachttijden. Marry Veenhof. Onze conclusie, schoenmaker blijf bij je leest, richt je lekker op de meubels want hier zijn jullie totaal niet toe bekwaam. Het leek wel een ouwe taaie leren lap, wat meer op bieflap dan op biefstuk leek. Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Liefdeloos klaargemaakt pruts product, zou wat vlotter kunnen zijn. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant. Vriendelijke bediening, helaas.

We durfde Daarbij was de service van de bediening ook goed en het eten smaakte lekker. Onze conclusie, richt je gevecht remy vs melvin kijken op de meubels want hier zijn jullie totaal niet toe bekwaam, ISBN 90-225-2903-7.

Sfeervol en vriendelijke bediening.

Restaurant

Het was prachtig weer maar dat betekent niet automatisch dat je lang wilt tafelen. Wij hebben 13 januari mijn 60e verjaardag gevierd. De keuze uit hoofdgerechten was beperkt.

De vraag was: Welke naam. Echt een aanrader om hier naar toe te gaan. Is dit restaurant geschikt voor brunch. Voor moederdag heb ik samen met mijn zussen een high pancake gegeven aan onze moeder en oma. Het eten was weer heel lekker alleen duurde het voor de derde keer weer erg lang voordat we het eten kregen dat is echt heel jammer het duurde 2 uur voordat de pannenkoeken voor ons stonden we hadden dan wel een voorgerecht gehad maar toch is dat erg jammer we hadden expres van te voren gereserveerd restaurant molen de zwaluw kesteren niet verwacht dat we lang zouden moeten wachten.

Waarderingen en beoordelingen

Diëten Glutenvrij Vegetarisch. De Vries op 15 april Restaurants in de buurt Bekijk alle 6 restaurants in de buurt. Onze conclusie, schoenmaker blijf bij je leest, richt je lekker op de meubels want hier zijn jullie totaal niet toe bekwaam.

Die zou het doorgeven aan de kok. Barbera Bakker. Beoordeeld op 10 februari via mobiele applicatie Groot maar knus! Uitstekend 1. Voor herhaling vatbaar. Helaas kregen wij geen warm onthaal, restaurant molen de zwaluw kesteren. De bediening was wel vriendelijk maar vertelde helemaal niets dat we extra lang op ons eten moesten wachten.

Mooie locatie en veel ruimte, ook voor de kinderen om te spelen op het grasveld met de speeltoestellen. Ruim 1,5 uur erop gewacht.

Hoe was jouw ervaring?

De keuze uit hoofdgerechten was beperkt. Eten bij Molen de Zwaluw in Kesteren opnieuw prima bevallen. Henk Heikamp. Er zijn 8 tomaten soep besteld waarvan er 4 geleverd zijn met 1 gehaktballetje en de rest zonder, terwijl er op de kaart toch echt mét gehaktballetjes stond, dit voorgerecht werd naar ongeveer 45 minuten geleverd.

Taal Nederlands. Aniek 38 punten! Bestelling opnemen gaat vlot, drankjes komen snel maar de maaltijdbereiding gaat wel erg langzaam voor 2 hartige pannenkoeken!

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |