Wat te doen in geneve

Datum van publicatie: 09.10.2019

Dierentuinen en aquaria. Voor opera, dans en klassieke muziek is het een goede schouwburgstad.

Patek Philippe Museum. Tour naar Genève en Annecy met optionele cruise op het Meer van Genève. Data wissen. Na een flinke beklimming kom je in de Oude Stad, een heuvel vol met bezienswaardigheden. De neo-klassieke gevel dateert uit het midden van de 18e eeuw. Doordat ik familie in Zwitserland heb wonen is Genève één van de steden waar ik een aantal keer ben geweest.

Musee Ariana. Het is het oudste bewaard gebleven woongebouw van het oude Genve. De protestantse en katholieke kerk staan ook nu nog gebroederlijk vlak bij elkaar? Wanneer de zon onder is, ontstaat er levendigheid en komt iedereen naar buiten om gezellig op een terras te zitten.

Gids voor Montreux? Houd je niet van zwemmen in de zee.

Privé sightseeingtours. Verder staat het wijkje nu vooral bekend om de mooie gekleurde huizen, een ongelofelijk aantal cafeetjes en restaurants en de creatieve winkels.
 • Ook zijn er veel exclusieve interieurwinkels en galeries.
 • Dit operahuis heeft een fotogeniek interieur en een uitzonderlijk goede akoestiek.

82 Hotels in Geneve

Calvijn wijst de weg. Heb je de hele dag door Genève gestruind en alle bezienswaardigheden van je lijstje gekrast? Bekijk 11 ervaringen. Twee fraaie kampeerterreinen vangen de campinggasten op die niet te ver van Genève willen zitten. Genève is niet echt een stad die snel wordt uitgekozen voor een stedentrip, maar toch kan dit heel erg leuk zijn. Door je aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van promotionele e-mails.

 • Beste bezienswaardigheden in Genève, Zwitserland.
 • Daarachter begint een vriendelijk wijnland.

Al ver voor de jaartelling was de Rhne er via een wat te doen in geneve over te steken. Ga dan naar Genve Plage. Meer informatie is te vinden in ons privacybeleid. Regelmatig worden er nieuwe tentoonstellingen geplaatst zodat er altijd weer iets nieuws te ontdekken is. Alles is helaas Franstalig, concerten met wereldmuziek en kermissen.

Achter de diplomatenstad kronkelt de rivier de Rhne naar het nabije Frankrijk.

Genève: hoogtepunten en bezienswaardigheden

Halverwege de 18 e eeuw, voor de geboorte van Zwitserland , werd de wijk gebouwd als apart stadje. Nieuws Inspiratie Wat te doen in Genève, Zwitserland: 10 tips van locals. Al ver voor de jaartelling was de Rhône er via een brug over te steken.

Dit is het werk feyenoord hooligans vs ajax beeldhouwer Alfred Lanza Gruyre-dagtocht - kaas- en chocoladefabrieksrondleiding. Verder wordt er ingegaan op de geschiedenis en ontwikkeling van het maken en creren van horloges.

Wie wil, kan ook een lesje suppen of zumba volgen? Sorteren op:.

Bezienswaardigheden

Voor een kijkje in de andere armere internationale kant van Genève ga je naar de buurt Paquis, vlakbij het treinstation. Dat lees je hier. Gids voor Albertville. Lees dan verder. Wijnproeven en wijnmakerijtochten.

 • Het is gelegen aan de rand van de Engelse Tuin.
 • Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.
 • Dagtrip naar Chamonix en de Mont Blanc vanuit Genève.
 • Plainpalais, met op zaterdag een enorme vlooienmarkt.

Oorspronkelijk was de fontein een madchen amick twin peaks the return voor waterdruk, Zwitserland. Wil je alle activiteiten in Genve ontdekken.

De camping in Vsanaz ligt zeven kilometer van de stad. Op dat Meer van Genve kun je namelijk heerlijk cruisen: Attractieparken zoek je over de grens in Frankrijk. Populaire zoekopdrachten in Genve Geschikt voor een regenachtige dag 86 Budgetvriendelijk 64 Gratis toegang 57 Geschikt voor kinderen 54 Geschikt voor grote groepen 42 Geschikt voor stelletjes 37 Plek voor huwelijksreizen 11 Verborgen juweeltjes 9 Geschikt voor adrenalinejunkies wat te doen in geneve Avontuurlijk 1.

Check mogelijkheden! Er zijn filmpjes, wat te doen in geneve, een klein kapelletje waar je psalmen kunt luisteren en een tafel met virtuele Reformatoren die iets vertellen over hun gedachtegoed. Wil je weten welke stadjes rondom het meer van Genve kunt bezoeken.

Berichtnavigatie

Dit is een avonturenpark die jou en oudere kinderen door de bomen laat slingeren als Tarzan. Tour naar Genève en Annecy met optionele cruise op het Meer van Genève. Bekijk 3 ervaringen.

Het is verder een redelijk groene stad met een aantal leuke parken! Je kunt op afspraak het complex van de VN bezoeken. Dagtrip naar Chamonix en de Mont Blanc vanuit Genve. Hier zetelt de Europese fractie van de Verenigde Naties?

We adviseren u om te lezen:

 1. Nelly
  14.10.2019 22:03
  Eten en drinken. Meer informatie over Geneve: Geneve startpagina wikipedia.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |