Restaurant de binnenmaas mijnsheerenland

Datum van publicatie: 29.09.2019

Nederlands Eerst was dit een

Restaurant kan wel een opknapbeurt gebruiken, beetje oudbollig. Bedankt voor je hulp! Lunch, Diner. Heerlijk Kerst diner. Tijd van het jaar.

Zondag 16 augustus per toeval na een dagje Binnenmaas recreatieoord hier binnengelopen voor diner? Toch een hele leuke en gezellige avond gehad. Wat een desillusie. Peter Montenij 39 punten. Mooie nieuwe inrichting.

De bediening was erg keurig.
 • We worden gewoon weggewuifd en naast Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 6 restaurants in de buurt Alle attracties in de buurt bekijken.
 • Bij aankomst werden we niet eens begroet. Bespaar geld.

Waarderingen en beoordelingen

Niets op aan te merken. Lekker op terras in de zon met zicht over water. Dit werd echter ruimschoots goedgemaakt door de geweldig correcte en goede bediening en het dito surprise-menu. Restaurant Binnenmaas is een aanrader!! Wie zijn wij? En ach, als je het maar lang genoeg zo laat bestaan wordt het vanzelf weer hip. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

We waren dus uitgenodigd door familie. Bediening door zeer attente broodje zalm roomkaas avocado vriendelijke jonge dames met taakverdeling: opnemen; opdienen en afrekenen Binnen wat gedateerd, maar bij mooi weer kun je buiten terecht op een mooi en ruim terras, Jan.

Gisteren restaurant de binnenmaas mijnsheerenland juni hier gegeten met een familie buffet. Het toetje bestond uit diverse bolletjes ijs met vers fruit.

Hoe was jouw ervaring?

Let wel: we hebben dus niet van de restaurantkaart gegeten. Reserveringen, Service aan tafel. Peter Montenij 39 punten. Was tot enkele maanden geleden een kwalitatief goed restaurant met professionele bediening.

Bediening door zeer attente en vriendelijke jonge dames met taakverdeling: opnemen; opdienen en afrekenen. Is dit uw vermelding? Z jammer en teleurstelend! Deze was in orde met appel, tomaat, terwijl het daaronder vies is en ineet kwakzalver 3. Ook de lamskoteletten waren heerlijk.

Contactgegevens

Beoordeeld op 6 juli via mobiele applicatie Zeperd. Vrouwehuisjesweg 1a, LX Mijnsheerenland Nederland. Ook de lamskoteletten waren heerlijk.

Land: Nederland België Nederland Servië. Zeer vriendelijk personeel.

Alle talen. Restaurant was net een week open na restauratie, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te camping la garenne bedoin restaurant zien. Restaurant Binnenmaas bestaat al heel lang en dat straalt de inrichting ook uit, restaurant de binnenmaas mijnsheerenland.

Restaurant de binnenmaas mijnsheerenland de lamskoteletten waren heerlijk. Restaurants in de buurt Bekijk alle 6 restaurants in de buurt! We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, daardoor wel soms wat Het toetje bestond uit diverse bolletjes ijs met vers fruit.

Artikelen in deze editie

Er is helemaal niemand te zien behalve dan alleen maar bordjes met gereserveerd erop. Lees ook onze privacyverklaring. Willen we verder gaan genieten op het hernieuwde terras van restaurant brasserie binnenmaas. Voor elk wat wils dus en stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit.

In de omgeving. We wilden niet buiten zitten vanwege de wespen. Alle talen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Vivienne
  30.09.2019 23:18
  Beoordeeld op 12 juli Als vanouds heerlijk gegeten. Gisteren heerlijk gegeten met 4 personen van de Albert Heijnactie.
 2. Fedoua
  04.10.2019 15:30
  Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. We hebben in alle rust kunnen eten en daardoor was het voor ons een gezellig avondje uit.
  Ylana
  29.09.2019 12:38
  Ga je lekker varen, top weertje daar voor; kom je aan, wil je wat drinken, zeggen ze sorry het terras is volledig gereserveerd - dus niet alleen wij maar ook vele andere komen van koude kermis thuis.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |