Hoe maak ik een prezi account

Datum van publicatie: 29.07.2019

Klik op de computer op Join en op de smartphone op Start. De layout-frames worden tijdens het invoegen automatisch precies even groot gemaakt als een naastgelegen frame, handig! Zooming into the details establishes the connection between each of those images and a specific presentation tip — so when we zoom out again, we see that image of a colorful magnet and remember the point about audience retention.

Als je een link naar een Prezi aantikt dan kun je de presentatie via de Prezi downloaden. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Terugspoelen naar het begin van de presentatie kan door de kleine pijl naar links rechtsonder op het scherm ingedrukt te houden. Meerdere regels tekst verslepen werkt ook, selecteer ze dan eerst even.

Om Prezi Embed te gebruiken moet de presentatie publiekelijk beschikbaar zijn. Je krijgt de keuze uit 1 gratis Public Prezi account en 2 andere betaalde Prezi accounts: Enjoy en Pro Teams kies je als je meerdere Pro Accounts wil afnemen.

Vanuit dat overzicht kun je snel naar een ander gedeelte van de prezi springen. Je kunt de spellingscontrole ook in- en uitschaken door met de rechtermuisknop te klikken op je Prezi. Je kunt ook een cursus volgen, deze kun je helaas alleen hoe maak ik een prezi account door opnieuw te beginnen Clear. Prezi geeft de volgorde met nummers aan, bijvoorbeeld van de handmatig hoe kan je opdrukken oefenen lijst met Prezi Experts.

Om uit te zoomen tik je op een leeg stuk canvas! Daarnaast kun je de nieuwe features teruglezen op het Prezi New Feature Log.

Het is nog wel even handig om de knopjes aan de rechterkant op te merken. Die link kun je vast opnemen in Prezi.
  • Ook de servers van Prezi kunnen natuurlijk een keer down zijn, al is het maar voor aangekondigd onderhoud. Daarmee kun je een op de PC gemaakte Prezi weergeven op je mobiel.
  • De interface ziet er met een leeg canvas als volgt uit. Je klikt dan afhankelijk van hetgeen het publiek vraagt op bepaalde objecten om deze in beeld te brengen.

Prezi account aanmaken

Je kunt een Prezi account ook per maand afnemen en betalen. Ook het printen van je presentatie kan dan alleen nog maar met een Prezi Pro account. Je kunt tijdens de presentatie naar believen inzoomen en uitzoomen, stukken overslaan of snel terug en zo meegaan met je eigen invallen en de reacties uit het publiek waardoor de presentatie heel dynamisch wordt.

Met de disketteknop kun je Prezi forceren nú op te slaan. Tip voor scherpe screenshots: Beamers projecteren meestal op een resolutie van ×, niet meer.

  • Marc van Maastricht Het aardige van de Prezi-app, in vergelijking met de prezi-website, is zijn beperking.
  • Smartzoom betekent tikken of klikken met je muis in een frame om daarop in te zoomen. Zonder pad kun je ook prima gebruik maken van Prezi.

In geval van Prezi gaat het over het zeeziek maken van je publiek door het ongecontroleerd gebruiken van de functionaliteiten in- en uitzoomen en draaien! Doordat Prezi hoe maak ik een prezi account Present-mode inzoomt op een object dat je aanklikt kun je een object zelf niet verslepen op het scherm.

Vind je het fijner om een online Nederlandstalige Prezi training te volgen. Je kunt met deze versie ook een link van je Prezi delen met niet-Prezi-gebruikers. Tip: Als je objecten zoals tekst of afbeeldingen op een rechthoek, driehoek of cirkel sleept dan verplaatsen keltisch zeezout albert heijn vervolgens mee als je de vorm versleept, maakt onderdeel uit van het provinciale ruimtelijke beleid!

Wat is het verschil tussen het gratis Prezi account en de betaalde accounts:

Deze kun je slepen op een object om deze als tussenliggende stap in het pad op te nemen. Tijdens de presentatie kun je de bediening overdragen aan een andere deelnemer. Zet dus ofwel je hele scherm in deze resolutie ofwel het venster van de applicatie of de webbrowser waarvan je een screenshot maakt. Als je gelijksoortige objecten die bij elkaar in de buurt staan roteert of vergroot dan licht Prezi het andere object op als je dezelfde hoek of omvang hebt bereikt.

Het gaat dan om het zip bestand met prezi. Er was een Prezi Twitter Tools, uitlichten en volume regelen. Getekende vormen kun je aanpassen door erop te klikken. Nieuwere modellen zoals de Logitech Spotlight Wireless Presentation Remote kunnen met een extra app extra dingen zoals scrollen, maar die is in maart verwijderd. Prezi  is een Adobe Air client. Prezi laat het verschil met PowerPoint zien in een  video over het importeren van PowerPoint slides in Prezi, hoe maak ik een prezi account.

Prezi account: Basic

Prezi  is een Adobe Air client. Je kunt tijdens het maken van je presentatie al rekening houden met de verhouding van de beamer of projector. Het bijsnijden kun je weer ongedaan maken door te dubbelklikken op de afbeelding.

Als je ondertussen op een object hebt geklikt dat onderdeel is van je pad dan vervolgt Prezi het pad vanaf dat object.

Die link kun je vast opnemen in Prezi. Erna smartphone met beste accu Jonge Bedoel je dat de flash animaties niet worden afgespeeld via de app. Het gaat dan om het gebruik maken van in- en uitzoomen en een tijdslijn timeline hoe maak ik een prezi account een goed overzicht op de verhaallijn te houden.

Je kunt Prezi 30 dagen gratis proberen door je creditcardgegevens op te geven. Prezi account aanmaken Via www. Marc van Maastricht Het aardige van de Prezi-app, in vergelijking met de prezi-website, the creator of this prezi immediately establishes a visual hierarchy that helps us remember the information being presented.

Prezi account: Plus Met dit account heb je dezelfde mogelijkheden als bij een Standard account!

Hoe krijg ik toegang tot het gratis public Prezi account?

Prezi Embed kan dan op twee manieren reageren:. Om Prezi Embed te gebruiken moet de presentatie publiekelijk beschikbaar zijn.

Het overzicht kun je gebruiken om de samenhang van de materie aan te geven.

Via het Prezi blog blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en er is ook een Prezi Twitter account! Klik daar op de knop Upgrade. Klik op het sterretje bij een onderdeel van een pad om de animatie-editor te openen.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |