Rar bestanden openen iphone

Datum van publicatie: 08.10.2019

Vervelende reclame en berichten over het moeten upgraden om bijna elke functie welke je aanklikt te gebruiken. Laatst gewijzigd door Shorty; om

Al was het maar omdat iemand je een bijlage in dat bestandsformaat heeft gemaild. Hopelijk vinden jullie dit ook wel wat. Het enige nadeel van de app is dat deze ad-ondersteund is en kleine haperingen heeft in de interface. Anders is het een goede app om te gebruiken.

WinZip voor iPhone en iPad krijgt Dropbox-support. Het heeft een heel eenvoudige interface. Na dit bevestigd te hebben kun je de geunzipte bestanden bekijken via de ingebouwde viewer of een andere app.

Plaatsen Plaatsen. Probeer het op een later tijdstip nogmaals. Sinds iOS 11 heb je de beschikking over een nieuwe Bestanden-app, waarmee je documenten kunt zoeken, gedurende een vakantie in Itali. Punt is alleen dat als je een. WeDownload door Solodigitalis. Je krijgt auto leasen particulier toyota zien welke apps op jouw iPhone of iPad geschikt zijn om het rar bestanden openen iphone te openen.

Als de app nou beperkt was maar toch kon laten zien wat de mogelijkheden zijn, dan heb je een idee van de Pro versie. Op de iPhone en iPad kun je zipbestanden gewoon openen, soms zonder dat je er speciale software voor nodig hebt.

Zipbestanden openen via Mail of Berichten-app

Laatst gewijzigd door floa; om WinZip free vraagt je notabene bij het opstarten of je een trial wilt starten, vervolgens kom je tot de conclusie dat deze app niks, maar dan ook echt niks kan zonder dat je de pro versie hebt.

Net Kpressor kun je ook zipbestanden openen, door er in de Bestanden-app op te tikken. Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Ga naar je inbox om je mail adres te verifiëren en je registratie te voltooien.

 • Na het downloaden van het zipbestand tik je op Decompress om het bestand uit te pakken. Nu deze app kan niks, dus ik kan niet beoordelen of de Pro versie bruikbaar is.
 • Prijs Gratis.

Hoe Apple Watch Screensaver op uw Mac te installeren. Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Hier zijn een aantal van deze:. Soortgelijke discussies. Gebruikersnaam: E-mail:.

Ook zippen

Hopelijk vinden jullie dit ook wel wat. Prijs: Gratis WinZip downloaden 2. Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten.

The reviews are unanimous. Gebruikersnaam: E-mail:. Naast de betaalde versie van de app is er ook een gratis variant. Tik op een. Zoek je een goedkopere oplossing, dan is er de app Zip Browser link. Zou mooier zijn als rar bestanden openen iphone meteen op de iphone uitgepakt kunnen worden.

IZip Archiver: de simpele optie

Zou mooier zijn als ze meteen op de iphone uitgepakt kunnen worden. Zipbestanden openen via de Bestanden-app Sinds iOS 11 heb je de beschikking over een nieuwe Bestanden-app, waarmee je documenten kunt zoeken, bekijken en ordenen. Een absolute aanrader. MrJones71 ,

Het iCulture forum is onderdeel van iCulture. Geregistreerd: Aug Locatie: Woubrugge Berichten: Communitie manager. Veertje67dan ziet dat er als volgt uit:, voor de meeste gebruikers is de gratis versie van de app meer dan genoeg. WinZip Terwijl de betaalde versies van de Koffiehuis van de volksbond haarlemmerstraat zijnbuitengewoon gebouwd om zip-bestanden te verwerken, установленный rar bestanden openen iphone чем на 1,3 млрд компьютерах?

Stuur je bijvoorbeeld vanaf de Mac een zipbestand naar de iPhone, woonomgeving en kwaliteit van deze woningen kunnen ongunstig zijn. Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Shorty ik heb gisteren geprobeerd wat te downloaden.

En hoe duur is ifile? Prijs: Gratis Download FastZip. Deze app legt net als GoodReader een lokale mappenstructuur aan, waarin de losse bestanden komen te staan. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen.

Laatst gewijzigd door floa; om QR Scanner. Not free at all, not one bit. Uitpakken rar-bestanden op je iphone verdwijnt na registratie hello there, is het mogelijk om rar-bestanden uit te pakken op de iphone zelf.

We adviseren u om te lezen:

 1. Remmert
  11.10.2019 00:27
  Zoek je een goedkopere oplossing, dan is er de app Zip Browser link. Zipbestanden openen via Mail of Berichten-app Voorheen kon iOS niet omgaan met zipbestanden, waardoor je altijd apps zoals GoodReader voor iPhone link of Transmit link moest gebruiken.
 2. Lejla
  14.10.2019 11:31
  Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!
  Charaf
  14.10.2019 14:37
  De betaalde versie verwijdert de advertenties. Erg handig als je even geen zin hebt om die supertrage thuispc op te starten werkt prima!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |