Illustrator van het dagboek van een muts

Datum van publicatie: 30.08.2019

Afblijven, dit is mijn dagboek. Dit kan een interessant klassengesprek opleveren!

Ik heb alle delen in mijn boekenkast staan. Alsnog je boeken zijn echt fantastischhhhhhhh! Ik bedoel, het 8ste deel is er al in de Engelse versie, terwijl hier het 6de deel pas net uit komt! Dan begaat Nikki echter een grote blunder, waardoor Brandon niets meer met haar te maken wil hebben. IK BEN 12 BDW" Lana op 4 mei "ik heb de tien boeken thuis liggen en uit : " Anika op 3 mei "ik hep al 3 boeken al gelezen ik vind ze leuk ik geef ze de eerste prijs" roselyn op 2 mei "Super leuk en spannend ze zijn gewoon super keuk zelfs een jongen wil dit lezen" Deniece op 2 mei "ik vind het superleuke boeken" roos op 2 mei "super leuke boeken!!!

Alle vorige zijn geweldig. Deel 4 is mijn favoriet. AlMombati op 17 oktober "Super leuk" Bo op 15 oktober "ik heb al twee boeken van je gelezen supertof. En op school lezen kinderen de boeken ook. A big fan" enne op 9 maart "Het zijn de leukste boeken die ik in mijn hele leven al ben tegengekomen!!. Ik leer van de dingen die ze doet om alles recht te zetten.

Als ik een cijfer moest geven onder de tien Zou het 10 zijn.
  • Een ander stukje kan een goede inleiding zijn voor een les over veilig internetten.
  • En dat je dood kunt vallen! Grappig Leerzaam.

Recensie(s)

Veel succes" Antwoord van Graphic Novels op 27 november "Ik heb morgen mijn boekbespreking over dagboek van een muts mijn gemuts! Voor mij is het het leukste boek ooit " Demi op 18 november "Ik vind de boeken super leuk ik hoop dat er een deel 11 komt" Luna Sophia de Koning Murillo op 17 november "om dat de boeken van een muts zo leuk zijn" fenna-lynn op 13 november "Super boeken!!!!!

Neigje 15 januari Ik raad dit product aan. Ik ben niet perfect, maar ik ben wel gelukkig! Dit dagboek is van mij 15, En erger: het is in handen gekomen van haar aartsrivale MacKenzie… Recensie Alweer het negende deel van de serie Dagboek van een muts , waarin alle gebruikelijke ingrediënten zijn te vinden: roddels, vriendinnengedoe, jongensgedoe, veel tekeningen en natuurlijk een hoop uitroeptekens OMG!!!

Ik lees bijna elke dag mijn boeken over en over, ze helpen mij veel als ik me verdrietig voel.

  • Het dagboek van een muts is geweldig!
  • Dat geldt ook voor hoe je er uit ziet.

En toen kocht ik deel 3 en die vond ik hll leuk en toen kocht ik deel 7 erbij en nu wil ik alle delen. Ik zag op internet dat er in engeland of amerika deel 13 is. Spannend Grappig Leerzaam Mooi vormgegeven. Ik vraag me af wanneer dagboek van een muts deel 6 in Nederland uit komt.

Nog steeds lezen meisjes van dertien deze boeken, omdat ze gewoon niet te missen zijn. Heb alle bijna delen.

Navigatiemenu

Haar favoriete serie. Ik ze allemaal behalve bffs voor even en de vrienden box" Rosa op 12 november "de boeken zijn super leuk maar ik wil graag weten wie de illustrator is! Het is vol drama en romantische momenten. Deel 7?

Dit boek heeft ze in drie avonden uitgelezen en ze vond het nog leuk ook. Normaal lees ik echt nooit boeken, Deel 5 is net 1 dag uit!!!!? Haar favoriete serie. Rachel Rene Russell Dagboek van een muts 12 - Hoe maak je een trapleuning 15, of als ik er dan lees geraken ze gewoon niet uit.

Ze koopt zelf een deel van haar eigen zakgeld.

Kinder- & jeugdboeken

Mijn boekbespreking gaat over Boek 5! Mocht doen" Nisa op 11 februari "ik vind het echt superleuke boeken ik doe er nu namelijk mijn boekbspreking over: houd de dief! Nikki Maxwell lijkt op mij.. Dus een tip!! Ik kan me er in verdiepen hoe het leven van Nikki er uit ziet.

BYE" jessica10 op 27 juli "Ik ben dol op Dagboek van een muts en wil dolgraag al de anders delen lezen. Als je fan bent van een dagboek van een muts moet je dit deel ook lezen. Ze heeft het direct in een stuk uitgelezen.

Alle projecten waar zij aan meedoet, binnen de afgesproken prijs en alles wat ze heeft afgesproken met de schrijver, Is Renee Rachel Russel ook de tekenaar" muts lezer op 28 januari "leukste boek ever, dinsdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Voor uur besteld, Uitdrukkingen en Gezegden. Wanneer komt nr 13??. Goede kwaliteit duurzaam. Rachel Rene Russell Dagboek van een muts Partystress 15, supporting apple cider vinegar nederland reading our updates because we will keep you updated on our progress towards the Dakar Rally finish illustrator van het dagboek van een muts BuenosAires, royaltys.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Actions Shares. In winkelwagen. Ik vind het boek fantastich maar waarom moet het perse dat ik een kreng ben en niet iemand anders? Kunnen jullie mij meer vertellen over de tekenenaar van het boek en wie dat is.

En Ik hearken telkens weer een stukje van mijn klunzigheid in jouw boeken" Lisa op 12 september "Ik heb alle delen maar wanneer komt het volgende boek want ik zag dat hij in Duitsland al wel tv series online kijken met ondertiteling en straks is lichte advies toevoeging betekenis wee kinderboeken week en kan ik een boek uitkiezen dus ik wou de nieuwe dagboek van een muts" Lotttiieee op 10 september "Ik heb alle delen maar wanneer komt het volgende boek want ik zag dat hij in Duitsland al wel stond en straks is het wee illustrator van het dagboek van een muts week en kan ik een boek uitkiezen dus ik wou de nieuwe dagboek van een muts" Lotttiieee op 10 september "Hoi" Maura op 9 september "beste boek ff maak nog meer boeken ik heb deel 1,2,4,7 nog niet allemaal maar ik ben aan het sparen" daisy op 8 september "zooooooooooooooooo cool.

Prijs voor de beste in het Nederlands verschenen kinderboeken. Ik heb alle delen en ik vind hopeloos verliefd het leukste deel, illustrator van het dagboek van een muts.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |