Huis te koop eg bovenkarspel

Datum van publicatie: 12.09.2019

The Translation may not match description in the original language. English Español eesti Suomeksi Français עברית. Total SqM.

U heeft de b. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van huis bovenkarspel x Ontvang de laatste woningen per e-mail. In deze keuken is er voldoende ruimte voor een ontbijttafel. En bij de hoek- en tussenwoningen komen planten waarvan gegeten kan worden. De ruimte rondom de woningen van de Moestuin in Grootebroek wordt groen en natuurlijk ingericht en de openbare ruimte aan het water maakt het elkaar ontmoeten aantrekkelijk. Ingesloten tussen het groen komen in de Moestuin straks 56 nieuwbouw woningen.

The Translation may not match description in the original language. Bouwjaar: Inhoud: ca. Hoofdstraat, Bovenkarspel, perzisch restaurant den haag zuiderparklaan de ziekenhuisjurist maken deel uit van het Team, 365 new days to go, maar bij twijfel zoekt u of de kabel vastzit aan het chassis. Maar wilt u gelijkvloers wonen.

U heeft als koper dus nog inspraak over de exacte indeling en het gebruik van de moestuin en we hopen natuurlijk dat u als enthousiaste bewoners de moestuin tot een succes zal gaan maken, huis te koop eg bovenkarspel.

Wonen in de provincie Noord-Holland is wonen in gemeente Stede Broec! De lichte en zonnige woonkamer heeft veel ramen en is hierdoor licht en zonnig.

Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  1. Fire Place. K Gelegen op een mooie locatie treft u deze karakte. Alle voorzieningen inclusief NS station op loopafstand.

De lommerrijke tuin biedt u veel flora en fauna. Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren.

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Dan is dit uw kans om een heerlijk vrijstaand woonhuis met bijkeuken en garage te betrekken. De masterbedroom is extra ruim, omdat hier 2 slaapkamers tot 1 slaapkamer is samengebracht. Het uiterlijk van de nieuwe woningen past in de natuurlijke omgeving, huis te koop eg bovenkarspel. Er zijn vele plekken waar u heerlijk van de zon en de rust kunt genieten.

Korenmolenlaan 35

De slaapkamers zijn allen keurig afgewerkt. Deze tuindeuren geven u tevens de toegang tot het terras aan de zijkant van de woning. NS station Flora op loopafstand

NS station Flora op loopafstand ! Contact Me. Bijzonderheden: Het betreft een goed onderhouden woonhuis. De slaapkamers zijn allen keurig afgewerkt. Wij leggen u dat graag uit bij een vrijblijvende bezichtiging. On Quiet Road. Stede Broec wordt gevormd door de dorpen Bovenkarspel, Lutjebroek en Grootebroek.

Makelaars:

Ontvang nieuwe advertenties per email huis bovenkarspel. Geen max. Prachtige vrijstaande woning met royale garage, aan vaarwater gelegen en met een slaapkamer en badkamer op de begane grond!

Wilt u wonen in de natuur en elke dag genieten van Hollandse luchten, maar toch alle dorpse voorzieningen en dynamiek nabij willen hebben? Wilt u vrijstaand wonen maar toch nabij diverse voorzieningen als openbaar vervoer, schole.

  • Wilt u nog een extra slaap kamers?
  • Fire Place.
  • Alle woningen hebben een ruime tuin en drie slaap kamers.
  • Team Han van Wijk.

Meer info Niet akkoord Akkoord. Wees er snel bij. Charmant woonhuis met extra gebruiksmogelijkheden en gelegen aan doorgaand vaarwater. Achter de keuken is de bijkeuken gelegen. Voor alle vragen en opmerkingen kunt u terecht bij de makelaar. Collapse Miscellaneous Description.

De speciale inschrijfformulieren worden u tijdens een vrijblijvende bezichtiging en de Kom en Kijk momenten uitgereikt. Ideale stek voor de forens, huis te koop eg bovenkarspel. Een sfeervol vrijstaand woonhuis, vlakbij de Overhaal en Broekerhaven, zodat je jouw risicos n kansen kunt spreiden.

Hoofdstraat 334

Ga naar onze website! Contact Me. Tuin: het ruime erf biedt u veel mogelijkheden.

Wonen in de provincie Noord-Holland is wonen in gemeente Stede Broec. Meer info. De keurige badkamer is volledig betegeld in een lichte kleurstelling.

We adviseren u om te lezen:

  1. Hendericus
    16.09.2019 11:44
    Met trots mogen wij u deze modern verbouwde vrijstaande woning met grote schuurruimte ca. Fire Place.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |