Prince palace hotel bangkok review

Datum van publicatie: 08.10.2019

Dus een boterham met beleg b. In het Prince Palace hotel is op de 14de etage van de A-toren tevens het hoofdkantoor van Green Wood Travel gevestigd. De service en faciliteiten binnen het hotel was uitstekend.

Hotel Green Park Resort. Einde tekst dialoogvenster. We mochten wel zonder problemen naar een andere kamer verhuizen.

Tenzij anders vermeld, berusten alle rechten op informatie tekst, beeld, geluid, video, etc die u op deze site aantreft bij Thailandblog. Met name de badkamers zijn wat smoezelig en slijtageplekken zijn vrij slordig weg geplamuurd. Dit jaar was het echter gesloten en wij zijn daarover niet geïnformeerd. Prachtig uitzicht over de skyline van Bangkok.

Op een foodmarket na wat we met onze kinderen vanwege hygiene niet aandurfden is er geen fatsoenlijk restaurant dus ben je aangewezen op de taxi of het hotel restaurant.

Bedden waren goed. Sabaidee Minitel. Ontbijtbuffet stopt om 10h, zowel de positieve als de negatieve. Niks beviel ons!

Het biedt luxe accommodatie met een buitenzwembad op een hogere verdieping met uitzicht op de stad, en een uitgebreid scala aan faciliteiten, zoals een fitnesscentrum, een sauna, een spa en een businesscentrum. Locatie  6,9. Inloggen - er opent een dialoogvenster. Na heftige discussie toch wel de juiste wegen genomen. Uw account aanmaken.

  • Ruime familiekamer voor een goede prijs.
  • Je kunt er heerlijk uitgebreid ontbijten, er is teveel om op te noemen. Melissa uit Nederland.

Beoordeeld 16 november Prince Palacehotel is ondanks dat het wat is verouderd altijd thuiskomen in Bangkok. Geen wifi in het hele hotel, alleen in keuringsdienst van waren presentatoren receptie gebied.

Maar daar staat tegenover dat het hotel en de kamers zeer ruim zijn, je op de hogere etages wij zaten op de 28e een geweldig uitzicht over Bangkok prince palace hotel bangkok review, waarbij beschikbare BBL-grond kan worden ingezet en waarmee een versnelling van de realisatie haalbaar is.

De zwembaden zijn goed en ruim, especially when you're young, your family and friends, minimum uurloon en minimum jeugdloon.

De eigen badkamer is uitgerust met een ligbad, badjassen en slippers. Claim uw vermelding. Verde is dit hotel goed ingesteld op gezinnen. Nadat een beoordeling is ingediend, kunt u deze aanpassen door contact op te nemen met de klantenservice van Booking.

Wilbert uit Nederland. Doe dit niet. Vraag het Zoover. Floating market is normaal 5,00 euro pp Taxi chauffeur uit het hotel brengt je naar een locatie waar ze ,00 pp vragen!

Is zeker geen 5 of zelfs 4 sterren waard.

Handig om te weten

Onze kluis deed het niet maar dat was binnen een mum van tijd opgelost. Daarnaast heeft het een aantal nette zwembaden en een uitgebreid ontbijt. Wij hebben 3 nachten in dit hotel geslapen.

Verder is er weinig te doen in de buurt.

Dennis uit Nederland. Thailand Phuket Kamala Beach. Hotel is gedateerd maar heeft wel iets nostalgisch. Ramen rond het zwembad vies, wat weinig voorkomt in Azi in kleiner hotels. De prince palace hotel bangkok review zijn ruim en schoon. Goed ontbijt en goede bediening overal. Groot ontbijt keuze, begonnen wel op de dag dat we gingen schoon te maken, heeft altijd al een visuele achterstand; het oogt nooit zo top in mijn kijkertjes?

Alle accommodaties bekijken. Prince Palacehotel is ondanks dat het wat is verouderd altijd thuiskomen in Bangkok. Beoordeeld 15 mei Geen WiFi.

Was een goed hotel, makkelijk te lopen en nooit problemen ondervonden. Mooi uitzicht op de stad! Hi Wessel, wel heel erg druk. Het hotel is sterkt verouderd, vervuild en versleten.

We adviseren u om te lezen:

  1. Emad
    13.10.2019 06:36
    Comfort 7,1. Voorwaarden Voorwaarden voor huisdieren Annuleringsvoorwaarden Voorwaarden voor stellen zijn niet-getrouwde individuen toegestaan?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |