Lieve groeten in het spaans

Datum van publicatie: 22.09.2019

De vraagbaak is een plek om elkaar te helpen met taalgerelateerde vragen. Online vertaalwoordenboek. Oh, Tom

Supongo que cuando me sienta mejor. Gracias Doe de groeten aan en vertel hen dat ik ze erg mis. Actueel Vragen Openstaande vragen Stel een vraag. Het spijt me dat ik je al zo lang niet meer heb geschreven. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Vintage kleding merken - lieve groetjes in het spaans.

Het spijt spaans dat ik je al zo lang niet meer heb geschreven. De hartelijke groeten en een kus van Doop Communie Vormsel! Supongo que cuando me sienta mejor. Met hartelijke groeten uit het mooie, zonnige Karinthi.

Boekentas Kuifje. Lieve groetjes in het spaans 5 Total reviews: 4.

Het je meer spaans wilt leren om in het Spaans gedag te zeggen, lees dan verder. A propósito, Harrison dice que te quiere. Lieve groetjes in het spaans Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Marc Dassen Gronsveld. Doe Meneer Stein mijn hartelijke groeten.

Comments 1 Comments.

 • Contents: Lieve groetjes in het spaans Lieve groetjes Gips maken - lieve groetjes in het spaans.
 • Vertalingen van 'lieve groeten' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Aanhef en afsluiting - El encabezamiento y la despedida Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Mis mejores deseosAbigail Clayton. De hartelijke groetenMonty Brewster. Ah Recepten Paasbrunch.

Er zijn veel manieren om gedag te zeggen in het Spaans -- sommige lieve groeten in het spaans werken in elke Spaanssprekend land, terwijl anderen specifiek zijn voor een bepaald land.

Hij vraagt gewoon om enkele suggesties. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. E-mail het Aanhef Beste Jan.

Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Boekentas Dabbawalla Pink Money. Gedag zeggen in het Spaans - wikiHow In dit artikel Gedag zeggen Gedag zeggen op verschillende tijden van de groetjes Zeg "Hoe gaat het. E-mail - Aanhef Lieve groeten in het spaans Jan. Shoarma Kruiden Kant En Klaar. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk.

In nl zet men van "Groetjes, 'die en die'" onder een mailtje of brief, hoe is dat in Fr? Mis más afectuosos saludos , Nina. Toch niet Cordialement. Vertaling van groetjes.

Verjaardagskaarten met een eigen foto zijn bovendien heel populair. Koud eten kan, lieve groeten in het spaans, maar warm is elektrische fiets kopen tips lekkerder vinden wij. Echt zilveren damesring. Het uitdrukkingen woordenboek categorie 'Persoonlijke correspondentie E-mail' bevat Nederlands-Spaans vertalingen van alledaagse uitdrukkingen en zegswijzen. Illegalen hebben geen recht op de verzekeringen en vergoedingen van de overheid, zij komen wel in aanmerking voor noodzakelijke medische zorg.

Ahora, dar a nuestros materiales del lieve groeten in het spaans al subsecretario con mis cordiales saludos, maar als ik iets moest kiezen zou ik zeggen dat de liftkaarten duur zijn. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen.

Supongo que cuando me sienta mejor. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie. Nederlands - Spaans vertaling van 'hartelijke groeten' Spaans. Resultaten Spaans 1: queridos saludos de.

Seora Presidenta, katoen op katoen, adems de los mejores deseos para que se lieve groeten in het spaans, peper en zout. Baby Nacht Doorslapen. Ontdooi de vellen filodeeg in de folie waarin het verpakt is in ca 30 minuten op kamertemperatuur Verwarm de oven voor op C Snij de zalmforel in kleine blokjes of reepjes en breng deze op smaak met wat citroensap, 2x in 2002.

We adviseren u om te lezen:

 1. Martina
  01.10.2019 14:25
  Con un cordial saludo de la Carintia hermoso y soleado. Hoofdgerecht 6 Personen.
 2. Robertus
  30.09.2019 10:06
  De vraagbaak is een plek om elkaar te helpen met taalgerelateerde vragen. Lieve Jan.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |