Camping mario meer van caldonazzo

Datum van publicatie: 08.10.2019

Datum van verblijf: augustus Kamers. Egeïsche Zee.

Restaurant Pizzeria Riviera. Campers Campers Camperservicestation. Besides that you will be able to find vacation photos of Campsite Mario Village on Zoover. Bestemmingen Accommodaties Vakanties Blog. De chalet was super schoon en van alles voorzien, ruime koelkast met vriezer, 2 toiletten en douches en de bedden waren comfortabel. Hele fijne camping, super schoon en verzorgd. Leg de laagste prijs van deze websites vast.

Er is een gedeelte van cm diep en een kinderbad van 80 cm diep. Hele mooie camping met geweldig sanitair. Entertanmaint was er gedurende ons verblijf niet? Wij hebben extra betaald en hadden een mooie ruime plaats. Dichtbij pistes.

Call Accommodation. Er zitten grotendeels Nederlanders op de camping wat voor de kinderen natuurlijk wel fijn is waardoor ze snel aansluiting hadden maar het echte Italië gevoel ontbreek hierdoor wel een beetje. Verwerk aanvraag.

Hotel Parc. Voor kinderen Voor kinderen Buitenspeeltuin Avonturenspeeltuin Animatie voor kleine kinderen tot 6 jaar Animatie voor kinderen jaar Animatie voor jongeren jaar Animatie: meer dan 50 uur per week Animatietaal: Nederlands, Engels. Vanaf De camping zelf straalt veel gezelligheid uit en rust ook door het vele groen wat er groeit.

Zeker de beste camping voor ons!

 • Goed reviews. Aan de andere kant van de weg het caldanazzo meer.
 • Net sanitair.

Er is een gedeelte van cm diep en een kinderbad van 80 cm diep? Fame Residence Lara! Prachtige camping CC ,  Sitemap Disclaimer Privacy en cookiebeleid. Ook voordelig kamperen in het laagseizoen. Via Lungo Lago 4, Caldonazzo Itali.

422 reviews Campsite Mario Village

Dit alles als je besproken hebt. Inspecteur Dhr. Stuur deze camping een e-mail. Risto Pizza Al Sole.

Geen peuterbad aanwezig. Je kunt aan een kant langs het meer fietsen en er is een mooi fietspad langs de rivier in de andere richting. Het zwembad heeft een onregelmatige vorm. Het is een prachtige omgeving met veel vermaak restaurants, bars rondom het meer. Verwerk aanvraag. Restaurant camping mario meer van caldonazzo wat tegen. Relatief kleine plaatsen, maar dat wisten we bij boeking.

Welkom in Trentino

Personeel zowel op camping als restaurant zeer vriendelijk. Have a look at the reviews of Campsite Mario Village in Caldonazzo, placed by other travellers. Erg kindvriendelijk. Gemiddelde beoordeling: 8,0. Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.

U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan. Boek nu. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Hele mooie camping aan het meer van Caldonasso. Google routeplanner, camping mario meer van caldonazzo. Het meer van Caldonazzo met zijn langzaam aflopende kiezelstranden ligt vlak bij de camping aan de overkant van de weg.

Locatie Volledige weergave. Personeel zowel op camping als restaurant zeer vriendelijk. Sitemap Disclaimer Privacy en cookiebeleid.

ACSI Club ID

Wifi Wifi Gratis wifi. Gereisd Met oudere kinderen in augustus Nuttige review 0. Fame Residence Lara.

Deze camping is geweldig: super mooi zwembadvriendelijk personeel en een super animatie team. Gemiddelde beoordeling: 8,3?

Stuur deze camping een e-mail.

We adviseren u om te lezen:

 1. Veron
  17.10.2019 22:16
  Huuraccommodaties 2.
 2. Shemara
  14.10.2019 07:26
  Datum van verblijf: juli Kamers. Camping Mario Village, Caldonazzo.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |