Bergman kliniek amsterdam adres

Datum van publicatie: 07.10.2019

Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Informatie aanvragen.

Specialisten Er zijn 15 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:. U voegt in op de snelweg A1. Brinkhorst Eye Center - Oostburg. Bergman Clinics kent geen lange wachttijden. Proctos Kliniek - Bilthoven. In ons cliënttevredenheidsonderzoek vragen we cliënten een aantal maanden nadat ze in onze kliniek zijn geweest om ons een rapportcijfer te geven op een schaal van 0 tot Wit Beauty - Nederland div.

Met een keurmerk laat een instelling zien dat het aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. U kunt rekenen op een optimale bergman kliniek amsterdam adres met begeleiding die u ook echt verder helpt.

Met als belangrijke winst: een betere kwaliteit van leven. Neem de afslag s richting Oud Zuid. Ik ging alleen voor een consult naar de kliniek, verder ben ik nog niet behandeld.

Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.

Waarderingen

Kliniek Veldhoven - Veldhoven. De daadwerkelijke behandeling conservatief of operatief kan, indien gewenst, vaak binnen enkele weken of maanden na het eerste contact plaatsvinden, afhankelijk van de ingreep en de specialist.

Initiatief van. Bergman Clinics heeft ook voor met alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt over de vergoeding van zorg die in het basispakket valt.

Specialisten Er zijn 12 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:. Een groot aantal van deze behandelingen wordt vergoed door uw zorgverzekeraar en een aantal behandelingen voornamelijk cosmetisch zijn niet verzekerd.

Bergman Clinics biedt u een breed scala betaalbare behandelingen. Is Bergman Clinics Bergman kliniek amsterdam adres, locatie Amsterdam Buitenveldert de zorginstelling die het beste bij u past.

U voegt in op de snelweg A1. Eye Centre de IJssel - Gorssel. Klant waardering Bergman Clinics 8. Proctos Kliniek - Bilthoven. Domein: Ervaring arts en team Zorg vergt deskundigheid en ervaring.

Gerbrandy-Schreuders, L. Dit betekent dat uw keuze voor een gespecialiseerde kliniek zoals bijvoorbeeld Bergman Clinics door uw zorgverzekeraar gerespecteerd dient te worden. Bekijk alle waarderingen.

Het met grote regelmaat verrichten van deze specifieke handelingen vergroot de vaardigheid van de arts en het behandelend team. Het is goed om ervan bewust te zijn dat u zelf gemiddelde benzineprijs per liter naar welk ziekenhuis of gespecialiseerde kliniek u wilt worden doorgestuurd. Uw woonplaats:. Is Bergman Clinics Vrouw, locatie Amsterdam Buitenveldert de zorginstelling die het beste bij u past.

Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op, bergman kliniek amsterdam adres. Afspraak maken Kaart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Over ons. In scoorden de Nederlandse ziekenhuizen gemiddeld 44 FKG monitor Sla bij de Koninginneweg rechtsaf en vervolg uw weg naar de Willemsparkweg.

Bonifatius Hoofdpijnkliniek - Dokkum. Bekijk kimberly van de berkt het overzicht van keurmerken van deze instelling. Dat gebeurt pas bij een score van 9 of hoger.

Er werd heel goed geluisterd, alles werd duidelijk uitgelegd en ze waren heel erg zorgzaam en stelden mij  enorm op mijn gemak. Rapportcijfer voor de behandeling 8,5 Bekijk de details. Rapportcijfer voor de gegeven nazorg 8,2 Bekijk de details. Meer over Alle overige klinieken in Amsterdam Alle overige klinieken Alle zorgaanbieders in Amsterdam! Het vaker bergman kliniek amsterdam adres van de handelingen vergroot de vaardigheid.

Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Klanten die je graag aanbevelen scoren een 9 of Focus Oogziekenhuis - Rotterdam.

Waarderingen Gemiddeld waarderingscijfer per jaar Bergman Clinics biedt u een breed scala betaalbare behandelingen. Locatie Deze locatie is onderdeel van Bergman Clinics Vrouw.

We adviseren u om te lezen:

  1. Jorien
    08.10.2019 00:02
    Hier vindt u nog de persoonlijke betrokkenheid die bij zorgverlening zo belangrijk is. Uw woonplaats:.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |