Renault trafic quickshift problemen

Datum van publicatie: 05.10.2019

Bericht door efsix » vr 26 apr , Zoals in de titel, van een Renault Master. Bericht door mechanic » ma okt 12, pm. Kan iemand mij misschien helpen met dit probleem?

Bericht door efsix » wo 01 mei , Dit is niet zo'n heel actief forum als van de Transporters, maar ik zou zeker een poging wagen er een vraag te stellen, en misschien kun je het antwoord daar ook al vinden.

Geen deposito uitruil-eenheid oude robot-eenheid eerst. De informatie is mogelijk verouderd. Wat te doen als ik stil sta op een serieuze helling? Nullam at arcu a est sollicitudin euismod. Geef hier jouw mening.

De uitlezing gaf niet een duidelijke oorzaak. Computerprobleem ECU. Verder valt een slijtage deel als koppeling volgens mij niet onder garantie, maar wij zoeken toch iets minder standaards. Renault trafic quickshift problemen deposito uitruil-eenheid oude robot-eenheid eerst Het is geen plug and play apparaat. Daarom denk ik eerder aan het vliegwiel als de koppeling.

Soms probeer ik handmatig te schakelen en dan het gas even helemaal los te laten tijdens het schakelen. Tests koppelingsstand, verlofspositie, selectiepositie hydraulische drukdruppels, koppelingsprogressie, koppeling open positie, slippunt. Hij schakelt nog steeds maar het word wel steeds iets erger.

Wat mag ik trekken?

Het vliegwiel is dan te controleren op speling,en op een verende aanslag. Bericht door mechanic » ma okt 12, pm. Gezien de robot automaat heb je geen gevoel in een koppelingspedaal over aangrijpingspunt. Wie heeft nog meer tips? Adding to cart. Snelle links.

  • Unit needs adaptation.
  • In de reviews heb ik daar niets over gelezen, ik betwijfel ook of alle reviews wel over een automaat gaan..

Wie is er online Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast. Gezien hond zakt door rechter voorpoot robot automaat heb je geen gevoel in een koppelingspedaal over aangrijpingspunt! Om de koppeling te programmeren, renault trafic quickshift problemen. Fast and Easy to use April 1, controleer of de temperatuur van de koelvloeistof in de motor boven 80 C ligt en dat de parameter PRO95 koppelingstemperatuur lager is dan C.

Willem A antwoordt op 27 January om John, dank voor de verwijzing, renault trafic quickshift problemen. Uiteindelijk bleek het in de standenschakelaar te zitten die niet lekker was tezamen met het feit dat ooit bij een eerdere reparatie de bedrading niet goed was vastgezet.

Schakelrobot en Semi-automaat

Nu ben ik best wel technisch en aardig op de hoogte van autotechniek maar de Quickshift is van na mijn actieve auto-loopbaan. Re: Trafic Quickshift bokt bij opkomen koppeling Bericht door mechanic » za apr 05, pm Uitlezen op foutcodes,mogelijk opnieuw inlezen. Portfolio and Testimonials Support January 15, 0.

En is bovendien specialistisch. Na ongeveer een week kreeg ik een telefoontje dat de bus klaar was. Maakte ook niets uit. Bericht door BAM ma okt 12, am, renault trafic quickshift problemen. Maar deze combinatie is nieuw voor ons.

Search for:. Bij de lokale garage kon men mij meteen vertellen dat het de gloeibougies waren maar hij zou de auto even uitlezen en toen bleek het inderdaad een gloeibougie te zijn, kosten 20 euro. Geef hier jouw mening. Meestal zijn de hier bekende ook lager in inruil!

Bericht door BAM di sep 29, am. Automaat Revisie Amsterdam. Eenheid heeft aanpassing nodig. Bericht door Postnl aangetekend pakket kwijt vr 26 aprOngelezen bericht door Ben-Master 16 feb Bij de lokale garage kon men mij meteen vertellen dat het de gloeibougies waren maar hij zou de auto even uitlezen renault trafic quickshift problemen toen bleek het inderdaad een gloeibougie te zijn, waarmee je via je laptop weer kunt verbinden.

Uw Telefoonnummer. Vandaar dat ik benieuwd blijf naar de ervaringen van anderen met dezelfde of vergelijkbare "hardware".

Schakelrobot en semi-automaat

Met de laptop opnieuw ingeleerd en van verse software voorzien. Of Renault hierdoor met opel te vergelijken is, zoals vraagsteller oppert, is mij onbekend.

Na veel praten en overleggen van de facturen kan ik nu toch weer meedoen maar moet het wel iedere beurs horen en de relatie is nooit meer zoals het ooit geweest is.

Wie is er online Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast. Er was een asje in de robot gebroken volgens de garage en het was niet op voorraad, renault trafic quickshift problemen. Re: Wie heeft ervaring met onverwacht uitvallen van Quickshi Bericht door Navigator vr 26 aprBij Ford wordt met dit soort problemen de bak gereset.

We adviseren u om te lezen:

  1. Brigitta
    12.10.2019 12:04
    Gezien de robot automaat heb je geen gevoel in een koppelingspedaal over aangrijpingspunt. Ik heb de auto in ingeruild op een versie zonder quick shift.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |