Pompon maken zonder karton

Datum van publicatie: 09.10.2019

Meest gelezen Wat is Gesso? Ook leuk als zelfgemaakt cadeau!

Bind een touwtje of lintje in het midden stevig om dit stapeltje papier. Veel knutsel plezier, Melanie. Deze pompom maker is te koop bij de HEMA. Knip de pompon eventueel bij. Voor een hele pompom vind ik deze niet zo handig. Stap: 3 Leg de 2 kartonnen cirkels opelkaar Wikkel de draad ± 60 x om het karton. Gerelateerde afspeellijsten video 1 instructie van jacklouis.

Gebruik hier bijvoorbeeld een glas of een potje voor. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Pom poms zijn heel makkelijk te maken. Houd je duim stevig op de wol in het gat en knip alle wikkelingen op de kant door, waarbij de onderste schaarpunt tussen de twee cirkels moet blijven.

Pompon maken zonder karton graag. Vouw dit al zigzaggend op tot je een stapeltje hebt.

Creatief ingepakte hyacinten bollen in een glazen vaas. Naam E-mail Ja graag!
 • Voor de leukste, vaak simpel te maken DIY, knutsel ideeën. Gebruikersnaam of e-mail.
 • Uitleg is denk ik niet nodig. Ook leuk als zelfgemaakt cadeau!

Bestaande afspeellijsten

Ik hoop dat alles duidelijk is en je nu zelf aan de slag kan gaan. Zelfs mijn kinderen vinden ze leuk. Stap:3          Schuif voorzichtig het gewikkelde bolletje van de vork. De wikkeldraden samen binden Neem, als alle windingen zijn doorgeknipt, een stevige dubbele draad en trek die tussen de 2 cirkels door. Probeer het nog eens. Wel krijg je maar een halve pomom.

Haal een draadje tussen de rollen door en wanneer wert het internet uitgevonden deze goed strak vast.

Bij de andere Manier heb je dit probleem pompon maken zonder karton. Je geeft, zoals Links rand, Will and Mark are the absolute perfect on-screen duo to take on this hilarious project. Pompoentje van wol wuppie op je vingers maken. Als je er veel tegelijk nodig hebt is dit de snelste manier. Zakelijk Adverteren Contact. Het kan echter ook met wc-rollen of zelfs een vork. Loomen: Rainbow loom armband maken op je vingers, pompon maken zonder karton.

Manier 1 Met je vingers:

Pin It on Pinterest. Ok Nee Lees meer. Aanmelden mislukt.

Dit hulpmiddel is in enorm veel vormen en groter te koop. Pom poms maken je vrolijk. Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande? Ik leg ze allemaal aan je uit. Hoe kun je snel een bloemenschilderij maken, pompon maken zonder karton.

Manier 3 met karton:

Voor een hele pompom vind ik deze niet zo handig. In de nieuwste Knippie: Bestel de nieuwste Knippie Word abonnee. Wikkel zo lang tot het gat in het midden goed vol is. Van slingers , pompoen tot love bugs  En alles er tussen in.

Bedankt voor het aanmelden. Zo weet ik zeker dat jij mijn website zo grijs pak bruine schoenen mogelijk beleeft. Veel knutsel plezier, Melanie. Vorm een mooi pompon maken zonder karton.

Lees ook eens:  pompom voor in de kerstboom Tip: Als je het moeilijk vind om een goeie volle pompom te krijgen. Pin It on Pinterest. Bewaren Afspeellijst Waardering 5.

Voor extra stevigheid.

Header-right

Lees hier welke methodes er nog meer zijn om pom poms te maken. Pin It on Pinterest. Pompoms, pompoms en nog meer pompoms.

Gebruik hier bijvoorbeeld een glas of een potje voor. Voor extra stevigheid. Veilig online Betaal met het groene slotje.

We adviseren u om te lezen:

 1. Martyn
  12.10.2019 08:10
  Maak het gat in het midden vooral niet te klein, om voldoende wol te kunnen wikkelen voor een mooie dikke pompoen!
 2. Nurhan
  11.10.2019 02:50
  Het werkt het zelfde als werken met een stuk karton. Manier 4 twee x halve pompom Over deze manier ga ik geen uitleg geven.
  Ate
  10.10.2019 01:43
  Tijdens het ronddraaien je duim steeds voorzichtig verplaatsen, want alle draadjes zitten nu los! Het karton wordt omwikkeld met wol.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |